krissie
веган - суровояд
new user
Неактивен
Публикации: 52
там преди сто лета...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 15, 2010, 12:31:16 » |
Нагоре
|
И аз се записах , давайте само да ги видим снежанките да им се порадваме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #31 -: Декември 15, 2010, 14:21:57 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #32 -: Декември 15, 2010, 14:26:15 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Декември 15, 2010, 14:31:01 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #34 -: Декември 15, 2010, 14:34:24 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #35 -: Декември 15, 2010, 14:52:16 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих Абе мамчета,какво значение има дали е с бяла или червена рокля,всеки сам за себи си има своите виждания за снежанка.Я си облечете децата с каквото ви харесва пращайте снимките,да се порадваме малко.Едва ли качвате снимки само заради наградата
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #36 -: Декември 15, 2010, 14:54:45 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих Абе мамчета,какво значение има дали е с бяла или червена рокля,всеки сам за себи си има своите виждания за снежанка.Я си облечете децата с каквото ви харесва пращайте снимките,да се порадваме малко.Едва ли качвате снимки само заради наградата Разбира се,че не,а за шоуто да се позабавляваме. и да се порадваме на дечицата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #37 -: Декември 15, 2010, 14:57:50 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих Абе мамчета,какво значение има дали е с бяла или червена рокля,всеки сам за себи си има своите виждания за снежанка.Я си облечете децата с каквото ви харесва пращайте снимките,да се порадваме малко.Едва ли качвате снимки само заради наградата Разбира се,че не,а за шоуто да се позабавляваме. и да се порадваме на дечицата Е ,ами тогава смело ,дано повече Снежанки се включат ,аз искрено ще се забавлявам с тези конкурси.Какво по хубаво от това да се порадваме на дечицата си в това сиво ежедневие!!! И аз пращам снимка на моята Снежанка-сладуранка
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 15:00:10 от Strawberry shortcake »
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #38 -: Декември 15, 2010, 15:00:12 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих Абе мамчета,какво значение има дали е с бяла или червена рокля,всеки сам за себи си има своите виждания за снежанка.Я си облечете децата с каквото ви харесва пращайте снимките,да се порадваме малко.Едва ли качвате снимки само заради наградата Разбира се,че не,а за шоуто да се позабавляваме. и да се порадваме на дечицата Е ,ами тогава смело ,дано повече снежанки се включат И аз пращам снимка на моята Снежанка-сладуранка ок ще я видим ама няма да знаем,че е твоята ама нищо нали е анонимно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #39 -: Декември 15, 2010, 15:18:21 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих Абе мамчета,какво значение има дали е с бяла или червена рокля,всеки сам за себи си има своите виждания за снежанка.Я си облечете децата с каквото ви харесва пращайте снимките,да се порадваме малко.Едва ли качвате снимки само заради наградата Точно така. Снимката горе е просто снимка. Няма уточнение конкурса. Просто този е за момиченца, а другия с джуджетата е за момченца.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Декември 15, 2010, 15:50:37 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих Абе мамчета,какво значение има дали е с бяла или червена рокля,всеки сам за себи си има своите виждания за снежанка.Я си облечете децата с каквото ви харесва пращайте снимките,да се порадваме малко.Едва ли качвате снимки само заради наградата Точно така. Снимката горе е просто снимка. Няма уточнение конкурса. Просто този е за момиченца, а другия с джуджетата е за момченца. Супер Ще гледам да пратя утре снимка,че не си намирам шапката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Декември 15, 2010, 16:03:38 » |
Нагоре
|
Може ли да не е със червена рокличка,а само с червена шапка,апък някоя друга дрешка,че нямаме костюм абе мила снежанка нее ли с бяла рокля Абе да бе,ама нямам.На снимката дето е показана е с червена рокля ами да на снимката е показана червена,но аз МРАЗЯ червеното и пратих с бяла. дали не се изложих Абе мамчета,какво значение има дали е с бяла или червена рокля,всеки сам за себи си има своите виждания за снежанка.Я си облечете децата с каквото ви харесва пращайте снимките,да се порадваме малко.Едва ли качвате снимки само заради наградата Разбира се,че не,а за шоуто да се позабавляваме. и да се порадваме на дечицата Да се забавляваме, да ни е весело. Децата са страхотни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Декември 15, 2010, 22:14:36 » |
Нагоре
|
Има писма, които чакат за уточняване на снимка. Има и такива без потребителски имена. Има даже и без снимки. Моля, който има върнато писмо да отгори. В противен случай няма как да се участва в конкурса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Декември 16, 2010, 00:23:33 » |
Нагоре
|
Айде и аз изпратих,
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|