|
neli_viki_2003@abv.bg
new user
Неактивен
Публикации: 326
имам си две прекрасни момченца
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Юли 12, 2010, 22:38:03 » |
Нагоре
|
мили мами имате прекрасни дечица.Да са ви живи и здрави,много да ви радват и слушат.Със големият ми син току що разгледахме тази тема и доста се посмяхме ;D ;D ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iskra72
new user
Неактивен
Публикации: 39
Весела Коледа!
|
|
« Отговор #17 -: Септември 29, 2010, 13:19:36 » |
Нагоре
|
Наистина страхотна темичка,снимките са много смешни и ние -с малкия ,ги разглеждахме и се смяхме с глас на всички! Ето ни и нас http://www.youtube.com/watch?v=-c42xeuAyYw
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Neige
new user
Неактивен
Публикации: 110
|
|
« Отговор #18 -: Септември 29, 2010, 21:52:52 » |
Нагоре
|
Тази е много смешна за другите, но не и за мен. Мхм, неприличен жест с ръката... Плезла Трудна работа е това да си държиш главата изправена... чакай да се подпра! Чуждата кокошка - патка! Спя в поза "мост" Чуждите пръсти са по-сладки Контрасти Тези намерих засега, друг път ще потърся още...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред в рамките на деня. Моля, при сериозен интерес пишете ЛС! Купувачи на 2 и повече мои обяви и майки на близнаци са с предимство. Поставям оценки, поставяйте и вие. Коректна съм, бъдете коректни и вие!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 08, 2010, 10:05:06 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 21:00:23 от Поли-Liamo »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
tann4eto
new user
Неактивен
Публикации: 336
Мойто слънце Валето:)
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 16, 2010, 20:49:30 » |
Нагоре
|
Миналата година бяхме на тема Майкъл Джексън и постоянно го слушаше и гледаше, дори по време на тоалетната ))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 16, 2010, 21:13:36 » |
Нагоре
|
Миналата година бяхме на тема Майкъл Джексън и постоянно го слушаше и гледаше, дори по време на тоалетната )) ние миналата година бяхме така,в хола на гърнето и Мелодията на сърцето-за Кенан и изгората му(забравих името)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
tann4eto
new user
Неактивен
Публикации: 336
Мойто слънце Валето:)
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 16, 2010, 23:45:05 » |
Нагоре
|
Тази телевизия, направо им промива мозъчетата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 18, 2010, 13:18:27 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 13:22:38 от Silvena »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 18, 2010, 15:39:03 » |
Нагоре
|
На тази снимка май-на някой му се спи.
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 21, 2010, 19:25:07 » |
Нагоре
|
Голям смях,браво момичета )
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 21, 2010, 19:34:38 » |
Нагоре
|
Малко офтопик, но, doublemama, МНОГО си красива! Да са живи и здрави на всички сладурчетата.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #29 -: Октомври 21, 2010, 19:56:30 » |
Нагоре
|
Ето го и моето извънземно. В болницата и на морето (3 месеца след това). Първата снимка потвърждава, че човек се ражда уморен и живее за да си почине
|
|
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 20:00:51 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|