Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 04, 2010, 15:30:28 » |
Нагоре
|
За да не спамят темите тук задавайте Вашите въпроси, пишете Вашите предложения. Екипът ви има ли право да участвува?
Не- ще направим конкурс Модератор на Годината
|
|
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 15:50:15 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #1 -: Декември 04, 2010, 15:31:53 » |
Нагоре
|
А може ли да гласуваме за 2-ма или 3-ма наведнъж?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #2 -: Декември 04, 2010, 15:31:58 » |
Нагоре
|
Екипът ви има ли право да участвува?
Не- ще направим конкурс Модератор на Годината а,е те тва е приказка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #3 -: Декември 04, 2010, 15:32:17 » |
Нагоре
|
А може ли да номинираме 2 - ма ? Всъщност прочетох 1 човек. Моята номинация е за doublemama
|
|
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 15:39:09 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Декември 04, 2010, 15:46:23 » |
Нагоре
|
може 2,3,5...
|
|
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 15:53:12 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Декември 04, 2010, 16:00:31 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 04, 2010, 21:55:41 » |
Нагоре
|
Фло , харесва ми много конкурса , но дайте да турим подличности , НАй забавна личност на годината/човек на който всеки втори пост ни разсмива , Най дейната личност на годината / потребител който помага на останалите , а и пести работа на екипа със обяснения и т.н./ , Най вписващата се личност ан годината / да си го кажем направо , на всяка манджа меродия/ и Най - дълбокомислена личност на годината / човека с сериозни , филосовски и житейски постове , мъдри съвети и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #7 -: Декември 05, 2010, 08:55:25 » |
Нагоре
|
Фло , харесва ми много конкурса , но дайте да турим подличности , НАй забавна личност на годината/човек на който всеки втори пост ни разсмива , Най дейната личност на годината / потребител който помага на останалите , а и пести работа на екипа със обяснения и т.н./ , Най вписващата се личност ан годината / да си го кажем направо , на всяка манджа меродия/ и Най - дълбокомислена личност на годината / човека с сериозни , филосовски и житейски постове , мъдри съвети и т.н.
подкрепям! мн ми харесва идеята! веднага ще метна един бърз поглед на темичките, че не ми идва на ум никой в момента
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #8 -: Декември 05, 2010, 18:02:54 » |
Нагоре
|
Заглавието на конкурса:"Личност на годината",ми бърка в здравето от вчера.Толкова е неточно и мегаломанско,че не знам само на мен ли ми прави впечатление.Навява ми други мисли и имена на съвсем други ЛИЧНОСТИ. Единствено точното ЗА МЕН беше да е "Потребител на годината!".Личност е съвсем друго и не става за тук.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 05, 2010, 23:21:30 » |
Нагоре
|
Последно колко души можем да номинираме Фло дебело и в червено е подчертала 1 бр, Отнесената в отговор № 4 казва повече, та
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 05, 2010, 23:27:06 » |
Нагоре
|
Последно колко души можем да номинираме Фло дебело и в червено е подчертала 1 бр, Отнесената в отговор № 4 казва повече, та желателно е 1,но ако не се ограничавате с 1,може и повече първите 10 ще бъдат на пангара
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 05, 2010, 23:35:30 » |
Нагоре
|
Последно колко души можем да номинираме Фло дебело и в червено е подчертала 1 бр, Отнесената в отговор № 4 казва повече, та желателно е 1,но ако не се ограничавате с 1,може и повече първите 10 ще бъдат на пангара Отивам да си редактирам предложенията Имам минимум 10 номинации, но ще се опитам да ги сведа до 5
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #12 -: Декември 06, 2010, 17:24:08 » |
Нагоре
|
Хайде и аз макар,че не знам за това дали мога и аз съм се нацоцала,ама викам ние да не участваме.Нека е за потребителите
и аз съм се нацоцала,ама викам ние да не участваме.Нека е за потребителите
а защо да не участвате нали и Вие сте потребители като нас и аз съм се нацоцала,ама викам ние да не участваме.Нека е за потребителите
Както кажете ама поне да се похваля за съжаление не знам как ги правите тези красоти ,но си дадох гласа междувременно за Влади, и щях да участвам
за съжаление не знам как ги правите тези красоти ,но си дадох гласа междувременно за Влади, и щях да участвам
прати ми на ЛС твоите красоти за да те облечем и теб Мерси за подкрепата! ПП:Всеки,който иска да участва,но не може да се справи сам-да потърси модератор за помощ.Конкурса е за всички и ще помогнем на всички. На мен за конкурса също ми помогна модератора там
|
|
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 17:28:17 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Декември 06, 2010, 17:30:19 » |
Нагоре
|
А ние нямаме право да участваме никъде нали?
А ние нямаме право да участваме никъде нали?
е нали си имаме наш си конкурс-за мод на годината
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Декември 07, 2010, 07:49:10 » |
Нагоре
|
и аз съм се нацоцала,ама викам ние да не участваме.Нека е за потребителите
а защо да не участвате нали и Вие сте потребители като нас и аз се записвам Намали го малко подписа аз ще й го оправя,но снощи не остана време.Утре ще й го оправя и аз съм се нацоцала,ама викам ние да не участваме.Нека е за потребителите
а защо да не участвате нали и Вие сте потребители като нас и аз се записвам Намали го малко подписа ех,де да знаех как самоука съм добре че има добри хора като Отнесена от вихъра,простете! че да ни оправят несполуките и аз съм се нацоцала,ама викам ние да не участваме.Нека е за потребителите
а защо да не участвате нали и Вие сте потребители като нас и аз се записвам Намали го малко подписа ех,де да знаех как самоука съм добре че има добри хора като Отнесена от вихъра,простете! че да ни оправят несполуките Коя от трите снимки е подписа ти или и трите?
|
|
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 07:50:52 от Фло »
|
Активен
|
|
|
|
|
|