dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 07, 2010, 17:59:56 » |
Нагоре
|
Пускам тази тема(за малко,после ще я изтрия) за да видят повече потребители,какви нагли и безочливи хора има.Обърнете внимание на последната реплика на продавача Рядко някой може да ме изнерви,но в случая http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=99581&cat=fav
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #1 -: Декември 07, 2010, 18:21:17 » |
Нагоре
|
Ами според мен тя не се е държала грубо докато не бъде настъпана така да се каже.Лаковете са отишли при момичето преди теб ,значи е спазила реда.Друг е въпроса за комуницията.Никой не защитавам ,това е моето виждане.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #2 -: Декември 07, 2010, 18:22:07 » |
Нагоре
|
Има ги и такива. Важното е да не им се връзваш и като правят така просто им теглиш една наум и не си трошиш нервите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Декември 07, 2010, 18:27:36 » |
Нагоре
|
Ами според мен тя не се е държала грубо докато не бъде настъпана така да се каже.Лаковете са отишли при момичето преди теб ,значи е спазила реда.Друг е въпроса за комуницията.Никой не защитавам ,това е моето виждане. Искам да подчертая,че преди мен е Криси09(демек Силвена ),с която сме като "дупе и гащи" в сайта и лаковете не са отишли и при нея!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #4 -: Декември 07, 2010, 18:30:27 » |
Нагоре
|
Ами според мен тя не се е държала грубо докато не бъде настъпана така да се каже.Лаковете са отишли при момичето преди теб ,значи е спазила реда.Друг е въпроса за комуницията.Никой не защитавам ,това е моето виждане. Искам да подчертая,че преди мен е Криси09(демек Силвена ),с която сме като "дупе и гащи" в сайта и лаковете не са отишли и при нея!Права си не видях кой е преди теб.Но пък ако продавачката не спазва ред и като повечето тук дава на първия дал адрес нищо чудно...Това е действителността ,всеки сам си преценява за това тук.Пък и не забравяй ,че си предложила размяна и въпросната дама получила лаковете може да ги е платила. По-добре покани продавачката на лакове тук ,като види темата може да даде обяснение.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #5 -: Декември 07, 2010, 18:32:02 » |
Нагоре
|
Ами според мен тя не се е държала грубо докато не бъде настъпана така да се каже.Лаковете са отишли при момичето преди теб ,значи е спазила реда.Друг е въпроса за комуницията.Никой не защитавам ,това е моето виждане. Искам да подчертая,че преди мен е Криси09(демек Силвена ),с която сме като "дупе и гащи" в сайта и лаковете не са отишли и при нея!А, тъкмо мислех да питам Силвенчето, дали са отишли при нея, защото видях, че тя е преди теб, макар, че бях сигурна, че са отишли при другата дама, със скайпа. Даценце, не се ядосвай, ела при мен-избери си едно лакче и ще ти го подаря, само да знам, че ще спреш да се ядосваш
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 07, 2010, 18:40:42 » |
Нагоре
|
А, тъкмо мислех да питам Силвенчето, дали са отишли при нея, защото видях, че тя е преди теб, макар, че бях сигурна, че са отишли при другата дама, със скайпа. Даценце, не се ядосвай, ела при мен-избери си едно лакче и ще ти го подаря, само да знам, че ще спреш да се ядосваш Wink Не съм примряла за лаковете(имам в изобилие ,даже сега ще пускам и обява),потресе ме отношението на продавача и най вече забележката да си ВЗЕМА ПОУКА п.п.incadens другата тема ,която ще пусна сега е в твоя чест(ти знаеш)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #7 -: Декември 07, 2010, 18:41:10 » |
Нагоре
|
Даце, кака факт е, но в никакъв случай не си го слагай на сърцето И мен една така ме вбеси, че като й видя ника до ден днешен се обривам, ама нищо не печеля. "Да се ядосваш за грешките на другите, значи да наказваш себе си." и още една мъдрост "Болестите идват от ядове, а ядовете от гадове."
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 07, 2010, 18:44:49 » |
Нагоре
|
"Болестите идват от ядове, а ядовете от гадове." Това е уникално .Благодаря !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 07, 2010, 18:50:58 » |
Нагоре
|
"Болестите идват от ядове, а ядовете от гадове." Това е уникално .Благодаря ! Пак заповядай, но не по такъв повод
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #10 -: Декември 07, 2010, 19:07:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #11 -: Декември 07, 2010, 19:17:01 » |
Нагоре
|
ЗДАВЕЙТЕ Вкючвам се и аз с поредната нелепа лъжа Преди дни закупих ел цигара като изрично попитах дали е наред има ли забележки -отговора не работи След като я получих като всеки пушач реших да я пробвам и какво да чуя от работещата цигара свистене АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ТАКАВА И ИЛИ Е ПОЛЗВАЛ ДА КАЖЕ НОРМАЛНО ЛИ Е ТОВА СВИСТЕНЕ ИЛИ НЕ АКО ГРЕША ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ НО АЗ ВЕЧЕ СЕ ДОПИТАХ И МНЕНИЕТО БЕШЕ НЕ ИЗДАТ ЗВУК НИКАКЪВ И АКО Е ФАКТ ПРОБЛЕМА КАК ТАЗИ ДАМА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ОБРАТНИ ДЕЙСТВИЯ- ДА МИ ВЪРНЕ ЗАПИСА АКО МОЖЕ МОДЕРАТОР ИЛИ АДМИНИСТРАТОР ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРОБЛЕМА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 07, 2010, 19:19:57 » |
Нагоре
|
ЗДАВЕЙТЕ Вкючвам се и аз с поредната нелепа лъжа Преди дни закупих ел цигара като изрично попитах дали е наред има ли забележки -отговора не работи След като я получих като всеки пушач реших да я пробвам и какво да чуя от работещата цигара свистене АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ТАКАВА И ИЛИ Е ПОЛЗВАЛ ДА КАЖЕ НОРМАЛНО ЛИ Е ТОВА СВИСТЕНЕ ИЛИ НЕ АКО ГРЕША ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ НО АЗ ВЕЧЕ СЕ ДОПИТАХ И МНЕНИЕТО БЕШЕ НЕ ИЗДАТ ЗВУК НИКАКЪВ И АКО Е ФАКТ ПРОБЛЕМА КАК ТАЗИ ДАМА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ОБРАТНИ ДЕЙСТВИЯ- ДА МИ ВЪРНЕ ЗАПИСА АКО МОЖЕ МОДЕРАТОР ИЛИ АДМИНИСТРАТОР ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРОБЛЕМА
Аз имам такива цигари, но зависи какви са. При мен издава леко свистене когато е за зареждане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #13 -: Декември 07, 2010, 19:24:58 » |
Нагоре
|
ОК НО НАЛИ КАТО Е ЗАРЕДЕНА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ЩЕ ПОЧАКАМ ОЩЕ КОМЕНТАРИ И ДАНО ДА ГРЕША
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Декември 07, 2010, 19:30:53 » |
Нагоре
|
ОК НО НАЛИ КАТО Е ЗАРЕДЕНА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ЩЕ ПОЧАКАМ ОЩЕ КОМЕНТАРИ И ДАНО ДА ГРЕША Пак ти казвам зависи каква е. Има хиляда вида
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|