rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Януари 05, 2011, 07:48:49 » |
Нагоре
|
Изобщо не си се оцапала! Ама тя се о--а яко! Сега видях, че я няма оценката.За кой ли път хората я махат и тя пак се появява!? А, ще падна, ако утре цъфне пак( ще я призная!)
и мен ме заинтригувахте да ви поровя из оценките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #46 -: Януари 05, 2011, 09:45:16 » |
Нагоре
|
Изобщо не си се оцапала! Ама тя се о--а яко! Сега видях, че я няма оценката.За кой ли път хората я махат и тя пак се появява!? А, ще падна, ако утре цъфне пак( ще я призная!)
и мен ме заинтригувахте да ви поровя из оценките Мила fergie, голяма реклама ти направи тази отрицателна потребителка И аз влязох да видя тая прословута оценка, дето ту се появява, ту изчезва.
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #47 -: Януари 05, 2011, 10:06:22 » |
Нагоре
|
тая женица работа няма ли мъж, деца, служебни задължения така да се излага но в същност сигурно е бясна защото са й провалени опитите да се обзаведе на аванта-къде с обувки, къде със сребро би трябвало да е банната и да няма възможност да влиза във сайта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #48 -: Януари 05, 2011, 10:11:30 » |
Нагоре
|
Въпросната дама е с бан. Последната оценка я е поставила малко преди да и се слижи бана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
|
|
« Отговор #49 -: Януари 06, 2011, 17:32:41 » |
Нагоре
|
Само ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ще помоля да ми премахнете оценката от Таня Желева-явно преди да и наложите бан отново е успяла.Благодаря предварително.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #50 -: Януари 06, 2011, 17:46:05 » |
Нагоре
|
Само ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ще помоля да ми премахнете оценката от Таня Желева-явно преди да и наложите бан отново е успяла.Благодаря предварително.
ахахах Ама наистина пак имаш Ще падна вече - и аз проверих твоите оценки 3-4 пъти за последната седмица и ту имаше оценка, ту нямаше. Предпоследния път пишеше само "некоректна". А сега има и философска мисъл вложена. Е направо на майтап го обърна тая дама. Как успява се чудя и със бан да ги слага вече 4 пъти тез оценки...
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #51 -: Януари 06, 2011, 18:00:42 » |
Нагоре
|
Тази дама направо ме изуми с изобретелността си! Мисля, че нещата са оправени вече. Надявам се да няма проблеми.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Fergie
new user
Неактивен
Публикации: 171
|
|
« Отговор #52 -: Януари 06, 2011, 18:04:02 » |
Нагоре
|
Да и аз се учудих как е станало.Благодаря за бързината.
|
|
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 18:10:26 от Fergie »
|
Активен
|
Коректна съм очаквам същото. Не пращам и не получавам с наложен платеж.
|
|
|
elena84
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #53 -: Януари 10, 2011, 19:56:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elena84
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #54 -: Януари 10, 2011, 20:06:41 » |
Нагоре
|
Благодаря за бързата реакция.Но сигурно утре или още довечера пак ще ми сложи.Омръзна ми да се занимавам с нея,не моге ли да се предупреди или вземат някакви мерки.Направо досадно да ти стане от тази.Толкова наглост не съм виждала...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #55 -: Януари 10, 2011, 20:56:23 » |
Нагоре
|
Благодаря за бързата реакция.Но сигурно утре или още довечера пак ще ми сложи.Омръзна ми да се занимавам с нея,не моге ли да се предупреди или вземат някакви мерки.Направо досадно да ти стане от тази.Толкова наглост не съм виждала...
