rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 21, 2010, 20:04:50 » |
Нагоре
|
Ето го и моето извънземно. В болницата и на морето (3 месеца след това). Първата снимка потвърждава, че човек се ражда уморен и живее за да си почине Да ти е жив и здрав . Голям хубавец е
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 21, 2010, 21:23:48 » |
Нагоре
|
Тази е много смешна за другите, но не и за мен. Мхм, неприличен жест с ръката... Плезла Трудна работа е това да си държиш главата изправена... чакай да се подпра! Чуждата кокошка - патка! Спя в поза "мост" Чуждите пръсти са по-сладки Контрасти Тези намерих засега, друг път ще потърся още... Лелееее, страхотни са - и какви моменти си уловила....
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 22, 2010, 23:18:41 » |
Нагоре
|
Малко офтопик, но, doublemama, МНОГО си красива! Да са живи и здрави на всички сладурчетата. О,мерси ,мила,но баш пък на тази снимка.... : Беше вечер,а аз супер уморена ... Много ти благодаря все пак Много са ни смешни и сладки дечицата докато са мънички..Такива муцунки правят,че...да ги изядеш от целувки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 23, 2010, 10:49:43 » |
Нагоре
|
Ето го и моето извънземно. В болницата и на морето (3 месеца след това). Първата снимка потвърждава, че човек се ражда уморен и живее за да си почине Да ти е жив и здрав . Голям хубавец е Мерси. Идеше ми да напиша на мама прилича А, написах го.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 23, 2010, 12:18:06 » |
Нагоре
|
Спането надупен си е запазена марка. Малкото ми мъжле само се съблича, докато спи - резултатът смъкнати панталонки и изхлузени ръце
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 14, 2010, 12:42:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 14, 2010, 22:21:35 » |
Нагоре
|
последната снимка е само фукане какви дънки си имаме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 14, 2010, 22:44:44 » |
Нагоре
|
Бате,голямо джакузи си спретнал.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 15, 2010, 14:23:00 » |
Нагоре
|
Бате,голямо джакузи си спретнал. ще стане плувец от него.Ще взимаме уроци от вас Той какви салта прави в това корито...Никъде обаче не го искат да го тренират,щото е на 3г.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 15, 2010, 17:52:18 » |
Нагоре
|
Бате,голямо джакузи си спретнал. ще стане плувец от него.Ще взимаме уроци от вас Той какви салта прави в това корито...Никъде обаче не го искат да го тренират,щото е на 3г. Ох,че ме разсмя с тез салта Още 3 год. и е готов за плувец.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 18, 2010, 13:18:17 » |
Нагоре
|
Спането надупен си е запазена марка. Малкото ми мъжле само се съблича, докато спи - резултатът смъкнати панталонки и изхлузени ръце
хихиих сладурче,ама да ти кажа май всички деца са така.Голям е красавец
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 19, 2010, 15:30:02 » |
Нагоре
|
не само на вашите столове се спи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 19, 2010, 20:56:00 » |
Нагоре
|
не само на вашите столове се спи Не му ли е малко неудобно на този младеж
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 20, 2010, 16:59:37 » |
Нагоре