taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Ноември 20, 2010, 17:08:39 » |
Нагоре
|
Аз я отразих вече!Но не мисля,че това е начина. От вчера най-много ми хареса обявата,в която се продаваше кърма.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
niki_neni
new user
Неактивен
Публикации: 75
|
|
« Отговор #46 -: Ноември 20, 2010, 17:30:08 » |
Нагоре
|
ЕТО НИ И НАС
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача,и за не платени такива пиша отрицателни оценки. 2.Коректна съм,бъдете и Вие. 3.Винаги поставям оценки. 4.За по-големи суми изисквам предварително плащане. 5.При сериозен интерес пишете на лични 6.Получавам пратки само по ПОЩАТА,АКО НЯМАМЕ ДРУГА УГОВОРКА. 7.ПАРИ НА ПРЕД НЕ ПРАЩАМ НА ПОТРЕБИТЕЛИ БЕЗ ОЦЕНКИ И С ОТРИЦАТЕЛНИ.МОЛЯ ЗА РАЗБИРАНЕ.. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=81458&profile_type=feedback
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #47 -: Ноември 20, 2010, 17:42:59 » |
Нагоре
|
ето и от мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #48 -: Ноември 20, 2010, 17:45:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Ноември 20, 2010, 17:51:03 » |
Нагоре
|
И-и-и-и хоп катаджията!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #50 -: Ноември 20, 2010, 18:01:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Ноември 20, 2010, 18:12:17 » |
Нагоре
|
С шефа май сме на един акъл...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #54 -: Ноември 20, 2010, 19:42:24 » |
Нагоре
|
Ша въ давът в Би Ти Ви-ту...Нидейти тъй... Стига деее, може и да ми върже бартера този път
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #55 -: Ноември 20, 2010, 19:48:32 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 19:58:34 от gitadam »
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Ноември 22, 2010, 12:35:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #58 -: Ноември 22, 2010, 12:47:02 » |
Нагоре
|
мила,кое му е смешното на обявата Вероятно заглавието на обявата, но чак пък да паднеш от смях...
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #59 -: Ноември 22, 2010, 13:32:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|