|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Декември 04, 2010, 14:27:40 » |
Нагоре
|
Пас. Цял футболен отбор ли мислиш да ги правиш?
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #18 -: Декември 04, 2010, 14:55:47 » |
Нагоре
|
Пас. Cheesy
Цял футболен отбор ли мислиш да ги правиш? Само кажи А ако имаш някакви предпочитания ....ще се постарая
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #19 -: Декември 04, 2010, 16:45:37 » |
Нагоре
|
Я да ви издразня малко че да имате какво да пишете по темата , Тази тема е създадена с цел , всеки да каже ако има критики към екипа , моля придържайте се към целта и Мир
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #20 -: Декември 04, 2010, 21:07:53 » |
Нагоре
|
Е що да не възцари малко Коледно настроение?Малко ли се сбъркахме с раздел Некоректни?Нека малко поотпуснем душиците.Коледа идва все пак
|
|
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 21:45:59 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Декември 04, 2010, 21:12:46 » |
Нагоре
|
Колежке , напрво си подай оплакването , The_Black_Angel скапва купоните по темите Не шегата на страна, тази тема е за да ми помогне , казвам на мен , тъй като май мен главно ще критикуват като гледам .Обещавам да си оправя подписа , както и се старая да избягвам километричните изречения. Ще ползвам точка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #22 -: Декември 04, 2010, 22:11:49 » |
Нагоре
|
Колежке , напрво си подай оплакването , The_Black_Angel скапва купоните по темите Не шегата на страна, тази тема е за да ми помогне , казвам на мен , тъй като май мен главно ще критикуват като гледам .Обещавам да си оправя подписа , както и се старая да избягвам километричните изречения. Ще ползвам точка
Добре ще направиш. И аз като Барбарона се дразнех на грешките, ама започнах да ти свиквам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Декември 05, 2010, 00:27:11 » |
Нагоре
|
Поставих нов подпис , да го намалям още или е търпим?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #24 -: Декември 05, 2010, 02:58:02 » |
Нагоре
|
Поставих нов подпис , да го намалям още или е търпим?
Добре е. А най-хубавото е, че този е четлив. Предишният с ония дребни буквички беше отврат и трябваше да се чете с MagniGlassWorker (виртуална лупа).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 05, 2010, 03:04:52 » |
Нагоре
|
Да ето виждате ли , градивната критика е хубаво нещо , особено ако критикувания поглежда на нея като съвет Нещо друго , няма да се засегна ако не е по мой адрес
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #26 -: Декември 05, 2010, 04:01:58 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #29 -: Декември 06, 2010, 10:53:58 » |
Нагоре
|
Мен ме "издразни" току-що че Отнесена не е написала как точно да дадем гласче там в подписа й Аз цъках там - излезе ми страничка на пуфис със снимките на един сладкиш обаче не знам какво да направя за да гласувам. Пък искам да дам гласчето си за този бонбон - моля обяснете ми и веднага го давам Мерси
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
|
|