{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: проблем с покупка  (Прочетена 2682 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Декември 07, 2010, 16:43:56 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте една мама си купи от мен дънки ,блуза и подарък ризка. Получила е нещата, но не ми писа дали е доволна. Питах отново и каза , че вероятно блузата ще им е малка. Писах и като вземе детето от градина и я пробват да каже става ли .Как постъпвате в такъв случай ? Чудя се да и предложа ли да ми върне блузата ако желае. Но ако се съгласи пък как да разделя лота ценово.  Не мога да и предложа да и пратя друга блуза тъй като нямам друга в много добро състояние. Според вас как е редно да постъпя?
Активен

Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #1 -: Декември 07, 2010, 16:59:50 »
Раздели ТемаНагоре

След като си дала подробно размери каква вина имаш, че купувалката не е преценила точно. Още повече, че тя засега не те моли да ти я върне.

Аз скоро също купих от тук блузка, която пък ни е доста голяма и вероятно ще ни става догодина. Но грешката  си е моя- да съм мерила както трябва.
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #2 -: Декември 07, 2010, 17:11:30 »
Раздели ТемаНагоре

Lips SealedНеприятно ,наистина и за двете страни ...но все пак,другите неща и вършат работа и може би заради тях си струва парите ,които е дала ,все пак и подарък е имало....По принцип, НЕ БИ ТРЯБВАЛО,но ....винаги има средни положения,изключения и пр.Да е мерила все пак ....а и предполагам не става дума от 20 лв. нагоре Roll Eyes...колко пари сме затваряли от прибързани покупки наяве,камо ли от сайтове Cheesy Wink
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Декември 07, 2010, 17:12:19 »
Раздели ТемаНагоре

човърка ме че не ми писа че много и харесват  Smiley и още че може би е недоволна а аз знам какво съм продала и дънките и блузата са в много добро състояние и  за 10 лева е ризата не е толкова но тя е подарък а р-рите са ми точни незнам как да постъпя затова питам
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 17:13:57 от s0n1a » Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #4 -: Декември 07, 2010, 17:13:05 »
Раздели ТемаНагоре

След като си дала подробно размери каква вина имаш, че купувалката не е преценила точно. Още повече, че тя засега не те моли да ти я върне.

Аз скоро също купих от тук блузка, която пък ни е доста голяма и вероятно ще ни става догодина. Но грешката  си е моя- да съм мерила както трябва.
точно така,те размерите за това се слагат в обявите-описание....и аз като блея,купувам прибързано,ако и е малка блузката да я пусне пак тук за продажба с описание и така Wink
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #5 -: Декември 07, 2010, 17:14:25 »
Раздели ТемаНагоре

точно така,те размерите за това се слагат в обявите-описание....и аз като блея,купувам прибързано,ако и е малка блузката да я пусне пак тук за продажба с описание и така Wink
Абсолютно правилно Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #6 -: Декември 07, 2010, 17:18:59 »
Раздели ТемаНагоре

ами,купувача си поема риска при покупка онлайн.а и не всички потребители биха ти писали "супер,много ми харесва и т.н ...."така,че не го приемй толкова вътрешно и не се засягай.на мен се е случвало да ми пишат само, че са получили дрешките и толкова.
ако проблема е само в размерите,то ти нямаш вина.предполагам ,че жената е останала доволна от покупката си. Smiley
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 17:24:33 от mi_ma » Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #7 -: Декември 07, 2010, 17:20:36 »
Раздели ТемаНагоре

случвало да ми пишат само че са получили дрешките и толкова
Това е достатъчно Smiley
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #8 -: Декември 07, 2010, 17:50:25 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря за отговорите момичета.
Активен