skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #30 -: Декември 15, 2010, 08:51:06 » |
Нагоре
|
1 снимка Джудже - само момченца
и
Не забравяйте да вписвате своите имена и потребителското си име от сайта.
А познай кой си е написал само потребителското име от сайта Нищо де важното е че и него си написала
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #31 -: Декември 15, 2010, 08:54:24 » |
Нагоре
|
Хиляда пъти променяха текста на 1 стр. Пък аз като го прочета веднъж и считам, че съм схванала ......Мани Моите извинения, но това за имената си е от самото начало! Че някои не четат е друг въпрос. Добре. Виноват
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
foteva
new user
Неактивен
Публикации: 4
|
|
« Отговор #32 -: Декември 15, 2010, 10:11:38 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен!И аз изпратих снимка на моето джудже!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #33 -: Декември 15, 2010, 12:41:36 » |
Нагоре
|
за мен целта да участваш в конкурса не е да направиш колаж на детето а да го облечеш като джудже и снежанка.......то с колаж всеки може както и да е.......това е лично мое мнение
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #34 -: Декември 15, 2010, 14:10:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #35 -: Декември 15, 2010, 15:20:03 » |
Нагоре
|
за мен целта да участваш в конкурса не е да направиш колаж на детето а да го облечеш като джудже и снежанка.......то с колаж всеки може както и да е.......това е лично мое мнение Те пак са облечени децата, но просто колажа е с няколко снимки.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Декември 15, 2010, 17:48:28 » |
Нагоре
|
за мен целта да участваш в конкурса не е да направиш колаж на детето а да го облечеш като джудже и снежанка.......то с колаж всеки може както и да е.......това е лично мое мнение Те пак са облечени децата, но просто колажа е с няколко снимки. и все пак ще видим като започнем да гласуваме
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Декември 15, 2010, 21:26:29 » |
Нагоре
|
Има писма, които чакат за уточняване на снимка. Има и такива без потребителски имена. Има даже и без снимки. Моля, който има върнато писмо да отгори. В противен случай няма как да се участва в конкурса.
|
|
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 21:37:46 от Фло »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Декември 15, 2010, 21:30:32 » |
Нагоре
|
Има писма, които чакат за уточняване на снимка. Моля, който има върнато писмо да отгори. В противен случай няма как да се участва в конкурса.
да питам кога са пратени писмата, че днес имах поне 20 в мейла, които реших, че са от ЛС-тата и ги изтрих директно
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Декември 15, 2010, 21:37:07 » |
Нагоре
|
Има писма, които чакат за уточняване на снимка. Моля, който има върнато писмо да отгори. В противен случай няма как да се участва в конкурса.
да питам кога са пратени писмата, че днес имах поне 20 в мейла, които реших, че са от ЛС-тата и ги изтрих директно Не сте в списъка Емилио.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Декември 15, 2010, 21:42:12 » |
Нагоре
|
да питам кога са пратени писмата, че днес имах поне 20 в мейла, които реших, че са от ЛС-тата и ги изтрих директно Не сте в списъка Емилио. Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Декември 16, 2010, 08:13:22 » |
Нагоре
|
Последен ден за изпращане на снимки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
diqna2002
new user
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #42 -: Декември 16, 2010, 09:51:34 » |
Нагоре
|
Хайде и моето джудженце е изпратено
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eclipsesound
new user
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #43 -: Декември 16, 2010, 12:12:05 » |
Нагоре
|
Здравейте и аз изпратих моето джудже.Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Декември 16, 2010, 12:34:43 » |
Нагоре
|
имамe си снежанка и джуджета а дядо Коледа къде е
|
|
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 13:11:25 от mimi100 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|