{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 3 [4] 5 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НАГЛОСТТА НЯМА ГРАНИЦИ  (Прочетена 17642 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Декември 08, 2010, 17:24:58 »
Раздели ТемаНагоре

Разбирам Дацето. Вбесила се е и е пуснала тема.  Кофти е да те държат в неведение.  Sad Да ти казват, че не могат да преглеждат ен на брой обяви. Ами да не се отбелязва за размяна.
Може и да е детинска реакция, но човек в яда си реагира така.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #46 -: Декември 08, 2010, 17:26:42 »
Раздели ТемаНагоре

Разбирам Дацето. Вбесила се е и е пуснала тема.  Кофти е да те държат в неведение.  Sad Да ти казват, че не могат да преглеждат ен на брой обяви. Ами да не се отбелязва за размяна.
Стига бе Еми,та и ти си се вбесявала за някоя обава нали,ама тема не си пускала....
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #47 -: Декември 08, 2010, 17:31:12 »
Раздели ТемаНагоре

Разбирам Дацето. Вбесила се е и е пуснала тема.  Кофти е да те държат в неведение.  Sad Да ти казват, че не могат да преглеждат ен на брой обяви. Ами да не се отбелязва за размяна.
Стига бе Еми,та и ти си се вбесявала за някоя обава нали,ама тема не си пускала....
Всъщност на обява не съм Smiley На потребител - да. И тема пуснах, но ......само за да й отговоря след като ме блокира на лични  Cheesy
Пак казвам, знам какво  е да побеснееш от нещо толкова дребно и незначително. Представи си, че това е била капката в чашата на Дацето  Cheesy
Като ви се струва тъпо и т.н. не отговаряйте. Подминете. Ама не - дайте да  разкъсаме  Дацето, да я сдъвчем я и изплюем  след това. Всеки си се вбесява и ядосва, тук е едно от местата, където може да споделим.  Не казвам, че всички трябва да сме на едно мнение, но не е нужно да я нападаме Smiley
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 17:41:59 от emi9 » Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Tedi007
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 304

Профил
« Отговор #48 -: Декември 08, 2010, 17:33:43 »
Раздели ТемаНагоре

Аз все си мисля,че Дацето пусна темата ,заради недопустимото държание на продавалката.Никой не я упреква ,че е продала лаковете ,а начина по който е отговорила в обявата.
Активен

evoto
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 14

Профил
« Отговор #49 -: Декември 08, 2010, 17:39:01 »
Раздели ТемаНагоре

И кое му е недупостимото на поведението, момичета моля ви. Нормално е да защитиш някого, който познаваш, знаеш, че е коректен и прочие, но тук не виждам да е станало нещо кой знае какво. Държа да подчертая, че не познавам нито една от двете потребителки, нито съм контактувала с някоя от тях до сега.
Активен
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #50 -: Декември 08, 2010, 17:41:53 »
Раздели ТемаНагоре

Е как трябваше да отговори, че не разбирам наистина?!
Писала е че една част от лаковете са продадени, писала е кои са останали, а това което ви е възмутило го е написала след нападките на Дацето "Ама що така, ама не си коректна, ама не знам си какво ...".
Отговора и е съвсем предизвикан.
Активен
bareta20102010
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 210

ТУК СЪМ!!!!

Профил
« Отговор #51 -: Декември 08, 2010, 17:48:35 »
Раздели ТемаНагоре

Малеееее какви чудесий стават на този свят?Напълних си окото от цитати на накой хора!Абе хора не сме на небето.........Слезте на земята-ЕХ О О ОО .........................СТРАШНА РАБОТА МАЙЧИЦЕ ЛАКОВЕ -БОТУШИ КОЙ КЙТАЙСКИ КОЙ ОТ ТСМ.......СТРАЩНА ИСТОРИЯ МАЙЧИЦЕ.....!!!
Активен

ЧАКАМ 6ч НА ПЪРВИ ПИСАЛ ЗАПИС СЛЕД КОЕТО ДАВАМ РЕД НА ПЪРВИ ПИСАЛ НА ЛС!ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ БЕЗ ОЦЕНКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ СЛЕД КОЕТО АЗ ПРАЩАМ!ПИША ОТРИЦАТЕЛНИ ОЦЕНКИ ЗА НЕ ПОЕТИ ПОЩЕНСКИ!!!  КОРЕКТНА СЪМ-БЪДЕТЕ И ВИЕ******ЗА ПРОБА НЕ ПРАЩАМ ТЪЙ КАТО НЕ СИ ПОЕМАТЕ ПОЩЕНСКИТЕ-НАД 10лв ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #52 -: Декември 08, 2010, 17:52:05 »
Раздели ТемаНагоре

Малеееее какви чудесий стават на този свят?Напълних си окото от цитати на накой хора!Абе хора не сме на небето.........Слезте на земята-ЕХ О О ОО .........................СТРАШНА РАБОТА МАЙЧИЦЕ ЛАКОВЕ -БОТУШИ КОЙ КЙТАЙСКИ КОЙ ОТ ТСМ.......СТРАЩНА ИСТОРИЯ МАЙЧИЦЕ.....!!!

