aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 06, 2010, 14:10:46 » |
Нагоре
|
Където пише това"Тази история има 228 гласа и участва за месечна награда" най-долу в дясно, преди имаше бутон за гласуване. Като дойде време за месечните награди ще гласуваме тогава, сега не може,
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #31 -: Декември 06, 2010, 14:12:42 » |
Нагоре
|
Мен ме "издразни" току-що че Отнесена не е написала как точно да дадем гласче там в подписа й Аз цъках там - излезе ми страничка на пуфис със снимките на един сладкиш обаче не знам какво да направя за да гласувам. Пък искам да дам гласчето си за този бонбон - моля обяснете ми и веднага го давам Мерси Би трябвало да има зелен бутой ГЛАСУВАЙ и цъкаш там.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #32 -: Декември 06, 2010, 14:16:38 » |
Нагоре
|
Мен ме "издразни" току-що че Отнесена не е написала как точно да дадем гласче там в подписа й Аз цъках там - излезе ми страничка на пуфис със снимките на един сладкиш обаче не знам какво да направя за да гласувам. Пък искам да дам гласчето си за този бонбон - моля обяснете ми и веднага го давам Мерси Би трябвало да има зелен бутой ГЛАСУВАЙ и цъкаш там. Не си е сменила историята за тази седмица за това не може ще и скъсаме ушите
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #33 -: Декември 06, 2010, 14:59:21 » |
Нагоре
|
Мен ме "издразни" току-що че Отнесена не е написала как точно да дадем гласче там в подписа й Аз цъках там - излезе ми страничка на пуфис със снимките на един сладкиш обаче не знам какво да направя за да гласувам. Пък искам да дам гласчето си за този бонбон - моля обяснете ми и веднага го давам Мерси айде народе-готово е.Типично по български-малко със закъснение Отнесената днес е онгел-пазител и не я закачайте повече.Чак утре на обяд
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #35 -: Декември 20, 2010, 01:15:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #36 -: Януари 27, 2011, 19:30:55 » |
Нагоре
|
Мен пък ме издразни един от модовете. Имаше обява за търсено нещо ,няма да спомена кой и за какво става въпрос. След известно време от около ден обявата я нямаша ,погледнах и в обявите на съответния човек и видях ,че я няма. Мисля ,че ако това за триенето на обяви със срок един месец важи за потребителите би трябвало правилата да са за всички.
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #37 -: Януари 27, 2011, 20:40:00 » |
Нагоре
|
Мен пък ме издразни един от модовете. Имаше обява за търсено нещо ,няма да спомена кой и за какво става въпрос. След известно време от около ден обявата я нямаша ,погледнах и в обявите на съответния човек и видях ,че я няма. Мисля ,че ако това за триенето на обяви със срок един месец важи за потребителите би трябвало правилата да са за всички. Ако имате конкретен сигнал прате ми го на ЛС! Бъдете сигурна, че ще взема мерки! Модовете имат права за триене на обяви, но не трябва да злоупотребяват с това си право!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #38 -: Януари 27, 2011, 20:56:18 » |
Нагоре
|
Мен пък ме издразни един от модовете. Имаше обява за търсено нещо ,няма да спомена кой и за какво става въпрос. След известно време от около ден обявата я нямаша ,погледнах и в обявите на съответния човек и видях ,че я няма. Мисля ,че ако това за триенето на обяви със срок един месец важи за потребителите би трябвало правилата да са за всички. Става въпрос за мен .Бях я пуснала в сектор за подаряване понеже исках някой да ми подари блузки за малката които не са му нужни ,но някоя от колежките ми я премести в сектор търсене и ми бяха предложени обяви които да закупя с такива дрешки а целта ми не бе такава .не бях описала обявата както трябва и се смята за неотговаряща на правилата и за това я изтрих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #41 -: Януари 27, 2011, 21:43:02 » |
Нагоре
|
Мен па ме кефят
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
|
|
pitia
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #44 -: Април 03, 2011, 15:14:57 » |
Нагоре
|
Безпардонният тон в имейлите. Надявам се да продължа ползването на услугата , но като знам от колко други съм се отказала заради безпардонен тон на модератори и администратори.... Винаги можеш да намериш вариант да бъдеш любезен , особено ако си домакин/я и предлагаш услуга в публичното пространство/нета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|