neldim
new user
Неактивен
Публикации: 17
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 05, 2010, 18:12:04 » |
Нагоре
|
От наколко дни имам проблем със зареждането на страницата на сайта.Непрекъснато блокира и ми дава,че или сървърът е зает или вече има твърде много потребители online.Само аз ли имам такъв проблем и може ли да се направи нещо по въпроса ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Декември 05, 2010, 18:32:37 » |
Нагоре
|
ето и при мен от няколко дни: Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User bgdomakinqforum already has more than 'max_user_connections' active connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 206 I cannot connect to the Members database. []
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
stella_ema
new user
Неактивен
Публикации: 3
сладката Ема
|
|
« Отговор #2 -: Декември 05, 2010, 18:40:22 » |
Нагоре
|
Дам и при мен същото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #3 -: Декември 05, 2010, 18:42:16 » |
Нагоре
|
Е,днес това:
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. ми изяде нервите...
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #4 -: Декември 05, 2010, 18:42:56 » |
Нагоре
|
И при мен е така
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #5 -: Декември 05, 2010, 18:43:01 » |
Нагоре
|
5-6 пъти пробвам,докато ми отвори страница.Минава повече от минута.Напомня ми на П-ка.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #6 -: Декември 05, 2010, 18:44:11 » |
Нагоре
|
Е,днес това:
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. ми изяде нервите. Абе и друг път сме били много,ама толкова никога не е забивал.Днес да не е бум на посещенията
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #7 -: Декември 05, 2010, 18:55:28 » |
Нагоре
|
Е,днес това:
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. ми изяде нервите. Абе и друг път сме били много,ама толкова никога не е забивал.Днес да не е бум на посещенията А при мен това: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User bgdomakinq already has more than 'max_user_connections' active connections in /var/www/bgdomakinq/pp-inc.php on line 196 I cannot connect to the PhotoPost Classifieds database. [$php_errormsg] Помощ! Немога да вляза!
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #8 -: Декември 05, 2010, 18:56:55 » |
Нагоре
|
Някой извършва неправомерни дейтвия върху сайта. Сега ще оправя нещата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #9 -: Декември 05, 2010, 18:59:32 » |
Нагоре
|
При мен за пръв път отказва няколко последователни пъти И аз се чудя,толкова много ли сме???И преди си бяхме,но така не се случвало.Айде,щефче,дано скоро всичко е наред!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #10 -: Декември 05, 2010, 19:02:23 » |
Нагоре
|
Някой извършва неправомерни дейтвия върху сайта. Сега ще оправя нещата!
Вярно ли е това? И аз влязох с 300 зора...
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #11 -: Декември 05, 2010, 19:04:31 » |
Нагоре
|
Ами всичко е възможно.В момента ми се струва,че това е сайта с най-висок рейтинг,от този тип сайтове.А злопаметни хора,колкото щеш!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #12 -: Декември 05, 2010, 19:05:31 » |
Нагоре
|
Ами всичко е възможно.В момента ми се струва,че това е сайта с най-висок рейтинг,от този тип сайтове.А злопаметни хора,колкото щеш! За съжаление е така. Сега ще локализирам нещата и ще мисля.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #13 -: Декември 05, 2010, 19:10:31 » |
Нагоре
|
Еййй, някой хора на всичко са способни...
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
neldim
new user
Неактивен
Публикации: 17
|
|
« Отговор #14 -: Декември 05, 2010, 19:11:29 » |
Нагоре