Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 08, 2010, 09:12:47 » |
Нагоре
|
Участвайте в конкурса с Вашата малка принцеса облечена като Снежанка-Джуджанка.Единственото условие е да изпратите снимка на e-mail: mini_mis_snejanka@abv.bg до 17.12.2010г.вкл. като не забравяте да впишете своите имена и потребителското си име от сайта. Конкурсът ще е анонимен! Всяка снимка ще бъде номерирана. Гласуването ще се проведе от 19.12.2010г. до 24.12.2010г вкл. Малката победителка ще бъде обявена на 25 декември. Победителката я очаква подарък-изненада от чувала на Дядо Коледа. Очакваме вашите снимки на адрес mini_mis_snejanka@abv.bg до 17 декември вкл. !Снимката, с която участвате в конкурса не трябва да присъства в подписа Ви или на аватара!Успех на всички участници! Екипът няма право на участие! http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=681.0Тук очакваме Вашите въпроси и предложения!
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 12:59:20 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #1 -: Декември 08, 2010, 12:04:21 » |
Нагоре
|
записсссссссссссс
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #2 -: Декември 08, 2010, 12:09:57 » |
Нагоре
|
ми аз,таковото....да се запиша,ама от сега прогнозирам,че малка бебешорка ще е победителката ,големите каки не са толкова интересни и сладки
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #3 -: Декември 08, 2010, 12:20:58 » |
Нагоре
|
ей супер, моята е твърде бебешора за снежанка (по-скоро е като снежна топка още), но адмирирам конкурса и с интерес ще следя и гласувам!
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #4 -: Декември 08, 2010, 12:53:43 » |
Нагоре
|
ей супер, моята е твърде бебешора за снежанка (по-скоро е като снежна топка още), но адмирирам конкурса и с интерес ще следя и гласувам! ами сложия може и да и излезне късмета.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #5 -: Декември 08, 2010, 16:31:04 » |
Нагоре
|
ей супер, моята е твърде бебешора за снежанка (по-скоро е като снежна топка още), но адмирирам конкурса и с интерес ще следя и гласувам! Аз малките най ги обичам
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #6 -: Декември 10, 2010, 23:58:54 » |
Нагоре
|
пратих снимки
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #7 -: Декември 13, 2010, 08:13:31 » |
Нагоре
|
Времето лети! Броени дни до крайния срок за записване за участие - 17.12.2010 година вкл.
|
|
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 08:52:55 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 13, 2010, 08:48:22 » |
Нагоре
|
аз още не съм готова,костюмът ни днес ще го пратят,ако пристигне на време ще се покажем и ние
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #9 -: Декември 13, 2010, 12:20:46 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
|
Milaa
new user
Неактивен
Публикации: 60
тел. 0894381736
|
|
« Отговор #11 -: Декември 14, 2010, 08:21:30 » |
Нагоре
|
ми аз,таковото....да се запиша,ама от сега прогнозирам,че малка бебешорка ще е победителката ,големите каки не са толкова интересни и сладки ...по принцип си права , но много ми се ще да те оборя като победим ние моята госпожица е на 7г....нямам никакъв подходящ тоалет...но се заемам
|
|
|
Активен
|
Артикулът е за този,с когото завърша сделка/тел.,skype или ЛС/.Публикувам обявите и в други сайтове и е трудно да следя ред....и съответно НE зачитам "запис" без да е последван от ЛС.С предимство: 1.закупуване на неща от мин. 2 мои обяви, 2.хора,с които вече съм контактувала;Коректна съм и изпращам бързо пари и стоки.Описвам нещата точно.Държа на оценките-в Продавалник имам над 160 положителни. За нови потребители,при "до поискване" и суми над 20 лв. - изпращам само след предварително плащане. Наложен платеж само след предварителна уговорка. Приемам плащане чрез поща,Еконт,банка /ОББ и Експресбанк/.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 14, 2010, 08:33:25 » |
Нагоре
|
ми аз,таковото....да се запиша,ама от сега прогнозирам,че малка бебешорка ще е победителката ,големите каки не са толкова интересни и сладки ...по принцип си права , но много ми се ще да те оборя като победим ние моята госпожица е на 7г....нямам никакъв подходящ тоалет...но се заемам ми наборки са ни щерките мила,ще правим тогава ''кой е по-по-най''
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zeruma
new user
Неактивен
Публикации: 52
|
|
« Отговор #13 -: Декември 14, 2010, 08:43:33 » |
Нагоре
|
ми аз,таковото....да се запиша,ама от сега прогнозирам,че малка бебешорка ще е победителката ,големите каки не са толкова интересни и сладки ...по принцип си права , но много ми се ще да те оборя като победим ние моята госпожица е на 7г....нямам никакъв подходящ тоалет...но се заемам Успех на малките бебешорчета , но и ние сме в отбора на каките /7г./ и смятам да се представиме на ниво.Нашият Коледен карнавал е чак на 22.12, но ще си дам малко зор , до 17.12 . Може би е добре, кандидатите да се разделят на категорий.... /само предлагам/ . Успех на всички сладурчета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zuzi2
new user
Неактивен
Публикации: 49
|
|
« Отговор #14 -: Декември 14, 2010, 08:53:48 » |
Нагоре
|
Браво,много хубав конкурс,но сме малки за него още не сме седнали.Успех на всички принцеси.
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ ,ОЧАКВАМ СЪЩОТО ОТ ВАС. НЕ ИЗПРАЩАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ. ПОЩЕНСКИТЕ ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА.
|
|
|
|
|