така и аз да се включа и да споделя,че и аз имах вземане даване с въпросната мам-нико, За мен също е некоректна, въпреки че не го упоменах в отделна тема, но ето сега имам възможносът и да споделя
Та разбира ме се за размяна, като тя твърдо ме уверяваше в обявата си ,че блузата която исках е размер Л и дори ставала за ХЛ.Праща ми я тя, а аз съответно и изпращам това което си хареса:една жилетка. Получавам блузата и оставам с ококорени очи, че блузата е размер XS или S не помня сега точно но просто не можах да я облека, защото аз нося Л,а и блузата въобще не отговаряше на цената за която беше пусната..... съответно и пиша,и тя предложи да си избера нещо друго и после се оказа,че жилетката и била голяма и така реших да развалимразмяната и да си върнем нещата. аз като съвестен човек още на следващият ден и пуснах пакета, тя каза,че и тя е пуснала....но се започна едно чакане и лъжене. Първо го пуснала, но се оказало че нещо била объркала
после се оказа,че пак е пуснат пакета но аз нямам нищо.....и така чакане от над 2 седмици, а през това време аз пулочавам и пращам пакети без проблем само от въпросната женица ми се бави. иа мен ми изпрати някакви бележки, като каза,че това уж били бележките от пакета но нищичко не се разчита на тях....толкова некадърно снимани че няма на къде
така де вече последният път като и казах,че ще я пусна в "Некоректните" и после получих пакета. жилетката ми не беше в състоянието в което я бях пратила но както и да е , беше ми писнало да се разправям с нея и затова си замълчах. А и на всичкото отгоре ни беше объркала и името и двата пъти когато ми пуска нещата
доста отнесена от вихъра
А иначе и ние имаме такова надуваемо животно-еленче, купихме го лятото за 15лв. И синът ми тогава беше на година и много му се радваше
Успех на
borislav и дано зарадва детето, това е най-гадното наистина в случая,че детето остава излъгано.