emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Ноември 22, 2010, 14:18:09 » |
Нагоре
|
Последно купувани или е имало лява ръка, десен джоб
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #61 -: Ноември 22, 2010, 15:22:36 » |
Нагоре
|
''задигнати'' си го превеждам като ''откр+ Може да е имала друго в предвид .......пише че са купувани за 30лв
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #62 -: Ноември 22, 2010, 15:27:09 » |
Нагоре
|
'задигнати'' си го превеждам като ''откраднати в някои краища използват "задигнати", когато става въпрос за боти или полуботи,абе изобщо за обувки до глезена.Аз и за това не вдянах ,какво може би е имала предвид taniaisie
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #63 -: Ноември 22, 2010, 16:25:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #64 -: Ноември 22, 2010, 16:43:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #65 -: Ноември 22, 2010, 16:44:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #66 -: Ноември 22, 2010, 17:05:31 » |
Нагоре
|
'задигнати'' си го превеждам като ''откраднати в някои краища използват "задигнати", когато става въпрос за боти или полуботи,абе изобщо за обувки до глезена.Аз и за това не вдянах ,какво може би е имала предвид taniaisie Баш туй!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #68 -: Ноември 22, 2010, 17:30:59 » |
Нагоре
|
И ние в Бургас си имаме странни диалектни изрази,ама... В Бургаско си се разбираме,обаче тук внимавам.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #69 -: Ноември 22, 2010, 17:44:19 » |
Нагоре
|
Аууу аз нямам нерви за това....на служителя явно му е скучно
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #70 -: Ноември 22, 2010, 21:04:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #71 -: Ноември 22, 2010, 23:31:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #73 -: Ноември 22, 2010, 23:55:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #74 -: Ноември 23, 2010, 00:10:34 » |
Нагоре
|
Да, ама сигурно е голям кеф след това.....и разтоварване
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
|