bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 05, 2010, 17:03:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
bebcheto87
new user
Неактивен
Публикации: 133
|
|
« Отговор #31 -: Декември 05, 2010, 17:24:47 » |
Нагоре
|
Извинявам се за отклонението но за колко годишно дете са тези играчки
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм очаквам същото. 2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане. 3.Разменям определени обяви 4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка 5.За повече от 1 обява предимство
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #32 -: Декември 05, 2010, 17:44:33 » |
Нагоре
|
Извинявам се за отклонението но за колко годишно дете са тези играчки
Според мен от 1,5г до към 5г.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
Публикации: 759
|
|
« Отговор #33 -: Декември 05, 2010, 18:00:08 » |
Нагоре
|
благодаря ви момичета,утре ще изчакам да ми кажете със сигурност цените им,тук ги няма по магазините,а относно това че mam_niko не евлизала от няколко дни няма значение,аз ви говоря за случка от преди месец а от преди няколко дни,не е влизала от 6 дена да но аз съм го поръчала преди месец,а и онзи ден тя ми писа,така че за мен си е некоректна това е
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО Спазвам ред 3 часа,после давам напред
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #34 -: Декември 05, 2010, 19:32:21 » |
Нагоре
|
здравейте и от мен! включвам се и аз в темата.Контактувала съм с мам-нико,имам 3 размени с нея,не е имало проблеми,с борислав също съм контактувала ,купих си тренч от ларедут от нея.Относно тази постъпка на мам -нико,мисля,че е доста гадно,да чакаш нещо от някого и да се надяваш,че ще дойде пък накрая да не получаваш нищо и най-гадното е ,че в случая е разочаровано едно детенце,което си чака подаръка.Много лоша ситуация,дано намериш по-бързо кончето за детето и да си му се радва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alex_t123
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #35 -: Декември 05, 2010, 20:21:54 » |
Нагоре
|
Аз не разбрах - играчката платена предварително - за да има такова....... голямо разочарование-? То и от саит да поръчаш- гаранция няма - до като не получиш пакета? Защо неутрална оценка - за какво ? Нещо не мога да схвана - как обещавате нещо - като не зависи от Вас?
|
|
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 20:25:07 от alex_t123 »
|
Активен
|
1. Не приемам размяна. 2. Изпращам МПП.. 3. Предимство на купуващите повече от едно нещо. 4. Предпочитам банков превод BG30 PIRB 8062 4603 3840 17 - PIRAEUS BANK 5. Пращам на първият дал адрес на лични
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Декември 05, 2010, 20:24:26 » |
Нагоре
|
надявам се мамите да ми помогнат за кончето,че наистина е мн жално да го гледаш как иска а няма,не е платено предварително,но макар и да не съм платила е голямо разочарование да чакам месец за подарък,и да бъда лъгана това е наи гадното
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #37 -: Декември 05, 2010, 20:25:29 » |
Нагоре
|
Аз не разбрах - играчката платена предварително - за да има такова....... голямо разочарование-?
Разочаровано е едно дете,за Вас това ако не е малко здраве да е.................
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alex_t123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Декември 05, 2010, 20:33:26 » |
Нагоре
|
Как обещавате - без да зависи от Вас- може жената да има проблеми - Много безчувсвено и безотговорно . Много е лесно да нападнете веднага- едно дете - страда, ама то няма как да рабере - без някой да му каже - НАЛИ?
|
|
|
Активен
|
1. Не приемам размяна. 2. Изпращам МПП.. 3. Предимство на купуващите повече от едно нещо. 4. Предпочитам банков превод BG30 PIRB 8062 4603 3840 17 - PIRAEUS BANK 5. Пращам на първият дал адрес на лични
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #39 -: Декември 05, 2010, 20:42:00 » |
Нагоре
|
Как обещавате - без да зависи от Вас- може жената да има проблеми - Много безчувсвено и безотговорно . Много е лесно да нападнете веднага- едно дете - страда, ама то няма как да рабере - без някой да му каже - НАЛИ?
Да ама ако Ви се повтаря искам,искам,искам и в един момент ами намерих го и утре,утре,утре ще го имаш.............. Дано жената да няма здравословни проблеми тя или някой от семейството,ама влиза чат-пат и пише утре,утре...........Просто някак си не върви ами кажи си истината бе мам...... какво толкова.Ей жена няма да ти го пратя,защото еди какво си и толкова.Според мен е така за други незнам как е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alex_t123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Декември 05, 2010, 20:48:48 » |
Нагоре
|
velkova_1914, ако моето дете се запъне - и си иска играчката/ до колкото разбирам от поста е ползвана / няма да я пратя . Искрано се надявам дамата да е добре и всичко с нея и семейството и да е Ок - Но Вие малко преувеличавате - НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #41 -: Декември 05, 2010, 20:50:05 » |
Нагоре
|
velkova_1914, ако моето дете се запъне - и си иска играчката/ до колкото разбирам от поста е ползвана / няма да я пратя . Искрано се надявам дамата да е добре и всичко с нея и семейството и да е Ок - Но Вие малко преувеличавате - НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН!
ок спирам аз до тук няма смисъл от чесане на пръсти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
borislav
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Декември 05, 2010, 21:05:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #43 -: Декември 05, 2010, 21:09:02 » |
Нагоре
|
Пиши ако има развитие.Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #44 -: Декември 05, 2010, 21:12:39 » |
Нагоре
|
Не е коректно !Нищо не е пратено а показва разписка - ето това незнам как се нарича
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
|
|