stingy
new user
Неактивен
Публикации: 146
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 02, 2010, 15:56:33 » |
Нагоре
|
потеребителката нели83 - Недка Ст Т./ Айтос е класика на измама според мен и пускам тема, макар че мога да изчакам още, но понеже не ми е за 1ви път, вече действам..регистрира се на 25.11 и веднага установява контакт с мен за сделка, на 26.11 вече пише, че ми пуска запис, на 28 казва "утре" ще пусна запис и ..това и остава последното влизане до момента..аз никога нямаше да ги пратя, но..объркване стана и по грешка замина пакета за нея!.. нова стока за 19 лв..не е да са лоши обаче измамниците, имат вкус.. не влиза,не отговаря..мисля, че и да чакам, няма да има промяна..искам да разбера дали има и други потърпевши за съжаление, да не се надявам.. както и да предотвратя евентуално регистрацията й с друг ник и т/н или аз не знам..ако това е технически възможно..или ако има мами от Айтос..аман вече, мерси!
|
|
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 21:22:45 от stingy »
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #1 -: Декември 02, 2010, 16:00:56 » |
Нагоре
|
нели83 Публикации: 2 (0.286 на ден) Позиция: new user Хост: Дата на регистрация: Ноември 25, 2010, 13:38:42 Последно Активен: Ноември 28, 2010, 20:48:21 общо 2ч. прекарани във форума.Дано не са пострадали други
|
|
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 16:25:03 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
stingy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Декември 02, 2010, 16:12:06 » |
Нагоре
|
ми аз с моя късмет , за мен се е закачила, напазарува си.. точно това имах предвид - ако иска да влезе с друг Ник и да пробва с друг, дали има как да бъде хваната, за да няма и други..
|
|
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 21:23:14 от stingy »
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Декември 02, 2010, 16:41:55 » |
Нагоре
|
Ако ми разрешат,ще блокирам ай-пи-то,но така няма да може да ти пише.Ще пиша на имейл.Ти писала ли си?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stingy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Декември 02, 2010, 16:54:29 » |
Нагоре
|
днес и писах и имейл. може би да изчакам още малко, ако благоволи, другите поне нещо отговарят.. уж вярвам до последно в "доброто начало" и не нападам и т/н, но нямам вече нерви, и аз съм в нужда..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #5 -: Декември 02, 2010, 17:08:04 » |
Нагоре
|
Това е поредното доказателство.........не се доверявайте така на непознати,гледай те,четете.Искайте си парите предварително Ох вече със страх влизам да чета темите....Ама на,че аз не бях така,ама поне имахме контакт,ама ето че и това не е гаранция.... Дано си получиш парите и да не е поредна измамница Вявно,че искате да си продадете нещата(както и аз),но по добре нищо да не продам,отколкото да съм хем без пари,хем без дрехи
|
|
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 17:11:35 от Криси09 »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #6 -: Декември 03, 2010, 09:19:18 » |
Нагоре
|
Това е поредното доказателство.........не се доверявайте така на непознати,гледай те,четете.Искайте си парите предварително Ох вече със страх влизам да чета темите....Ама на,че аз не бях така,ама поне имахме контакт,ама ето че и това не е гаранция.... Дано си получиш парите и да не е поредна измамница Вявно,че искате да си продадете нещата(както и аз),но по добре нищо да не продам,отколкото да съм хем без пари,хем без дрехи много точно Криси а на stingy късмет!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
stingy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 07, 2010, 22:34:33 » |
Нагоре
|
да кажа, че въпреки какви ли не опити да се свържа с лицето Недка Т. от Айтос - май само лъжливи обещания достигат до мен, така че бих помолила да се направи кавото трябва аз ще подам жалба до съответните власти - т.е полиция и ще продължавам да я "тормозя", защото да, има къде по-сериозни проблеми от моите , но и дребните измами не трябва да остават ненаказани, че от тях почва всичко и такова ни е дереджето вече толкова време..има си и профил във фейсбук жената..не знам защо така се получи.. успех на другите!
|
|
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 21:26:41 от stingy »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #8 -: Декември 07, 2010, 22:36:54 » |
Нагоре
|
искам само да кажа, че въпреки какви ли не опити да се свържа с лицето Недка Тонева от Айтос - освен лъжи друго не се оказа, така че бих помолила да се направи кавото трябва, да се блокира и т/н аз лично ще подам жалба до съответните власти - т.е полиция и ще продължавам да я "тормозя", защото да, има къде по-сериозни проблеми от моите завлечени ботушки за 18 лв, но и дребните измами не трябва да остават ненаказани, че от тях почва всичко и такова ни е дереджето вече толкова време..има и профил във фейсбук жената.. успех на другите!
Късмет и браво. Точно така се процедира
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #9 -: Декември 07, 2010, 22:38:17 » |
Нагоре
|
Как така по погрешка е заминал пакета?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #10 -: Декември 07, 2010, 22:39:52 » |
Нагоре
|
Как така по погрешка е заминал пакета?
Ако е бил подготвен и надписан, в суматохата е пуснала и него
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
stingy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 08, 2010, 09:47:49 » |
Нагоре
|
ами, да, бях подготвила, но понякога майка ми ги пуска, нали гледам да не бавя и т/н, и въпреки, че и бях казала този не - тя се объркала, а аз се радвах, че този път няма да ме минат, като видях че не влиза и т/н, а то ето защо било... Как така по погрешка е заминал пакета?
|
|
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 21:28:30 от stingy »
|
Активен
|
|
|
|
stingy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 08, 2010, 15:09:10 » |
Нагоре
|
с примесени чувства съобщавам, че проблема се реши!!! просто защото не мога да се зарадвам, тъй като едва след като прибегнах до заплаха с власти и какви ли начини за контакт, изведнъж получих телеграфен запис днес от нели83, което въпреки облекчението, остава привкуса на некоректност, защотото така и не се свърза с мен и сега, не каза нищо, ако е имала проблем, да разбера, 12 дни са много за забавяне на плащането без никакъв опит за контакт..има нещо нередно!, благодря все пак! внимавайте и успех желая на всички, поне покрай празниците само приятни емоции!
|
|
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 21:31:43 от stingy »
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #13 -: Декември 08, 2010, 15:11:48 » |
Нагоре
|
с примесени чувства съобщавам, че проблема се реши!!! просто защото не мога да се зарадвам, тъй като едва след като прибегнах до заплаха с власти и какви ли начини за контакт, изведнъж получих телеграфен запис днес от нели83, което въпреки облекчението, остава привкуса на некоректност, защотото така и не се свърза смен и сега, не каза нищо, ако е имала проблем, да разбера, 12 дни са много за забавяне на плащането без никакъв контакт и мълчание..има нещо нередно, благодря все пак и внимавайте! успех желая на всички, поне покрай празниците само приятни емоции!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user