данина
new user
Неактивен
Публикации: 74
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Февруари 18, 2011, 08:03:54 » |
Нагоре
|
Вчера осъществихме контакт и стигнахме до споразумение,което надявам се ще спазим.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм. Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #76 -: Февруари 18, 2011, 08:05:47 » |
Нагоре
|
Вчера осъществихме контакт и стигнахме до споразумение,което надявам се ще спазим.
радвам се
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margo306
new user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #77 -: Февруари 22, 2011, 13:24:43 » |
Нагоре
|
Да разкажа накратко и моя случай.Видях палтенце в обявата на Nika87 и ми хареса.На молбата ми да ми направи още снимки ми отказа , защото не можела да си намери апарата в момента .Много настоятелно обаче ми искаше парите предварително и то с телеграфен запис или по еконт ,за да отидат при нея веднага.Каза ми че има няколко желаещи за палтото на лични , но аз съм и била симпатична и затова ще го продаде на мен Беше много мила и любезна, до момента в който не и звъннах за да я попитам това някаква шега ли е.Аз получих палто от някаква сплъстена ледика и най-интересното е че беше шито на ръка и то нескопосано.Нещото е вече поставено до контейнерите за боклук, тъй като тя категорично отказа да ми върне парите и да си го вземе обратно .Каза ми че ако и го пратя тя просто няма да си го вземе .Аз вече ги прежалих тези 18 лв, пък и няма как да си ги искам вече след като хвърлих палтото в пристъп на гняв.Нооо да ми постави и отрицателна оценка.Наглостта и няма граници
|
|
|
Активен
|
Не плащам за нещо преди да съм го видяла освен ако не е състояние "ново" . Ако нещо не отговаря на описанието връщам директно.Моля ви преглеждайте си добре нещата преди да ги пратите.
|
|
|
margo306
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #78 -: Февруари 22, 2011, 13:26:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не плащам за нещо преди да съм го видяла освен ако не е състояние "ново" . Ако нещо не отговаря на описанието връщам директно.Моля ви преглеждайте си добре нещата преди да ги пратите.
|
|
|
margo306
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #79 -: Февруари 23, 2011, 18:39:14 » |
Нагоре
|
Много благодаря на екипа на бгдомакиня за бързата намеса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
KakaDu
new user
Неактивен
Публикации: 168
|
|
« Отговор #80 -: Март 01, 2011, 14:34:28 » |
Нагоре
|
Съжалявам ако въпроса ми не е за тук, но за да не се стигне до некоректно поставени оценки ще питам Ето какъв е случая. Изпращам палто за проба на една дама, като се бяхме разбрали в случай, че реши да го върне, да поеме и пощата. Днес го получавам, но пари не ми е пратила. Не ми за двата лева, но нямам излишни пари да пращам за проби на ляво и на дясно. Да не говорим, че цялото палто е налепено с боклуци и косми. Можеше поне да си направи труда да го почисти малко. Не ми е проблем аз да го направя, но не й го изпратих в този вид. Имам ли право да и поставя неутрална оценка в този случай?
|
|
|
Активен
|
Моите обяви вижте тукКупувачи на две или повече от обявите ми са с абсолютно предимство! Не пазя ред повече от един ден. Пощенските са за сметка на получателя, освен ако нямаме друга уговорка. Изпращам и получавам с Български пощи.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #81 -: Март 01, 2011, 14:46:41 » |
Нагоре
|
Съжалявам ако въпроса ми не е за тук, но за да не се стигне до некоректно поставени оценки ще питам Ето какъв е случая. Изпращам палто за проба на една дама, като се бяхме разбрали в случай, че реши да го върне, да поеме и пощата. Днес го получавам, но пари не ми е пратила. Не ми за двата лева, но нямам излишни пари да пращам за проби на ляво и на дясно. Да не говорим, че цялото палто е налепено с боклуци и косми. Можеше поне да си направи труда да го почисти малко. Не ми е проблем аз да го направя, но не й го изпратих в този вид. Имам ли право да и поставя неутрална оценка в този случай? Имаш
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #82 -: Март 01, 2011, 22:46:13 » |
Нагоре
|
Аз бях поставила неутрална оценка на една дама и то със съгласието на модератор ,като беше запознат със цялата история.Сега оценката на дамата я няма,което ме озадачи. Накратко ставаше въпрос ,че 2-3 месеца ме мота ,че ще ми прати едно нещо. Оставях й адреса си поне 5 пъти. И нито веднъж не получих отговор ,че няма да получа това което искам,а че все има някакъв проблем-ту бавене на международна пратка,ту грешна поръчка,ту пак ги беше поръчала и аз чакам ли чакам.Ама накрая ми се изчака чакането.Бях обяснила на дамата ,че това е за подарък и тя изрично ми обеща ,че ще го получа....Въпроса ми е мога ли пак да й сложа неутралната оценка ? Все пак се отказа от продажба ,а има личните ми данни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #83 -: Март 01, 2011, 23:37:16 » |
