{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Имам въпрос...  (Прочетена 4293 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Декември 03, 2010, 19:53:34 »
Раздели ТемаНагоре

Аз за това и питам---ли питам.Защото...,ако пакитът е ПРЕПОРЪЧАН,ако си платила за такъв и е бил изпратен като такъв,ИМА КАКВО ДА НАПРАВИТЕ.но,ако не е ...УСПЕХ!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Mishkova
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!

Профил
« Отговор #16 -: Декември 03, 2010, 20:49:33 »
Раздели ТемаНагоре

Темата не е защото имам проблем с дамата, а защото исках да разбера дали може да направим нищо по въпроса. Както стана ясно, сме поредните ощетени от БГ-пощи. Ще направя последен опит в пощата, ако ли не ще предложа на мамчето да си разделим паричките Smileyтака всяка от нас ще е ощетена по малко.
Най-логичния  вариант!! (yes3)И хем ще ви е "обичка на ухото"за следващи контакти-НИКОГА НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ОБИКНОВЕНИ ПРАТКИ,ЗА БОГА!!!!!!99 % е вероятността да бъдат откраднати-от личен опит го казвам,не говоря празни приказки!!!!!Заради разлика от  0.50/0.60 лв (то пък голямата икономия),не си навличайте неприятности и хабене на нерви!!!Така или иначе в случая нищо е недоказуемо и пощенските служителки си безчинстват на воля!!!ИЗПРАЩАЙТЕ ПРЕПОРЪЧАНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!
Активен

1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!!
2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата!
3.Не желая размяна!
everything
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 531

Профил WWW
« Отговор #17 -: Декември 04, 2010, 17:51:20 »
Раздели ТемаНагоре

Аз само веднъж изпратих обикновен и то по настояване на купувалката и пакета пристигна, но ..... вътре бях сложила 4-5 неша, от които момичето твърдеше, че е получило само 2-3, другите ги нямало. Снима ми опаковката - моята си беше, но с половината неща вътре, все едно аз съм я излъгала и съм пратила по-малко. Стана ми много тъпо и криво и изпратих още веднъж пратка с подобни артикули за компенсация на тези, които каза че липсвали. Т.е. все едно изпратих две обяви на цената на една и платих два пъти пощенски. И то не по моя вина. Но, повече никога не изпращам обикновен. Даже от пощите са ме питали дали да не е обикновен защото е много лек примерно и аз категорично отказвам.
Активен

Очаквам коректност, ще я получите и от мен.
Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка.
Пиша оценки.
Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.

Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: