|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Май 25, 2010, 21:35:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Май 25, 2010, 21:49:05 » |
Нагоре
|
много обичам животните,но нямам в нас,защото ги обичам само аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #4 -: Май 25, 2010, 22:12:18 » |
Нагоре
|
много обичам животните,но нямам в нас,защото ги обичам само аз при нас е нещо подобно. мъжа ми има далматинка, ама я остави при свеки като се оженихме... досвидя му се новото обзавеждане а котарана я домъкнахме един ден с детето отидох да я прибирам от градината и 2 деца подаряваха коте-бебе... доста беше болничка. куцаше с едното краче, и имаше струпейчета по муцунката, но я излекувахме. та просто я взехме и поставихме мъжо пред свършен факт с хамстера беше същото един ден се разхождахме в центъра с Деби и влязохме в един зоо-магазин и си харесахме едно бяло хамстерче- Джиджо... ама то умря. Дебс доста плака и мъжо се принуди да купи Джери... Тъй че, прибери един ден някое животинче и кажи, че няма къде да живее милото... мигай с мигли пред мъжа си... и дано склони ;D
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Май 26, 2010, 10:31:44 » |
Нагоре
|
Аз правя следното:довлека го милото котенце,слабичко,кльощаво и мръсно иии с мил поглед обяснявам как съм спряла движението на булеварда ,за да не го сгазят колите и така милото то сега е втора година в къщи ;D,а кучьото...една седмица никакъв секс защото съм ''нещастна ''без това бебо и една вечер ме изненадаха с кашон и наша Даша ;D
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Юни 12, 2010, 13:05:27 » |
Нагоре
|
Това е Алекс. Имам го от 14 години, добре, че се разбират с бебо
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
furgillsss
ʚϊɞ
new user
Неактивен
Публикации: 129
Бъдете добри и всеотдайни!Малко му трябва на човек
|
|
« Отговор #7 -: Юни 13, 2010, 11:03:20 » |
Нагоре
|
И аз имам домашно любимче - ..умалителното ми обръщение не е подходящо.. защото е 60кг немска овчарка Казва се Рита.Е въпреки размерите си за мен тя си е наай-добричкото и мило същество на света! При първа възможност ще кача снимки,за да видите за какво става въпрос
|
|
|
Активен
|
За потребители с по-малко оценки - $ предварително или наложен платеж Който вземе няколко неща от мен е с предимство и правя отстъпки!! Винаги можем да се споразумеем за най-изгодното и от двете страни
|
|
|
sabah
new user
Неактивен
Публикации: 78
|
|
« Отговор #8 -: Юли 06, 2010, 17:08:33 » |
Нагоре
|
Ето я и лудетината Шели.Имаме и златна рибка -Фиши/Голди.
|
|
|
Активен
|
Не ми съсипвай деня, да не ти съсипя живота! моите обяви
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 09, 2010, 07:00:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2010, 12:18:10 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 12:23:36 от rivalka »
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2010, 12:56:21 » |
Нагоре
|
Прибира се един ден моя мъж в нас и какво да види персийска котка.Стресна го единствено факта ,че е на годинка ,а не е от бебе при нас. Един ден се наложи да сменим квартирата и в новата не ни дадоха да си вземем Съни с нас.От тогава тя е при един приятел и редовно си я виждам. След като си купихме къща първото нещо беше да си намеря коте. Сега имаме 2 котки и едно кученце- кавказка на 11 м и 50 кг и понеже не мога да кача снимки ще ви дам линк към фейсбука където го има качен кучо http://www.facebook.com/photo.php?pid=581343&o=all&op=1&view=all&subj=134938263221092&id=100000472389668
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #12 -: Декември 11, 2010, 07:37:09 » |
Нагоре
|
Аз обожавам котки, а половинката ми кучета. И не можем да постигнем консенсус за това нямаме домашен любимец. А и имаме място само за компромисен вариант - рибки , но аз не съм им любител.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
postolka
mita
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #13 -: Март 14, 2011, 10:14:18 » |
Нагоре
|
Mnogo sa sladki vsichkite........
|
|
|
Активен
|
mb
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Март 26, 2011, 18:18:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|