Нагоре
|
Аз бях поставила неутрална оценка на една дама и то със съгласието на модератор ,като беше запознат със цялата история.Сега оценката на дамата я няма,което ме озадачи. Накратко ставаше въпрос ,че 2-3 месеца ме мота ,че ще ми прати едно нещо. Оставях й адреса си поне 5 пъти. И нито веднъж не получих отговор ,че няма да получа това което искам,а че все има някакъв проблем-ту бавене на международна пратка,ту грешна поръчка,ту пак ги беше поръчала и аз чакам ли чакам.Ама накрая ми се изчака чакането.Бях обяснила на дамата ,че това е за подарък и тя изрично ми обеща ,че ще го получа....Въпроса ми е мога ли пак да й сложа неутралната оценка ? Все пак се отказа от продажба ,а има личните ми данни
Ако сте разменили адреси имаш право на неутрална оценка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margo306
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #84 -: Март 02, 2011, 08:48:10 » |
Нагоре
|
Да разкажа накратко и моя случай.Видях палтенце в обявата на Nika87 и ми хареса.На молбата ми да ми направи още снимки ми отказа , защото не можела да си намери апарата в момента .Много настоятелно обаче ми искаше парите предварително и то с телеграфен запис или по еконт ,за да отидат при нея веднага.Каза ми че има няколко желаещи за палтото на лични , но аз съм и била симпатична и затова ще го продаде на мен Беше много мила и любезна, до момента в който не и звъннах за да я попитам това някаква шега ли е.Аз получих палто от някаква сплъстена ледика и най-интересното е че беше шито на ръка и то нескопосано.Нещото е вече поставено до контейнерите за боклук, тъй като тя категорично отказа да ми върне парите и да си го вземе обратно .Каза ми че ако и го пратя тя просто няма да си го вземе .Аз вече ги прежалих тези 18 лв, пък и няма как да си ги искам вече след като хвърлих палтото в пристъп на гняв.Нооо да ми постави и отрицателна оценка.Наглостта и няма граници
Наглата Nika87 пак ми е поставила отрицателна оценка .Моля да направите нещо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #85 -: Март 02, 2011, 10:34:47 » |
Нагоре
|
Ако сте разменили адреси имаш право на неутрална оценка. само аз бях дала адрес
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka
new user
Неактивен
Публикации: 86
|
|
« Отговор #86 -: Март 16, 2011, 09:30:39 » |
Нагоре
|
Дълго се чудих дали да пиша, но днес най- накрая се реших. Накратно потребител Таня Добрева продаваше биберони на Нук, това е в началото на месец Януари. Каза, че ги е пуснала и аз и пратих парите. Оттогава аз пратка не съм получила, а на въпроса парите дали ги е получила, отговорът беше положителен. Помолих я да провери какво е станало, отговори, че наистина ги е пуснала, но аз все още си ги чакам. Написах и, че ще гласувам негативно и тя въпреки че си е получила парите гласува за мен също негативно. Е това честно ли е- аз съм без покупка, без върнати пари ,но с отрицателна оценка?
|
|
« Последна редакция: Март 16, 2011, 09:37:52 от desitka »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #87 -: Март 16, 2011, 14:39:10 » |
Нагоре
|
Дълго се чудих дали да пиша, но днес най- накрая се реших. Накратно потребител Таня Добрева продаваше биберони на Нук, това е в началото на месец Януари. Каза, че ги е пуснала и аз и пратих парите. Оттогава аз пратка не съм получила, а на въпроса парите дали ги е получила, отговорът беше положителен. Помолих я да провери какво е станало, отговори, че наистина ги е пуснала, но аз все още си ги чакам. Написах и, че ще гласувам негативно и тя въпреки че си е получила парите гласува за мен също негативно. Е това честно ли е- аз съм без покупка, без върнати пари ,но с отрицателна оценка?
А бележка да е показала от пощата? Пиши едно ЛС да каже тук как стоят нещата. Най-добре пусни една нова тема. Ако е поставена некоректно оценката ще я премахна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Март 16, 2011, 16:19:08 » |
Нагоре
|
А бележка да е показала от пощата? Пиши едно ЛС да каже тук как стоят нещата. Най-добре пусни една нова тема. Ако е поставена некоректно оценката ще я премахна! писах и на лични няколко пъти да питам какво става, но отговор не съм получила от нея
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #89 -: Март 16, 2011, 19:45:55 » |
Нагоре
|
А бележка да е показала от пощата? Пиши едно ЛС да каже тук как стоят нещата. Най-добре пусни една нова тема. Ако е поставена некоректно оценката ще я премахна! писах и на лични няколко пъти да питам какво става, но отговор не съм получила от нея Днес след като и казах, че ще пусна тема за това колко е коректна най-накрая получих включване от нея « Изпратени до: desitka -: Днес в 19:31:54 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » виж какво отдавно спрях да се занимавам с тези глупости пиши си адреса да ти върна парите,че повече не ми се занимава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|