velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Декември 18, 2010, 14:39:26 » |
Нагоре
|
Криси, камерата ти е изкарала много яки цветове. Очите на малката наистина ли са толкова сини или са подсилени от камерата?
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Хииххи не това детенце дето си яде супичката е на скоки,а другото на предната страница е моето.А за очите такива са и сини и са великолени на кого са кое бе? очите,очите мила на кого са /твой на мъжо/ Малко не го схванах ама мойта мома и тя има сини очи и аз и мъжо имаме сини очи,ама и на скоки малката и тя е със сини,дано да съм разбрала това което ме пита да да и мойта и тя е синеочка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #136 -: Декември 18, 2010, 14:57:43 » |
Нагоре
|
Да не излезе, че всичките имате синеоки дъщери? Може да си пуснете тема за преброяване на синеоките деца.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #137 -: Декември 18, 2010, 15:02:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #138 -: Декември 18, 2010, 15:06:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #139 -: Декември 18, 2010, 19:56:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #141 -: Декември 19, 2010, 00:49:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #142 -: Декември 19, 2010, 18:43:34 » |
Нагоре
|
Криси, камерата ти е изкарала много яки цветове. Очите на малката наистина ли са толкова сини или са подсилени от камерата?
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Тя Криси09 ми е влезла под кожата и за това хихииххиих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #143 -: Декември 20, 2010, 01:32:05 » |
Нагоре
|
Радо,това детенце е на Скоки,а не на Криси! Имах предвид Криси09, защото тя е постнала снимките. Първото мнение със снимките е без цитат, следователно трябва Криси да е го е постнала. Едит: нещо се е бъгясало. Като цъкна на името на Криси09 и се отваря профилът на Скоки. Май ще трябва да си преинсталирам Мозилията. Тя Криси09 ми е влезла под кожата и за това хихииххиих
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #144 -: Декември 20, 2010, 09:51:27 » |
Нагоре
|
начи не съм изперкулясала още ,и на мен ми се случи да цъкна на един профил,а да ми се отвори друг
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #145 -: Декември 20, 2010, 13:26:42 » |
Нагоре
|
начи не съм изперкулясала още ,и на мен ми се случи да цъкна на един профил,а да ми се отвори друг Ааа, случва се. Ама обикновено е изперкулясал я браузерът, я сървърът, я някое малоумно приложение на Майкрософт, което оаква браузера.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #146 -: Декември 20, 2010, 14:35:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #147 -: Декември 22, 2010, 10:55:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #148 -: Декември 22, 2010, 11:01:35 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 11:05:51 от zorniza »
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #149 -: Декември 22, 2010, 19:49:28 » |
Нагоре
|
Ох много са сладки миличките, много обичам котки.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
|