Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 07, 2010, 19:14:32 » |
Нагоре
|
Относно Коледните профили трябва ли да нопиша "запис", за да участвам или "моят е готов" върши работа Май все аз съм недоразбрала абе пък цопни се там и си ок
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #31 -: Декември 07, 2010, 19:17:50 » |
Нагоре
|
Относно Коледните профили трябва ли да нопиша "запис", за да участвам или "моят е готов" върши работа Май все аз съм недоразбрала абе пък цопни се там и си ок Тя е цопната първа ама нека се цопни още веднъж.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #32 -: Декември 07, 2010, 19:18:34 » |
Нагоре
|
Относно Коледните профили трябва ли да нопиша "запис", за да участвам или "моят е готов" върши работа Май все аз съм недоразбрала абе пък цопни се там и си ок Тя е цопната първа ама нека се цопни още веднъж. Е пак ли да се пльосна ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #33 -: Декември 07, 2010, 19:22:21 » |
Нагоре
|
Относно Коледните профили трябва ли да нопиша "запис", за да участвам или "моят е готов" върши работа Май все аз съм недоразбрала абе пък цопни се там и си ок Тя е цопната първа ама нека се цопни още веднъж. Е пак ли да се пльосна ? давай пльоскай се...не бе то ти се е променило там
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Декември 07, 2010, 21:34:39 » |
Нагоре
|
The_Black_Angel , skoki81 , Отнесена от вихъра,простете! , dacetoooooooo , VIPS4E_73
Жалко,че толкова малко може да номинираме.Има още доста,които са ми направили много добро впечатление!
Модераторите се номинират в другата тема. Тук е само за потребители. Добре,ще се редактирам!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #35 -: Декември 08, 2010, 17:46:25 » |
Нагоре
|
нищо не става .
|
|
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 18:03:06 от ina123 »
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Декември 10, 2010, 06:25:25 » |
Нагоре
|
Хубави са ви подписите ,ама повечето сте налепили някакви огромни дето ми вадят очите направо Може да ги смалите. Някои могат сами (визирам теб ) някои копират(визирам себе си ) и така Някои могат сами (визирам теб ) някои копират(визирам себе си ) и така Ти не си от тях! Нямаш линкче към сайта с надписче отдолу анимационные картинки Въпреки, че самата ти картинка също е линк, но това не е проблем - не че другото е! Просто се пошегувах Някои могат сами (визирам теб ) някои копират(визирам себе си ) и така Ти не си от тях! Нямаш линкче към сайта с надписче отдолу анимационные картинки Въпреки, че самата ти картинка също е линк, но това не е проблем - не че другото е! Просто се пошегувах Аз от зор - да не изпусна калабалъка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #37 -: Декември 10, 2010, 12:48:08 » |
Нагоре
|
Абе гледам, че коментарите ми се пренасят магически тук от темата за коледния профил Там идеята е да сме записани по 1 път ли?! Май сега чак ви разбрах мисълта Аз си мислех че ще бъдат пуснати после всички профили в една тема и така ще гласуваме и за това там си спамя Обещавам вече нямаааааааааааааааааааа!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #38 -: Декември 11, 2010, 00:01:17 » |
Нагоре
|
А няма ли и за голяма снежанка конкурс ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #39 -: Декември 11, 2010, 14:49:48 » |
Нагоре
|
Незнам дали питам на правилното място,но има ли някой, който може да ме светне така да се каже ,как да направя снимките си с коледната украса ,като колаж?Нали трябва се участва с една снимка само Благодаря предварително!!!
|
|
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 14:58:22 от Strawberry shortcake »
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #40 -: Декември 11, 2010, 15:34:50 » |
Нагоре
|
Незнам дали питам на правилното място,но има ли някой, който може да ме светне така да се каже ,как да направя снимките си с коледната украса ,като колаж?Нали трябва се участва с една снимка само Благодаря предварително!!! Аз по принцип използвам ето тази програма Picasa3 можеш да събереш колкото си искаш снимки в една
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Декември 11, 2010, 15:51:51 » |
Нагоре
|
Незнам дали питам на правилното място,но има ли някой, който може да ме светне така да се каже ,как да направя снимките си с коледната украса ,като колаж?Нали трябва се участва с една снимка само Благодаря предварително!!! Аз по принцип използвам ето тази програма Picasa3 можеш да събереш колкото си искаш снимки в една Благодаря skoki81 ,сега ще видя дали,ще се справя
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #42 -: Декември 11, 2010, 18:36:49 » |
Нагоре
|
И аз изтеглих програмата,но....... ,май ми трябва висше,за да я схвана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #43 -: Декември 11, 2010, 18:46:27 » |
Нагоре
|
Схванах!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Декември 11, 2010, 19:28:04 » |
Нагоре
|
Схванах! Аз също я изтеглих,ама още неуспявам да се справя както трябва.Прави ми снимка(колаж) с всичките снимки садържащисе в папката.Немога още да схвана как да кача само определени снимки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|