Вече искрено се надявам да не поставя повече оценки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
enigma1999
new user
Неактивен
Публикации: 39
|
|
« Отговор #56 -: Януари 24, 2011, 13:08:14 » |
Нагоре
|
Ето какво ми се случи и на мен.Продавам едни сандалки които пиша че сме ги носили и че имат едно петно от едната страна.Изисквам предварително плащане.Жената която ги купи от мен ми изпрати паричките предварително а аз й пратих сандалките.И днес получавам ето това съобщение от нея: Публикации: 60 Профил Лично Съобщение (Активен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: enigma1999 -: Днес в 11:57:17 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни zdravei dnes vzeh sandalite i ostanovih che sa noseni i imat petno na ednata sandalka i sa skasani otpred i dvete postavqm otricatelna ocenka i shte poblikuvam snimkite na sandalite от което бях изумена защото аз никога не съм твърдяла че са нови напротив всичко е описано в обявата ето и линк към самата обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=114296&cat=56 сами може да прецените в какво състояние са сандалите а и не са скъсани какво има тя предвид незнам ника на въпросната жена е cenkova а и ми е поставила отрицателна оценка която според мен абсолютно не е заслужена
|
|
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 13:30:34 от enigma1999 »
|
Активен
|
Държа на коректността и комуникацията!Каквото и да се случи ,хора сме...
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #57 -: Януари 24, 2011, 17:13:18 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Моля да ми бъде премахната неправомерно поставената отрицателна оценка: http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=1485&ppaction=readfeedСтава въпрос за тази обява: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=1274261. Аз съм първата записала се в обявата. Предложих размяна, потребителката ми отказва и допълва, че ако искам герданчето да й пиша. Писах й три лични съобщения (едно вечерта и две сутринта), че искам да взема герданчето, оставих и адрес, като я помолих и тя да си остави нейния. 2. Тази сутрин потребителката е онлайн, не ми отговаря на съобщенията и маркира герданчето като продадено. Разбира се не е за мен. 3. За мен това е некоректно. Вярно, че всеки има право да продава на който си иска. НО няма право да ми поставя отрицателна оценка след като няма сделка!!! Тя дори не ми е оставила адреса си! Винаги съм била коректна и всеки, който е контактувал с мен, може да го потвърди. Направо съм възмутена!!!
|
|
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 18:30:32 от black_ice »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Януари 24, 2011, 18:36:37 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Моля да ми бъде премахната неправомерно поставената отрицателна оценка: http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=1485&ppaction=readfeedСтава въпрос за тази обява: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=1274261. Аз съм първата записала се в обявата. Предложих размяна, потребителката ми отказва и допълва, че ако искам герданчето да й пиша. Писах й три лични съобщения (едно вечерта и две сутринта), че искам да взема герданчето, оставих и адрес, като я помолих и тя да си остави нейния. 2. Тази сутрин потребителката е онлайн, не ми отговаря на съобщенията и маркира герданчето като продадено. Разбира се не е за мен. 3. За мен това е некоректно. Вярно, че всеки има право да продава на който си иска. НО няма право да ми поставя отрицателна оценка след като няма сделка!!! Тя дори не ми е оставила адреса си! Винаги съм била коректна и всеки, който е контактувал с мен, може да го потвърди. Направо съм възмутена!!! Тук ще се съглася. Премахната е оценката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Януари 24, 2011, 18:40:02 » |
Нагоре
|
Ето какво ми се случи и на мен.Продавам едни сандалки които пиша че сме ги носили и че имат едно петно от едната страна.Изисквам предварително плащане.Жената която ги купи от мен ми изпрати паричките предварително а аз й пратих сандалките.И днес получавам ето това съобщение от нея: Публикации: 60 Профил Лично Съобщение (Активен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: enigma1999 -: Днес в 11:57:17 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни zdravei dnes vzeh sandalite i ostanovih che sa noseni i imat petno na ednata sandalka i sa skasani otpred i dvete postavqm otricatelna ocenka i shte poblikuvam snimkite na sandalite от което бях изумена защото аз никога не съм твърдяла че са нови напротив всичко е описано в обявата ето и линк към самата обява http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=114296&cat=56 сами може да прецените в какво състояние са сандалите а и не са скъсани какво има тя предвид незнам ника на въпросната жена е cenkova а и ми е поставила отрицателна оценка която според мен абсолютно не е заслужена Писах на потребителката за снимки. Ще ги видя и ще преценя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|