{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тема за лично творчество  (Прочетена 10351 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #15 -: Декември 02, 2010, 16:49:36 »
Раздели ТемаНагоре

Авана,страшна си.От къде черпиш опит? Embarrassed

Еййй, не можах да намеря това, което търся за да ви го покажа!
преди фотошопа ми беше много на сърце, но сега нямам време
http://avanaphotoshop.blogspot.com/search?updated-max=2009-05-08T12%3A24%3A00-07%3A00&max-results=1
Много ми харесва и твоя слайд - едно такова мило и семейно ми става, но наистина надписа малко .....
Чакаме и на малкия да видим какво си направила - не го пренебрегвай
Активен
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #16 -: Декември 02, 2010, 17:26:36 »
Раздели ТемаНагоре

Имам и още едно творчество (само че на български), ама се чудя да го поствам ли или не. Разказ е, не е стихотворение.
Радо, имам въпросче.....защо си се регнал в този сайт?  Да купуваш? - не купуваш  Roll Eyes Да продаваш? - не продаваш  Roll Eyes да се хвалиш с творчество? - може би  Roll Eyes Да си праиш моабет с някой? - най-вече  Cheesy
Преча ли ти нещо?
Благодаря за отговора  Lips Sealed
Какъвто въпросът, такъв и отговорът. Все пак добре че съм в добро настроение, защото по принцип не реагирам добре на заяждания като твоето...
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #17 -: Декември 02, 2010, 17:30:32 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: mimoza7710 в Днес в 16:17:25
Цитат на: rado84 в Днес в 15:08:10
Цитат на: mimoza7710 в Днес в 14:33:42
Цитат на: rado84 в Днес в 13:28:03
Имам и още едно творчество (само че на български), ама се чудя да го поствам ли или не. Разказ е, не е стихотворение.
Радо, имам въпросче.....защо си се регнал в този сайт?  Да купуваш? - не купуваш  Roll Eyes Да продаваш? - не продаваш  Roll Eyes да се хвалиш с творчество? - може би  Roll Eyes Да си праиш моабет с някой? - най-вече  Cheesy
Преча ли ти нещо?
Благодаря за отговора  Lips Sealed
Какъвто въпросът, такъв и отговорът. Все пак добре че съм в добро настроение, защото по принцип не реагирам добре на заяждания като твоето...
ей,готин,днес що си в лошо настроение Roll EyesАко имаш време и желание,пусни още някоя песен на онез сладури.Голям смях падна с тази за фермата.Благодаяря ти предварително! Wink
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #18 -: Декември 02, 2010, 17:36:05 »
Раздели ТемаНагоре

ей,готин,днес що си в лошо настроение Roll EyesАко имаш време и желание,пусни още някоя песен на онез сладури.Голям смях падна с тази за фермата.Благодаяря ти предварително! Wink
Добре, ще потърся някоя тяхна забавна песничка с клипче и ще ти я изтипосам в музикалната тема.  Kiss

Не съм в лошо настроение, тъкмо обратното. Само че не обичам заяждания. Рядко купувам или продавам нещо, но това не значи, че не може да влизам във форума, нали? Ако беше така Хуан Куеста щеше изрично да го напише. Само че доколкото знам това тук не е кръчма, от която те гонят ако не консумираш, така че не виждам какъв й е проблемът на мацката и защо трябва да се заяжда?
Активен

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #19 -: Декември 02, 2010, 19:47:19 »
Раздели ТемаНагоре

Добре, ще потърся някоя тяхна забавна песничка с клипче и ще ти я изтипосам в музикалната тема.  Kiss

Не съм в лошо настроение, тъкмо обратното. Само че не обичам заяждания. Рядко купувам или продавам нещо, но това не значи, че не може да влизам във форума, нали? Ако беше така Хуан Куеста щеше изрично да го напише. Само че доколкото знам това тук не е кръчма, от която те гонят ако не консумираш, така че не виждам какъв й е проблемът на мацката и защо трябва да се заяжда?
Може би на  Мимозка и е любопитно,Радо!Какво прави един петел сред толкова кокошки.? (laugh5) (laugh2) Освен админ.,но той няма избор. (glasses1)
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Профил WWW
« Отговор #20 -: Декември 02, 2010, 20:35:10 »
Раздели ТемаНагоре

Може би на  Мимозка и е любопитно,Радо!Какво прави един петел сред толкова кокошки.? (laugh5) (laugh2) Освен админ.,но той няма избор. (glasses1)

Стига пък и вие! Това е админа под прекритие - просто разпуска човека (low6) (low6) (low6)

