dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 07, 2010, 18:53:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #1 -: Декември 07, 2010, 18:57:19 » |
Нагоре
|
Еййй,Даце,твоя много джиджан! Аотносно темата,без думи!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #2 -: Декември 07, 2010, 18:57:47 » |
Нагоре
|
Разликата е точно 17 лв. А да и нали са от UK. Украсявай твоите ботуши и ги пускай тук за 50 лв Авторски модели. Уникат. Мнооооооооого скъпи
|
|
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 19:01:14 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bareta20102010
new user
Неактивен
Публикации: 210
ТУК СЪМ!!!!
|
|
« Отговор #3 -: Декември 07, 2010, 19:59:38 » |
Нагоре
|
МНОГО Е МИЛА ТАЗИ ДАМА ЧЕ СИ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ОТКРИЕ РАЗЛИКАТА!!!АЗ ДА ПОПИТАМ ИМАТ ЛИ НЕЙНИТЕ БОТУШКИ ОТ ТСМ-НАДПИСЧЕ НА ТОКЧЕТО ДОЛУ НА ПОДМЕТКАТА МАРКАТА НА БОТУШЧЕТО???ЗАЩТОТО МОЙТЕ ИМАТ,МОГА ДА СНИМАМ НАДПИСА БОТУШИТЕ НЕ СА ПРОДАДЕНИ ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ДАМАТА ДА СПРЕ ДА МИ ПИШЕ НА ЛС,ЧЕ Е БИЛА УПРАВИТЕЛ И ЧЕ ВСИЧКО И Е ЯСНО.........И Т.Н!!!
|
|
|
Активен
|
ЧАКАМ 6ч НА ПЪРВИ ПИСАЛ ЗАПИС СЛЕД КОЕТО ДАВАМ РЕД НА ПЪРВИ ПИСАЛ НА ЛС!ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ БЕЗ ОЦЕНКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ СЛЕД КОЕТО АЗ ПРАЩАМ!ПИША ОТРИЦАТЕЛНИ ОЦЕНКИ ЗА НЕ ПОЕТИ ПОЩЕНСКИ!!! КОРЕКТНА СЪМ-БЪДЕТЕ И ВИЕ******ЗА ПРОБА НЕ ПРАЩАМ ТЪЙ КАТО НЕ СИ ПОЕМАТЕ ПОЩЕНСКИТЕ-НАД 10лв ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Декември 07, 2010, 20:09:12 » |
Нагоре
|
Аз най културно Ви помолих да ми снимате етикета,Вие отказахте Това за управителя го написах за да ви обясня от къде съм толкова сигурна,че ботушите са еднакви.Нека се изкажат и Админа и модераторите.Ако все пак аз съм сгрешилата страна,то ще се извиня публично!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #5 -: Декември 07, 2010, 20:35:52 » |
Нагоре
|
МНОГО Е МИЛА ТАЗИ ДАМА ЧЕ СИ НАПРАВИЛА ТРУДА ДА ОТКРИЕ РАЗЛИКАТА!!!АЗ ДА ПОПИТАМ ИМАТ ЛИ НЕЙНИТЕ БОТУШКИ ОТ ТСМ-НАДПИСЧЕ НА ТОКЧЕТО ДОЛУ НА ПОДМЕТКАТА МАРКАТА НА БОТУШЧЕТО???ЗАЩТОТО МОЙТЕ ИМАТ,МОГА ДА СНИМАМ НАДПИСА БОТУШИТЕ НЕ СА ПРОДАДЕНИ ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ДАМАТА ДА СПРЕ ДА МИ ПИШЕ НА ЛС,ЧЕ Е БИЛА УПРАВИТЕЛ И ЧЕ ВСИЧКО И Е ЯСНО.........И Т.Н!!!
Е хубаво де снимай и да проключим.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
bareta20102010
new user
Неактивен
ТУК СЪМ!!!!
|
|
« Отговор #6 -: Декември 07, 2010, 20:50:10 » |
Нагоре
|
ЩЕ СНИМАМ ОБАЧЕ НАДПИСА Е ТОЧНО НА ТОКЧЕТО И ДОСТА МАЛЪК-ПИШЕ ТОЧНО МАРКАТА НА БОТУША!!!ОПИТВАМ СЕ ДА СНИМАМ НО СЕ РАЗЛИВА С ГУМАТА КОЯТО Е НА ТОКЧЕТО!
|
|
|
Активен
|
ЧАКАМ 6ч НА ПЪРВИ ПИСАЛ ЗАПИС СЛЕД КОЕТО ДАВАМ РЕД НА ПЪРВИ ПИСАЛ НА ЛС!ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ БЕЗ ОЦЕНКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ СЛЕД КОЕТО АЗ ПРАЩАМ!ПИША ОТРИЦАТЕЛНИ ОЦЕНКИ ЗА НЕ ПОЕТИ ПОЩЕНСКИ!!! КОРЕКТНА СЪМ-БЪДЕТЕ И ВИЕ******ЗА ПРОБА НЕ ПРАЩАМ ТЪЙ КАТО НЕ СИ ПОЕМАТЕ ПОЩЕНСКИТЕ-НАД 10лв ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ
|
|
|
bareta20102010
new user
Неактивен
ТУК СЪМ!!!!
|
|
« Отговор #7 -: Декември 07, 2010, 20:57:31 » |
Нагоре
|
ЩЕ СНИМАМ ОБАЧЕ НАДПИСА Е ТОЧНО НА ТОКЧЕТО И ДОСТА МАЛЪК-ПИШЕ ТОЧНО МАРКАТА НА БОТУША!!!ОПИТВАМ СЕ ДА СНИМАМ НО СЕ РАЗЛИВА С ГУМАТА КОЯТО Е НА ТОКЧЕТО!
ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА УВЕЛИЧА НАДПИСА КАКВОТО СТАНЕ ,ТАКОВА ЩЕ КАЧА!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bareta20102010
new user
Неактивен
ТУК СЪМ!!!!
|
|
« Отговор #8 -: Декември 07, 2010, 21:31:19 » |
Нагоре
|
това можах да направя -много хубаво не се вижда натписа но по хубаво може да се види наяве!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #9 -: Декември 07, 2010, 21:38:30 » |
Нагоре
|
Какво пише там ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #10 -: Декември 07, 2010, 21:39:34 » |
Нагоре
|
наистина не се виждат снимките
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 07, 2010, 21:42:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 07, 2010, 21:52:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #13 -: Декември 07, 2010, 21:54:01 » |
Нагоре
|
Я дайте малко пояснение,аз нищо не схванах
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #14 -: Декември 07, 2010, 22:00:17 » |
Нагоре
|
Джаф Джаф Джаф-джаф-джаф Така , сега , А Какво пише на ботушите на прословутата капачка Б От къде от УК са взимани ? В Снимайте и двете от долу подметката , че на мен едната черна ми мяза другата кафеникава Г Вътре по тоя чорап няма ли някой умрял етикет за доказване на противното Ей ше ме съсипете от смех с тия теми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|