{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Имам въпрос...  (Прочетена 4326 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
MONI03
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 34

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Декември 03, 2010, 17:40:47 »
Раздели ТемаНагоре

Извинявам се ,ако темата не е за тук но искам да попитам майките ,които изпращат пакети. Как ги изпращате? Поръчах едни обувчици за малкият, платих си, продавалката си взе парите преди повече от 10-15 дни. Писа ми ,че е изпратила пакета и се започна чакане, тъй като имаме ядове с пощата /има пакет, а няма известие/ отидох лично. Хората провериха, и ме питаха кога е изпратен пакета? Беше минала цяла седмица вече, казаха че ако е пуснат трябва да е пристигнал отдавна. Продавалката ми писа, че го е пуснала като обикнавен пакет, 1,10лв била платила. Изхвърлила бележката от портмонето си, не е питала още в пощата.... какво може да направим по въпроса. Никога не съм изращала нищо, и нямам представа как трябва да се пусне пакета. Тук съм чела че е по сигурно да е препоръчан....тоест аз ще пия една студена вода ли?
Активен

Коректна и бърза съм, очаквам да ми се отговори със същото!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #1 -: Декември 03, 2010, 17:46:35 »
Раздели ТемаНагоре

Оффф ми ако е обикновен пакета,а не препоръчан верно може да пиеш една вода,защото така не може да се проследи пратката,и как така продавалката ще хвърли бележката без да е потвърдено,че сделката е приключила?в случая виждам вина в продавалката!та ти си платила предварително и тя би трябвало да се интересува какво става с пакета...
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #2 -: Декември 03, 2010, 17:49:44 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Извинявам се ,ако темата не е за тук но искам да попитам майките ,които изпращат пакети. Как ги изпращате? Поръчах едни обувчици за малкият, платих си, продавалката си взе парите преди повече от 10-15 дни. Писа ми ,че е изпратила пакета и се започна чакане, тъй като имаме ядове с пощата /има пакет, а няма известие/ отидох лично. Хората провериха, и ме питаха кога е изпратен пакета? Беше минала цяла седмица вече, казаха че ако е пуснат трябва да е пристигнал отдавна. Продавалката ми писа, че го е пуснала като обикнавен пакет, 1,10лв била платила. Изхвърлила бележката от портмонето си, не е питала още в пощата.... какво може да направим по въпроса. Никога не съм изращала нищо, и нямам представа как трябва да се пусне пакета. Тук съм чела че е по сигурно да е препоръчан....тоест аз ще пия една студена вода ли?
Мила,щом пакета не е препоръчан има вероятност никога да не го получиш:
1-НЕПРЕПОРЪЧАНИ пакети много често се крадат от пощальоните
2-пакета няма как да се проследи и няма как евентуално от пощата да ти дадат информация къде се намира в момента
3-има вероятност дамата изобщо да не ти е пращала нищо
Коя е тази дама,напиши и ника.Моят съвет е да си искаш паричките обратно.Ти нямаш никаква вина,че тя е сглупила и ги е пуснала непрепоръчано.Такива пратки са фантоми.Няма доказателства за изпращане или получаване или пък могат да се проследят.И нещото,което ме притеснява е,че е изхвърлила бележката,при условие,че ти не си ги получила(то не ,че може да се докаже нещо с нея,тя е само касова).Да не те плаша,ама може и студена вода да пиеш Sad
Активен

springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #3 -: Декември 03, 2010, 17:52:51 »
Раздели ТемаНагоре

SadАко нещо е пуснато непрепоръчано, то вероятността да НЕ пристигне е 90% поне..Т.Е щом не е препоръчано, няма проблем да бъде откраднато Cheesy
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

MONI03
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Декември 03, 2010, 17:54:58 »
Раздели ТемаНагоре

И аз предположих, че може да е потънал, някой си е обул детенце. Прокавалката също е много притеснена, майчето е много разбрано и каза че ще ми възтанови паричките. Ей тези пощи (evil14)
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #5 -: Декември 03, 2010, 17:58:37 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
И аз предположих, че може да е потънал, някой си е обул детенце. Прокавалката също е много притеснена, майчето е много разбрано и каза че ще ми възтанови паричките. Ей тези пощи
Мила,щом дамата е разбрана ,значи няма да имаш проблеми.Много се краде в пощите и това управия няма.Все пак сме в България.Съжалявам за неприятната ситуация,но майчето е трябвало да ги пусне като МПП.
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #6 -: Декември 03, 2010, 18:00:33 »
Раздели ТемаНагоре

Ти колко пари изпрати за пощенски разходи?
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
MONI03
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Декември 03, 2010, 18:06:03 »
Раздели ТемаНагоре

в смисъл....? Не те разбрах, питаш дали съм си поела пощенските или колко платих за записа?
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #8 -: Декември 03, 2010, 18:07:22 »
Раздели ТемаНагоре

Никога не са ми предлагали вариант-обикновено.Винаги препоръчано
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Декември 03, 2010, 18:11:11 »
Раздели ТемаНагоре

в смисъл....? Не те разбрах, питаш дали съм си поела пощенските или колко платих за записа?
Ако си платила пощенски с препоръка,а мамата е пунала непрепоръчана пратка,вината е нейна категорично.
Само веднъж съм пращала обикновена/по молба на отсрещната страна/и слава богу пристигна.
Активен

След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
MONI03
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Декември 03, 2010, 18:15:53 »
Раздели ТемаНагоре

Ами пуснала съм обикновен запис, колкото пощенски ми бяха поискани /дори повече/. Няма значение,ще попитам пак в пощата да видим какво ще кажат. Не може ли от клона в който е пуснат клона да потърсят бележката,нямат ли копие при тях?
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Декември 03, 2010, 18:16:44 »
Раздели ТемаНагоре

Ами пуснала съм обикновен запис, колкото пощенски ми бяха поискани /дори повече/. Няма значение,ще попитам пак в пощата да видим какво ще кажат. Не може ли от клона в който е пуснат клона да потърсят бележката,нямат ли копие при тях?
А колко пощенски ти поискаха?
Активен

MONI03
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Декември 03, 2010, 18:30:40 »
Раздели ТемаНагоре

Около 2лв мисля бяха,това за мен не е критерии. Плащала съм винаги колкото са ми поискали, не повече от 2-3 лв и всичко е било ОК. Скоро поръчах парочистачка и пощенските бяха 2,50лв.
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Декември 03, 2010, 18:48:58 »
Раздели ТемаНагоре

Около 2лв мисля бяха,това за мен не е критерии. Плащала съм винаги колкото са ми поискали, не повече от 2-3 лв и всичко е било ОК. Скоро поръчах парочистачка и пощенските бяха 2,50лв.
За теб не е критерий,но за пощите е.Зависи дали ти е включена препоръка и дали е бил пратен пакета препоръчан.Разликата не е голяма-0,58 лв,но шанса да го получиш е многократно по-голям.А ако отсреща са си спестили препоръката...за икономия.
Но щом мамата е разбрана и ще те компенсира,не виждам проблем за теб.
Активен

MONI03
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Декември 03, 2010, 19:33:23 »
Раздели ТемаНагоре

Темата не е защото имам проблем с дамата, а защото исках да разбера дали може да направим нищо по въпроса. Както стана ясно, сме поредните ощетени от БГ-пощи. Ще направя последен опит в пощата, ако ли не ще предложа на мамчето да си разделим паричките Smileyтака всяка от нас ще е ощетена по малко.
Активен

Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: