rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 04, 2010, 16:09:36 » |
Нагоре
|
Аз съм българче обичам кака като тази да събличам и след нея с гол в ръката аз да тичам Математика със нея искам аз да уча Да й отварям и затварям скоби Да й показвам що е туй квадрат Докато не грохне и последният креват
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #47 -: Декември 04, 2010, 16:23:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #48 -: Декември 04, 2010, 16:25:25 » |
Нагоре
|
Поли.......... отиде ти зимната история с Радо.Тц... тц......тц...язьк.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #51 -: Декември 04, 2010, 17:12:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #52 -: Декември 04, 2010, 17:18:05 » |
Нагоре
|
Я си вземете стая......
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #53 -: Декември 04, 2010, 17:21:02 » |
Нагоре
|
Поли.......... отиде ти зимната история с Радо.Тц... тц......тц...язьк. Роска не се ядосвай мила,аз по гуми не си падам,Фърлям се на лети джанти
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #54 -: Декември 07, 2010, 21:21:18 » |
Нагоре
|
Понеже съм бясна и го ударих на поезия."Пострадали " са Старшите п.п:Моля Ви,не ми се смейте Шефът,Михаил е и БгДомакиня сътворил е. Радва той жени безброй всеки ден със сайта свой! daiido е горда мама на Шефът ,Първа дама! Помага на Шефът всеки ден и час за да е наред всичко в сайта с Нас! Отнесена от вихъра лети некоректните да залови. Внимавай ти сега да не усетиш на вихъра мощта! Черното ангелче се бори с Коро да се пребори. Какво е крала или яла Ангелчето е разбрала. Сега на Коро "бизнесът" ще спре чак за векове! Фло внимава час след час и вършее пак след Нас. Нямаш ли размер или дължина хоп в некоректната графа! Мъничката Скокикара на бързи обороти. Некоректни потребители намира и в миг ги анулира!
|
|
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 23:12:50 от dacetoooooooo »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #55 -: Декември 07, 2010, 21:23:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #56 -: Декември 07, 2010, 22:56:20 » |
Нагоре
|
Страхотно,Даце!Много ми хареса. Но защо се ядосваш,няма смисьл.Хората са различни,я се стегни!Това са бели кахьри.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #57 -: Декември 07, 2010, 23:05:58 » |
Нагоре
|
Браво Даце
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #59 -: Декември 07, 2010, 23:16:37 » |
Нагоре
|
Понеже съм бясна и го ударих на поезия."Пострадали " са Старшите п.п:Моля Ви,не ми се смейте Шефът,Михаил е и БгДомакиня сътворил е. Радва той жени безброй всеки ден със сайта свой! daiido е горда мама на Шефът ,Първа дама! Помага на Шефът всеки ден и час за да е наред всичко в сайта с Нас! Отнесена от вихъра лети некоректните да залови. Внимавай ти сега да не усетиш на вихъра мощта! Черното ангелче се бори с Коро да се пребори. Какво е крала или яла Ангелчето е разбрала. Сега на Коро "бизнесът" ще спре чак за векове! Фло внимава час след час и вършее пак след Нас. Нямаш ли размер или дължина хоп в некоректната графа! Мъничката Скокикара на бързи обороти. Некоректни потребители намира и в миг ги анулира!
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|