Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 04, 2010, 17:23:02 » |
Нагоре
|
Напишете Вашето Писмо до Дядо Коледа /Вашите желания, мечти, .../ или Вашето оригинално Коледно пожелание за празника /може и под формата на стихче/, отправено от Вас към любими хора и го изпратете на pismo_koleda@abv.bg до 17 декември вкл.! Добавете и потребителското си име от тук. На всяко писмо или пожелание ще бъде поставен номер и публикувано тук без име. Молим Ви писмата и пожеланията да са Ваши, а не прекопирани от интернет. Написани от сърце. От 19 декември до 24 декември вкл. ще може да се гласува в анкета за тях. Победителят ще бъдат излъчен на 25 декември. Събралият най-много гласове в анкетата, ще получи подарък-изненада от чувала на Дядо Коледа. Очакваме вашите писма и пожелания на адрес pismo_koleda@abv.bg до 17 декември. Побързайте! Краен срок - 17.12.2010г. Успех на всички участници! Екипът няма право на участие! http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=681.0Тук очакваме Вашите въпроси и предложения!
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 15:43:53 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #1 -: Декември 04, 2010, 17:36:54 » |
Нагоре
|
Напишете Вашето Писмо до Дядо Коледа и го изпратете на pismo_koleda@abv.bg до 18 декември вкл.! На всяко писмо ще бъде поставен номер и публикувано тук без име. От 19 декември до 24 декември вкл. ще може да се гласува в анкета за писмата. Победителят ще бъдат излъчен на 25 декември. Събралият най-много гласове в анкетата, ще получи подарък от чувала на Дядо Коледа. Айде моето го сътворих
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #2 -: Декември 04, 2010, 17:47:30 » |
Нагоре
|
И аз!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Декември 04, 2010, 18:10:39 » |
Нагоре
|
И аз съм готова с писмото
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #4 -: Декември 07, 2010, 19:44:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #5 -: Декември 07, 2010, 20:48:12 » |
Нагоре
|
Написах си писмото още снощи, на такааааааааа ме мързи да го редактирам Като го напиша и аз пращам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #6 -: Декември 07, 2010, 21:04:00 » |
Нагоре
|
Малко ако може да ми разясните.В писмото можем да пишем каквото си желаем или трябва да е нещо изпълнимо от мод/админ??
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #7 -: Декември 07, 2010, 21:14:01 » |
Нагоре
|
Малко ако може да ми разясните.В писмото можем да пишем каквото си желаем или трябва да е нещо изпълнимо от мод/админ??
Мисля, че е стандартното писмо, което всички сме писали като деца
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #8 -: Декември 08, 2010, 10:59:28 » |
Нагоре
|
Мисля, че е стандартното писмо, което всички сме писали като деца Благодаря
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #9 -: Декември 08, 2010, 11:08:47 » |
Нагоре
|
В днешния забързан и объркан свят се нуждая точно от това. Благодаря на този ,който се е сетил за това да ни върне към детските ни години.Ще напиша своето писмо и ще чакам като детенце коледа.
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #10 -: Декември 08, 2010, 20:33:33 » |
Нагоре
|
лелее, какво сътворих , чак се чудя да го изпратя ли!!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #11 -: Декември 11, 2010, 14:28:29 » |
Нагоре
|
пращай го
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #12 -: Декември 13, 2010, 08:15:36 » |
Нагоре
|
Времето лети! Броени дни до крайния срок за записване за участие - 17.12.2010 година вкл.
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 15:44:46 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Djane
new user
Неактивен
Публикации: 102
|
|
« Отговор #13 -: Декември 14, 2010, 10:04:53 » |
Нагоре
|
Ето го моето писмо до Дядо Коледа! http://87.121.59.2/play:c312f404Всичко което искам за Коледа е....Нова Година....
|
|
|
Активен
|
Ред пазя 6 часа.След ''запис'' и без потвърждение на ЛС на ред е този който се обади по телефона.Нямам време да чакам записали се с по три дни а после да ми кажат,че се отказват.Затова се телефоните.Понякога нета ми пада с по часове,да не казвам че и по два дни няма.Тогава нямам как да следя записалите се.Не напразно оставям телефон-който има въпроси да се обади.Спешно продавам всичко!Всяка минута ми е ценна и немога да угаждам на ''запис'' и '' мисля''.Когато аз купувам-съм бърза и коректна.Знам какво искам.Точна съм!
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #14 -: Декември 14, 2010, 16:01:48 » |
Нагоре