Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 08, 2010, 09:21:53 » |
Нагоре
|
Участвайте в конкурса с Вашият малък принц облечен като Коледно джудже.Единственото условие е да изпратите снимка на e-mail: kolednoto_juje@abv.bg до 16.12.2010г. вкл. като не забравяте да впишете своите имена и потребителското си име от сайта. Конкурсът ще е анонимен! Всяка снимка ще бъде номерирана. Гласуването ще се проведе от 18.12.2010г. до 24.12.2010г вкл. Малкият победител ще бъде обявен на 25 декември. Победителят го очаква подарък-изненада от чувала на Дядо Коледа. Очакваме вашите снимки на адрес kolednoto_juje@abv.bg до 16 декември вкл. !Снимката, с която участвате в конкурса не трябва да присъства в подписа Ви или на аватара!Успех на всички участници! Екипът няма право на участие! http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=681.0Тук очакваме Вашите въпроси и предложения!
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 12:19:38 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #1 -: Декември 08, 2010, 09:24:55 » |
Нагоре
|
може ли джуджето да си има снежанка?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #2 -: Декември 08, 2010, 09:40:35 » |
Нагоре
|
може ли джуджето да си има снежанка? За Снежанка има отделен раздел Пък снимката на моето вече пътува
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #3 -: Декември 08, 2010, 20:30:04 » |
Нагоре
|
да, видях по-късно, ама се опасявам, че не е мини
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #4 -: Декември 10, 2010, 23:17:58 » |
Нагоре
|
махам , за да незаема място
|
|
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 11:39:18 от darma »
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #5 -: Декември 10, 2010, 23:42:06 » |
Нагоре
|
и нашите снимки пътуват към вас.
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #6 -: Декември 10, 2010, 23:49:56 » |
Нагоре
|
я и тук С тази снимка ли ще участваш?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #7 -: Декември 10, 2010, 23:50:46 » |
Нагоре
|
я и тук
С тази снимка ли ще участваш? Модераторът винаги бди
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #8 -: Декември 10, 2010, 23:53:17 » |
Нагоре
|
я и тук
С тази снимка ли ще участваш? Модераторът винаги бди Питам ,защото трябва да е анонимно а не да се показват и тук.И ако е с нея ще трябва друга да прави ,защото тази няма да участва
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #9 -: Декември 10, 2010, 23:56:25 » |
Нагоре
|
е , ' ми фалстарт , който не4ете -неу4аства
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
|
|
« Отговор #10 -: Декември 11, 2010, 08:25:39 » |
Нагоре
|
И детето трябва да е облечено като джудже нали? Не някакъв колаж.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #11 -: Декември 11, 2010, 10:44:27 » |
Нагоре
|
И детето трябва да е облечено като джудже нали? Не някакъв колаж.
и аз така си мисля,иначе лесна работа,програмки колкото щеш
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #12 -: Декември 11, 2010, 14:22:10 » |
Нагоре
|
ех много ме е яд нашият костщм пътува и ще е при нас чак на 17 , предполагам няма как заради нас да се увеличи срока за подаване на снимките Нищо здраве да е Ще гласуваме за другите джуджета
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #13 -: Декември 12, 2010, 22:03:30 » |
Нагоре
|
имате пощаааа
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #14 -: Декември 13, 2010, 08:14:39 » |
Нагоре
|
Времето лети! Броени дни до крайния срок за записване за участие - 16.12.2010 година вкл.
|
|
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 06:03:16 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
|