ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Декември 17, 2010, 13:39:02 » |
Нагоре
|
ето и една от мен за петлетата е по-скоро. Ееее,сега как ще укротяваме нашето петле?Той забрави и ума и дума от тази кака!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #121 -: Декември 17, 2010, 13:49:44 » |
Нагоре
|
Знам, знам. Те даже "Доктора и Попа" са го изпяли: Бейби, кажи ми взела ли си хапче Или въпреки това да слагам гумено чорапче Ще те метна на колата в багажника тогаз И ще почна първа, трета, пета, ръчна, задна - яко газ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #123 -: Декември 17, 2010, 23:43:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #124 -: Декември 18, 2010, 00:30:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #126 -: Декември 18, 2010, 11:38:20 » |
Нагоре
|
"Съсредоточила" ли искаше да напишеш hihih да
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #127 -: Декември 18, 2010, 12:57:20 » |
Нагоре
|
Криси, камерата ти е изкарала много яки цветове. Очите на малката наистина ли са толкова сини или са подсилени от камерата?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #128 -: Декември 18, 2010, 13:17:26 » |
Нагоре
|
Криси, камерата ти е изкарала много яки цветове. Очите на малката наистина ли са толкова сини или са подсилени от камерата?
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #129 -: Декември 18, 2010, 13:20:01 » |
Нагоре
|
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията.
|
|
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 13:22:35 от rado84 »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #130 -: Декември 18, 2010, 14:22:32 » |
Нагоре
|
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Хииххи не това детенце дето си яде супичката е на скоки,а другото на предната страница е моето.А за очите такива са и сини и са великолени
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #131 -: Декември 18, 2010, 14:23:32 » |
Нагоре
|
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Хииххи не това детенце дето си яде супичката е на скоки,а другото на предната страница е моето.А за очите такива са и сини и са великолени на кого са
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #132 -: Декември 18, 2010, 14:24:08 » |
Нагоре
|
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Хииххи не това детенце дето си яде супичката е на скоки,а другото на предната страница е моето.А за очите такива са и сини и са великолени на кого са кое бе?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #133 -: Декември 18, 2010, 14:25:35 » |
Нагоре
|
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Хииххи не това детенце дето си яде супичката е на скоки,а другото на предната страница е моето.А за очите такива са и сини и са великолени на кого са кое бе? очите,очите мила на кого са /твой на мъжо/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #134 -: Декември 18, 2010, 14:37:15 » |
Нагоре
|
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Хииххи не това детенце дето си яде супичката е на скоки,а другото на предната страница е моето.А за очите такива са и сини и са великолени на кого са кое бе? очите,очите мила на кого са /твой на мъжо/ Малко не го схванах ама мойта мома и тя има сини очи и аз и мъжо имаме сини очи,ама и на скоки малката и тя е със сини,дано да съм разбрала това което ме пита
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|