ШЕГИЧКА ЕСТЕСТВЕНО
И на мен ми се видя странно присъствието на това петле в кокошкарника, но щом му е приятно - лошо няма  Cheesy
Активен
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #21 -: Декември 02, 2010, 20:35:49 »
Раздели ТемаНагоре

не спамете повече тук  Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #22 -: Декември 02, 2010, 20:49:26 »
Раздели ТемаНагоре

не спамете повече тук  Smiley
Слушаме и изпьлняваме! Wink Wink
Нека творците да творят! Wink
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 20:53:30 от ROSIDINKOVA » Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #23 -: Декември 02, 2010, 20:56:13 »
Раздели ТемаНагоре

Да любопитно ми е ! Радо, извинявай, не съм искала да ти разваля настроението, ама пустото женско любопитство... (shout3)
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #24 -: Декември 02, 2010, 21:02:12 »
Раздели ТемаНагоре

Може би на  Мимозка и е любопитно,Радо!Какво прави един петел сред толкова кокошки.? (laugh5) (laugh2) Освен админ.,но той няма избор. (glasses1)
Ами да ме беше попитала нормално. Ако беше питала какво правя сред толкова "кокошки", щях да й отговоря. Но така както го е написала на мен ми изглежда като заяждане. Нямам нищо против Мимозката, но ми е такъв характерът да отговярам по същия начин, по който се обърнат към мен.

Едит: понеже докато пишех горното се е намесила и самата Мимоза, ще отговоря и на нея.
Мимозке, както казах нямам нищо против когото и да било във форума. Само че като не можеш да видиш човека отсреща и да чуеш тона му, единственото, по което можеш да съдиш е писанията му. И така както си го написала изглежда като заяждане. Ама сега като написа каква е причината, ти е простено. Smiley
Накратко: харесва ми изцяло женската компания - била тя реална или виртуална. Smiley  Kiss

За да не е съвсем спам това мнение реших все пак да постна другото ми текстово творчество, пък вие ще си казвате мненията. Казва се "Kiten story".