Как обичам недомлъвките  Cheesy
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
денито
щастлива
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 58

Профил
« Отговор #53 -: Декември 08, 2010, 18:03:26 »
Раздели ТемаНагоре

Е, как да не я разбираме Дацето.....ми нали който и подфорум да отворим все някоя тема има пусната от нея  Cheesy   Дежа вю ти казвам  Cheesy
Ама всички ако се ядосаме и така първосигнално и за всяка дреболия пускаме тема...ехееее смятай как ще се препълни форума  Tongue
Активен

Пазя ред и съм коректна!
Нямам специални изисквания!
Всичко е по лична преценка!
mayakub
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 36

Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично ус

Профил
« Отговор #54 -: Декември 08, 2010, 18:04:27 »
Раздели ТемаНагоре

лелелеле мислех да приключа с тази история, щото е дребнаво, безмислено и т.н ама взе да става по-яко  Cheesy
според мен авторката на темата се е подразнила на много неща в този сайт и накрая на мен си го изкара, нищо, прощавам й  Kiss
само искам да доуточня нещо...когато публикувах обявата след известно време реших да видя дали някой е писал и имаше три отговора - 2 молби за размени и един пост от моя съгражданка, на първата молба отговорих, а втората беше на възмутената авторка, нали се сещате, че не мога да отделя 2 часа в разглеждането на обявите й, след като веднага намерих купувач...или аз трябва да напиша един ферман в подписа си  Tongue
ааа чакайте много ми хареса тук един подпис
ВСИЧКО Е ПО ЛИЧНА ПРЕЦЕНКА! Cheesy
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 18:17:18 от mayakub » Активен

1.Може и размяна за мен означава предпочитам да продам освен ако не харесам нещо много от вашите обяви 2. Хората с намерение да купуват  нека пишат ЛС 3.Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 4.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 5.След пускане на пощенски запис ме уведомявайте на лични 6.Очаквам коректност 7.Игнорирам по собствено усмотрение 8. Поставям оценки 9. Поставяйте и вие на мен.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #55 -: Декември 08, 2010, 18:32:00 »
Раздели ТемаНагоре

Разбирам Дацето. Вбесила се е и е пуснала тема.  Кофти е да те държат в неведение.  Sad Да ти казват, че не могат да преглеждат ен на брой обяви. Ами да не се отбелязва за размяна.
Всъщност на обява не съм Smiley На потребител - да. И тема пуснах, но ......само за да й отговоря след като ме блокира на лични  Cheesy
Пак казвам, знам какво  е да побеснееш от нещо толкова дребно и незначително. Представи си, че това е била капката в чашата на Дацето  Cheesy
Като ви се струва тъпо и т.н. не отговаряйте. Подминете. Ама не - дайте да  разкъсаме  Дацето, да я сдъвчем я и изплюем  след това. Всеки си се вбесява и ядосва, тук е едно от местата, където може да споделим.  Не казвам, че всички трябва да сме на едно мнение, но не е нужно да я нападаме Smiley
Мацо аз не я нападам,грешно съм разбрана... Sad ама нека не се дъвчи и другата потребителка и това,че повечето дето пишем тук се ''познаваме'' по никове,не значи,че трябва да се защитаваме дори и когато не сме прави,и да дъвчим новите потребители щото видиш ли не са направили нещо както трябва,та даже и тема да се пусне за това...то си има тема за дразнещите Wink
Активен

С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #56 -: Декември 08, 2010, 18:36:25 »
Раздели ТемаНагоре

И кое му е недупостимото на поведението, момичета моля ви. Нормално е да защитиш някого, който познаваш, знаеш, че е коректен и прочие, но тук не виждам да е станало нещо кой знае какво. Държа да подчертая, че не познавам нито една от двете потребителки, нито съм контактувала с някоя от тях до сега.
Е,аз съм контактувала с Дацето и съм доволна от нея,но не ми е в природата да си затварям очите за нещо ,което е очевадно,ако ще и сестра ми да е ще я дъвча пред всички когато не е права!
Активен

sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #57 -: Декември 08, 2010, 18:38:21 »
Раздели ТемаНагоре

Бе Дацето къде е Tongue Tongue Tongue Tongue
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #58 -: Декември 08, 2010, 18:49:55 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Аз все си мисля,че Дацето пусна темата ,заради недопустимото държание на продавалката.Никой не я упреква ,че е продала лаковете ,а начина по който е отговорила в обявата.

Ето,че все пак някой ме е разбрал.Ясно ми е,че не всички спазват редове и т.н.Просто за мен щеше да е коректно да беше драснала две думички:"Нищо не харесах"(дори и да не е разглеждала обявите) и толкова.За мен е и недопустимо някой да пише такива теща:

Цитат
извинявам се много, но нямам време да разглеждам безкрайните ви обяви!

Цитат
Боже, боже, ще припадна...чак не мога да повярвам...не наглостта мила , глупостта няма граници...ох да пази Господ

Цитат
моля ви престанете да се държите като изтрещели лелки пред Лидл...не знам защо изобщо се занимавам с нискоинтелигентни същества...

Цитат
че имало и нормални хора тук...

Аз нямам какво друго да кажа.Ще оставя темата още малко отворена,ако още някой иска да изрази мнение и след това ще я заключа.Благодаря на всички,които взеха отношение по темата!
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #59 -: Декември 08, 2010, 18:55:07 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Искам да подчертая,че преди мен е Криси09(демек Силвена ),с която сме като "дупе и гащи" в сайта и лаковете не са отишли и при нея!
А това пък редно ли е.............
Кое е нередното тук  Huh?
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)

Страници: 1 2 3 [4] 5 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: