|
maiski23
new user
Неактивен
Публикации: 106
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #31 -: Декември 14, 2010, 13:37:25 » |
Нагоре
|
Номинирам Поли-Liamo и Tsytsi
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vili777
power user
Неактивен
Публикации: 649
|
|
« Отговор #32 -: Декември 14, 2010, 19:39:27 » |
Нагоре
|
Аз също не мога да ги събера в пет, така че, на всички мили дами, с които съм контактувала, пожелавам много здраве на тях и на семействата им!
|
|
|
Активен
|
скайп alvisa77 Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно! Купувача плаща пощенските! Коректна съм и искам коректност!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #33 -: Декември 14, 2010, 19:56:03 » |
Нагоре
|
Тук поставям Поли-Liamo - много готина и коректна мама !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #34 -: Декември 14, 2010, 20:14:55 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 15:23:21 от emi_9eni »
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #35 -: Декември 14, 2010, 20:50:16 » |
Нагоре
|
Офффф, и аз имам много да ги изреждам.....но на първо ми е Поли-Liamo ! Ама, сега да питам/предложа-защо ,не се помъчихме да организираме Коледно парти ,горе-долу се знаем по-градове. Предполагам, ще е весело и интересно,да се видим и на живо
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 02:33:42 от rivalka »
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
myfreshness
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #36 -: Декември 14, 2010, 21:15:30 » |
Нагоре
|
Моето мнение че Поли-Liamo е супер коректна потребителка и я номинирам с две ръце. Също съм изключително доволна и от megi08 и koko. Поелавам успех на всички и весели празници
|
|
|
Активен
|
От 10 Ноември започвам работа. Моля да ме извините ако се бавя с отговорите. За изпращането на пратките ще се старая да бъда максимално бърза. Цените в обявите ми подлежат на коментар. Приемам и предлагам РАЗМЯНА. Държа да се оценяваме. Ако пропусна да напиша оценка, моля напомнете ми Нека не забравяме за пощенските разходи!!! Предпочитам при покупка сумата да се превежда чрез Еконт. По- евтино и бързо е. В съседния сайт потребителското ми име е същото.
|
|
|
didi86
Бъдете живи и здрави-всичко останало ще се нареди!!!
power user
Неактивен
Публикации: 515
|
|
« Отговор #37 -: Декември 14, 2010, 21:20:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
На работа съм по цял ден и може да се забавя с отговорите си или изпращането на пакетите или записите,но съм изключително коректна. С предимство са повече обяви и познати потреб. Над 10лв,нови потребители и с отр.оценки-парите предварително! Обичам да разменям,стига да си харесам нещо http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=91822&ppaction=readfeed
|
|
|
ivon_bonbon74
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #38 -: Декември 14, 2010, 21:31:50 » |
Нагоре
|
И аз съм за Поли-Liamo, харесва ми как в форума във всяка тема има мнение, съвет или каквото и да е...!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina72
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #39 -: Декември 14, 2010, 21:50:07 » |
Нагоре
|
И аз с две ръце за Поли-Liamo!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #40 -: Декември 16, 2010, 10:10:33 » |
Нагоре
|
От мен са blondy123,incadens,Мария 77,morfeiq2 и...левскарчето 1914..Последното си знае...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #41 -: Декември 16, 2010, 10:14:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #42 -: Декември 16, 2010, 13:58:41 » |
Нагоре
|
Didsun ; Shu-shi ; mimka80 ; neli_viki_2003@abv.bg ; danielaveli4kova
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #43 -: Декември 16, 2010, 19:14:55 » |
Нагоре
|
Офффф, и аз имам много да ги изреждам.....но на първо ми е Поли-Liamo ! Ама, сега да питам/предложа-защо ,не се помъчихме да организираме Коледно парти ,горе-долу се знаем по-градове. Предполагам, ще е весело и интересно,да се видим и на живо страхотна идея от кога мисля да преложа,трябва да си направим едно весело събиране
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
Публикации: 348
|
|
« Отговор #44 -: Декември 16, 2010, 21:19:20 » |
Нагоре
|
Аз номинирам Поли-Liamo stingy страхотни сте
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
|
|