Като слезе от влака в Бургас рано сутринта главният герой дори и не предполагаше, че само час по-късно ще попадне на нова мистерия от женски пол, която ще го заинтригува и най-вече - ще го събуди по-бързо отколкото биха го събудили и 20 кафета. И докато спътниците му отидоха да заверяват билетите за връщане, той седеше на един камък на жп гарата и се опитваше да се събуди. Изгълта 4 кафета и 1 литър кола - при него това работеше за събуждане, но дори след като се смъкна от седалката на буса на автогарата в Китен все още не се беше събудил. Там също трябваше да чака, но този път чакаше домакинът на хотела, където имаха резервация, да дойде и да ги вземе.
Измъкнаха раниците от багажника на буса и се паркираха на една пейка точно до буса. С. се огледа. На няколко метра от него на една пейка седяха две момичета. По това, че с тях нямаха багаж можеше да предположи, че или са местни и чакат някого, или са бургазлийки и са дошли за малко в Китен. Все пак Китен е на 1 час път от Бургас с маршрутните бусове. Едната беше спортно облечена и с малка раница, но повече впечатление му направи другото момиче. Беше много сладка и без да иска се загледа в нея. Имаше къдрава кестенява коса вързана на опашка, чип нос, сини очи и леко пухкави бузки - точно негов тип. Беше облечена с нещо синьо - не можа да определи дали беше яке или някаква блуза, а и не това го вълнуваше в момента. Надолу беше с черен панталон и черни тънки маратонки.
По някое време и тя го забеляза и го погледна. После погледна на друга посока. След малко обаче той усети погледа й върху себеси. Тя вече успяваше да фокусира въпреки яркото слънце, което блестеше срещу нея и С. започваше да се чуди какво или кого гледа. Нямаше начин да гледа точно него при наличието на доста други момчета наоколо, макар че зад него имаше само стена - на автогарата, а другите момчета бяха около и зад нея. Той стана и се разходи, но тя продължаваше да гледа в неговата посока. Зачуди се и направи крачка към нея, но се спря: ами ако се окажеше, че просто си гледа? Ами ако той я заговореше, за да се запознаят и тя му се изсмееше и го отрежеше? Все пак нямаше да е първата нито последната с подобна реакция. И още много "ами ако" запълниха ума му. Точно тези въпроси го разсъниха мигновено. Поседя малко така и после си седна обратно на пейката. После пак стана и се заразхожда като отиде в най-далечния отсрещен ъгъл на гаровия паркинг и скришом хвърли един поглед към нея - където той отидеше тя натам гледаше. Другото момиче й говореше нещо, но тя не реагираше и нямаше как С. да не се зачуди дали тя изобщо чуваше приятелката си. Върна се обратно на пейката и пак я погледна. Тя започна да си мести погледа на друга посока, но пак все към него поглеждаше.
Започваше да се чуди какво иска. Можеше да отиде да я заговори, но въпросите, които си задаваше бяха прекалено много и всичките - без сигурен отговор. А дори и да я заговореше - какво щеше да й каже?
Обаче докато размишляваше се появи собственичката на хотела, която чакаха. Сложиха раниците и тръгнаха към хотела. Той тръгна последен и като си сложи раницата пак погледна към нея. Просто не можеше да си задържи погледа някъде другаде за по-дълго от няколко секунди. Тогава тя направи нещо, което мигновено породи още десетина въпроса в ума му: погледна го със странен поглед - точно като геймър, чийто родители го наказват като му взимат компютъра и едновременно с това въздъхна. Или поне така му се стори. По-скоро беше като да си е задържала дъха през цялото време и сега издишаше, смъквайки неестествено раменете си надолу. Какво означаваше това? Дали се радваше, че той най-после си тръгва? Или обратното - съжаляваше? И пак направи крачка към нея, но се спря. Прекалено много въпроси непрекъснато изникваха в ума му и те го спираха да продължи към нея. "Защо ме гледа толкова настойчиво?". "Защо ме следи с поглед?". "Защо направи това движение подобно на тежка въздишка?". "Дали да отида при нея? Но какво ще й кажа? И как ли ще реагира? Ами ако ме отреже?". И още цял куп други въпроси. Имаше на разположение само минута да реши какво да прави преди спътниците му да се скрият в една от преките, а имаше опасност да не види в коя пряка са свили. Беше сигурен, че момичето вижда колебанието му, но тя не направи нищо и това го тревожеше. Накрая реши, че може би просто си е гледала ей така - за да не гледа в една точка. И тръгна да настигне останалите. Докато вървяха към хотела той продължаваше да мисли за последните двадесетина минути и реши като оставят багажа в стаята да се върне и да я заговори. Така и направи. В момента, в който хвърли раницата на леглото в стаята, той буквално се изстреля от стаята и преди някой да успее да реагира вече тичаше към автогарата, която за щастие не беше далеч. Но като стигна там и я видя решителността му се изпари на мига. Мина покрай нея и тя пак го проследи с поглед. Но не искаше да й показва, че само заради нея беше дошъл и затова отиде до банкомата уж да си провери сметката, в която знаеше, че няма нищо, защото предварително беше изтеглил всичко още в София. След това се върна в хотела. През целия му престой в Китен, че и доста след това, мислеше само за нея. Повечето въпроси, които все още му се въртяха в главата биха покрили цялата автогара ако трябваше да ги напише някъде. Но основният въпрос беше "Защо тя правеше това?". Дали щеше я види някога пак? Едва ли. Шансът просто беше нулев, че даже и под нулата.
В следващите 10 дни пак тя бе в ума му. Няколко пъти забравя какво трябваше да пазарува, защото тя не излизаше от ума му, а и той не искаше да я прогони от там, макар че можеше. Като се качи на влака за София пак за нея мислеше. Можеше да напише във Фейсбук цялата история, но тук съмнението отново взе връх. Ами ако прочетеше и се разпознаеше, но не се издаде коя е? Голяма част от въпросите, които го тормозеха вече започваха да получават отговори от ума му и на повечето от тях отговорите бяха "не" и "едва ли". Затова реши да не рискува с Фейсбук и да остави нещата така както си бяха: като една случайна безмълвна среща, в която двама души просто се разминават и нищо не е станало.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 21:06:01 от rado84 » Активен

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #25 -: Декември 02, 2010, 21:36:23 »
Раздели ТемаНагоре

Хареса ми!
Художествена излислица или реално преживяване? Roll Eyes
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #26 -: Декември 02, 2010, 21:48:17 »
Раздели ТемаНагоре

Хареса ми!
Художествена излислица или реално преживяване? Roll Eyes
Според мен е реално преживяване Wink,Радко бре,вкарваш свеж въздух в сайта Wink
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #27 -: Декември 02, 2010, 21:55:53 »
Раздели ТемаНагоре

Бях загубила вяра в чувствителността на съществата от мъжки пол. Радо успя да ми я върне Smiley Браво.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #28 -: Декември 02, 2010, 22:24:11 »
Раздели ТемаНагоре

Бях загубила вяра в чувствителността на съществата от мъжки пол. Радо успя да ми я върне Smiley Браво.
Много добре казано! Поли-Liamo, и аз първо си помислих, че е реално, но после ми се стори лирическо преживяване. Tongue
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #29 -: Декември 02, 2010, 22:31:15 »
Раздели ТемаНагоре

Доста ми хареса-много е истинско,чувствено и в същото време болезнено. Smiley

Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.

Страници: 1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: