Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #60 -: Декември 15, 2010, 06:01:33 » |
Нагоре
|
А дали няма да може по някакъв начин да се регламентира, че в конкурсите могат да гласуват потребители регистрирани да речем преди 10.12.2010? Може би ако се гласува в постове, а не с анкета и после се броят гласовете Мисълта ми е, че винаги може да се намери някой, който да си направи нови регистрации, за да гласува за себе си! А ми се струва, че една нова регистрация, която само е отчела глас в анкета дори не може да се докаже на кой потребител е...може и да греша - шефа ще каже Ооо гарантирам ти, че това няма да стане. Само да хвана някой в шмекерлък и ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #61 -: Декември 15, 2010, 07:49:25 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам следното въпросче -изпратла съм снимка за конкурса ,,коледна украса,, ,но не съм получила след това обратно отговор,че е одобрена за участие,а някъде едно мамче беше писало,че е получило такъв отговор.Значи ли ,че няма да участваме или просто не е нужно да получаваме такива обратни писма с потвърждение? Благодаря ви предварително!!!
А на моя въпрос,дали може да получа отговор?
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #62 -: Декември 15, 2010, 08:02:17 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам следното въпросче -изпратла съм снимка за конкурса ,,коледна украса,, ,но не съм получила след това обратно отговор,че е одобрена за участие,а някъде едно мамче беше писало,че е получило такъв отговор.Значи ли ,че няма да участваме или просто не е нужно да получаваме такива обратни писма с потвърждение? Благодаря ви предварително!!!
А на моя въпрос,дали може да получа отговор? Получих снимката и вече е качена за гласуване. Когато стартира гласуването ще я видите Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #63 -: Декември 15, 2010, 08:10:17 » |
Нагоре
|
А на моя въпрос,дали може да получа отговор? Това значи,че не е задължително да получаваме отговор,защотото и аз нямам.А какво стана за конкурса мини мис снежанка ще се дели ли или всички заедно ще участват?Мерси Получих снимката и вече е качена за гласуване. Когато стартира гласуването ще я видите Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #64 -: Декември 15, 2010, 08:25:00 » |
Нагоре
|
А на моя въпрос,дали може да получа отговор? Това значи,че не е задължително да получаваме отговор,защотото и аз нямам.А какво стана за конкурса мини мис снежанка ще се дели ли или всички заедно ще участват?Мерси Получих снимката и вече е качена за гласуване. Когато стартира гласуването ще я видите Успех Отговор се получава ако при изпращането на писмото поискате потвърждение за отваряне. Няма да се делят конкурсите.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #65 -: Декември 15, 2010, 08:31:33 » |
Нагоре
|
А на моя въпрос,дали може да получа отговор? Това значи,че не е задължително да получаваме отговор,защотото и аз нямам.А какво стана за конкурса мини мис снежанка ще се дели ли или всички заедно ще участват?Мерси Получих снимката и вече е качена за гласуване. Когато стартира гласуването ще я видите Успех Отговор се получава ако при изпращането на писмото поискате потвърждение за отваряне. Няма да се делят конкурсите. ok мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #66 -: Декември 15, 2010, 08:41:22 » |
Нагоре
|
А на моя въпрос,дали може да получа отговор? Получих снимката и вече е качена за гласуване. Когато стартира гласуването ще я видите Успех Благодаря
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
niki-deki
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #67 -: Декември 15, 2010, 22:57:13 » |
Нагоре
|
i az glasuvam za doublemama pojelavam i uspeh
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #69 -: Декември 15, 2010, 23:15:29 » |
Нагоре
|
niki-deki май нещо си объркала темите Тук за никой не се гласува а ти как избайца този подпис браво готин е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #71 -: Декември 16, 2010, 00:28:37 » |
Нагоре
|
И аз се загледах,много оригинално браво
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
amazoniq2
new user
Неактивен
Публикации: 128
|
|
« Отговор #73 -: Декември 19, 2010, 15:38:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не плащам предварително и не отговаряща на описанието стока-ВРЪЩАМ! Игнорирам потребители по собствена преценка а други такива,дали адрес на ЛС,са с предимство пред само "записаните"! Коректна съм и се надявам да комуникирам само с коректни потребители! Поставям оценки,моля сторете го и Вие!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #74 -: Декември 20, 2010, 08:57:28 » |
Нагоре
|
Абсолютно е забранено изпращането на ЛС за участие в гласувания на конкурсите. При получено такова съобщение ми пишете. Изпращачът ще бъде възнаграден с 3 дневен курорт.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
|