emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 06, 2010, 11:47:41 » |
Нагоре
|
Аз ще кажа.Екипът е страхотен и всеки получи моят глас.Успех на всички!
е как за всички аз като цъкнах на един и край Кое е "и край" Аз всички си ги харесвам!!!Защо "край"? ми гласувах за един незнаех,че може всички на веднъж и сега неми дава да гласувам повече.Това имах в предвид.Дали може да цъкна и други? Taniaisie ме изпревари. Изтриваш си гласа и наново
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #16 -: Декември 06, 2010, 11:50:33 » |
Нагоре
|
аха ок мерси и на двете Ви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #17 -: Декември 06, 2010, 11:59:02 » |
Нагоре
|
мойте фаворити са в челото веднъж и аз да оцеля печелившия коз да си кажа аз съм гласувала за двама
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #18 -: Декември 07, 2010, 18:20:14 » |
Нагоре
|
Гласувах за трички,по простата причина че с четвъртата не съм имала допирна точка ,а й не я виждам често в сайта! (п.п. сега видях и че ми е изтрила един пост в една тема) Успех на тричките момичета.
|
|
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 20:57:12 от Мама Ели »
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #19 -: Декември 07, 2010, 18:24:25 » |
Нагоре
|
Понеже ми е трудно да реша коя модераторка да избера, реших, че ще е най-добре да цъкна и на 4-те.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ronnyta
Pони
new user
Неактивен
Публикации: 286
Моите деца са моят живот!
|
|
« Отговор #20 -: Декември 09, 2010, 15:50:29 » |
Нагоре
|
Това е много трудно.... още повече че можем да маркираме всички,което повечето предполагам ще направят.Аз си избрах двечки .Няма да пиша кои
|
|
|
Активен
|
Всички ще се убедите в това ,че съм коректна.Обичам всичко да става бързо.Трябва да имам сериозен проблем ,за да забавя пратка или запис.Все още вярвам във хората-не ме разочаровайте моля!:)Напомняйте ми за оценките ,ако забравя:)
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #21 -: Декември 10, 2010, 15:45:22 » |
Нагоре
|
4-ка и от мен ))) С всички сме комуникирали ,било то за размяна ,за проблем в сайта или за нещо друго. И 4-те са изключително готини
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #22 -: Декември 12, 2010, 18:55:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #23 -: Декември 12, 2010, 18:58:18 » |
Нагоре
|
А админа що го няма? Аз искам за него да гласувам пък! Вярно, че е админ, а не мод, ама можеше и той да се включи...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #25 -: Декември 13, 2010, 07:27:54 » |
Нагоре
|
И аз се разписах
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #26 -: Декември 13, 2010, 07:39:14 » |
Нагоре
|
И от мен едно гласче-анонимно
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
petuna
new user
Неактивен
Публикации: 338
|
|
« Отговор #27 -: Декември 13, 2010, 08:14:34 » |
Нагоре
|
и от мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #28 -: Декември 16, 2010, 10:38:54 » |
Нагоре
|
и аз гласувах за две любимки
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 10:52:16 от bankova87 »
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #29 -: Декември 16, 2010, 10:46:44 » |
Нагоре
|
и аз гласувах
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
|
|