{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: какво ме дразни в ежедневието  (Прочетена 9231 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Декември 09, 2010, 15:43:28 »
Раздели ТемаНагоре

реших да пусна тази тема,защото в другата гледам че се пише предимно за неща свързани с обявите и форума.а повода е следния,просто искам да споделя с някой...
та днес се наложи да отида да ми направят снимка на зъба в нашата болница.в кабинета след като вече ме снима жената ми казва,че се плаща 3лв.аз имах две снимки съответно 6лв.няма проблем вадя аз 6лв и и ги давам.а тя си ги прибира в джоба Shocked и толкова.каза да изчакам да станат готови.вътрешно нещо взе да ме човърка,защо не ми даде касова бележка или нещо си за това че съм си платила/не че ми е притрябвала,но.../при положение,че има каса в болницата и друг път първо си плащам там и с касовия бон отивам в кабинета.е попитах жената дали ще ми издаде бележка,за сумата която съм платила,а отговорът и знаете ли какъв беше.ами не издаваме касови бележки  Shocked.ами добре тогава каквото давате ми дайте.тя явно се усети и каза да изчакам.след 15мин се връща и ми носи КБ за 7лв и ми казва,че трябва да и платя още 1лв,защото когато се плащало на касата било толкова.е добре,а тя защо ли не ме прати там.пред мен по същия начин си прибра паричките на още една женица/в джобчето/
много съм възмутена и в същото време ядосана,защото всеки се опитва да те прави на балама.още повече,че повечето не си търсим правата,виждаме нередности,но всеки си мълчи и не смее да каже нищо.
благодаря ви че имахте търпението да изчетете написаното от мен.
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #1 -: Декември 09, 2010, 16:18:50 »
Раздели ТемаНагоре

Ох,мила на всякъде е така и найстина си мълчим,ама защо ли? Roll Eyes
Активен

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #2 -: Декември 09, 2010, 16:26:28 »
Раздели ТемаНагоре

Ами освен да те поздравя че не си оставила нещата да се разминат ,а си поискала касова бележка,няма какво друго да коменнтирам!Навсякъде е така,в малки магазинчета,за паркинг или в болници-гледат да си приберат паричките ако стане,нещата няма скоро да се променят,затова не се дразни ,а си знай правата и продължавай в същия дух да ги гониш докрай! Kiss
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

sladko_bebche
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 38

Джесика(9г) и Райън(1,5г)-най-голямото ми щастие

Профил WWW
« Отговор #3 -: Декември 09, 2010, 16:39:10 »
Раздели ТемаНагоре

(gesture7) никога не се бях сещала да искам касов бон по такъв повод ,следващия път непременно ще го направя  Tongue
Активен

коректна съм , очаквам същото !
винаги съм готова да коментирам цени и предложения за размяна !
след запис,  пишете на лични!
с предимство потребител дал адрес или пожелал поне две обяви !
разменям за стоки подходящи за момче -ръст 92 и момиче - ръст 156 Smiley
за тези , които не са контактували с мен ,в "съседите" съм със същия ник Smiley
хоби, което си заслужава да бъде видяно
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Декември 09, 2010, 17:32:25 »
Раздели ТемаНагоре

(gesture7) никога не се бях сещала да искам касов бон по такъв повод ,следващия път непременно ще го направя  Tongue
ами и аз нямаше да се сетя,обаче като я видях как си ги прибира в джобчето и нещо се подразних.иначе дори сега ми е криво заради това,че трябваше да се разправям за това.знаете ли друго какви ми каза също госпожата като ми подаде КБ..."НЕ ЗНАМ КАКВА РАБОТА ЩЕ ТИ СВЪРШИ" ами то не е въпроса каква работа ще ми свърши на мен,а това че те са длъжни да издават такива.
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
tobito
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 163

Профил
« Отговор #5 -: Декември 09, 2010, 17:43:42 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък имам касов бон от тоалетна- вграда от който съм-Ловеч на центъра има хотел -ако ползваш кафенето илил ресторанта ти е безплатно ,ако не 1лв и то ако те хванат или по- точно ако чистачката почиства тоалетната .И след като ми прибра левчето в джоба си и аз поисках документ- ходи чак до личен състав и ми се появи с лист формат А4 още си го пазя Cheesy
Активен
Mishkova
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!

Профил
« Отговор #6 -: Декември 09, 2010, 17:49:27 »
Раздели ТемаНагоре

Това ми се случи и на мен преди 2 години в Александровска болница!!!!Заведох майка ми там за преглед на скенер,хората(доктор и сестра)си прибраха 75 лв(мисля,толкова беше тогава),в джобчето,при въпроса ми не трябва ли да платя такса на касата ми се отговори отрицателно.....Стана ми ясно за какво става въпрос,но тогава си замълчах и не направих нищо...Имаше едно момче,което  беше за електромагнитен резонанс(или ядрено -магнитен,незнам точния термин),докторът (същия,нашия доктор,със скенера),си му поиска 50 лв на ръка,още там -в болничния коридор,пред очите на всички,след което го изпрати към 3-та градска за резонанса,с уговорката,че там тр.да плати останалите 200 лв на еди койси доктор...(негов приятел,най-вероятно!!!І.И когато след няколко дни с майка ми се озовахме в същия болничен коридор,този път пред друг кабинет,в съседство на този със скенера,какво огромно беше очудването  Shocked Shocked Shocked Shocked на въпросните доктор и сестра ,когато ме видяха отново там,дори ме удостоиха и с внимание-попитаха ме защо съм там,проблем ли има?Ама то и приказката"Гузен негонен бяга!!",се оказа вярна !!!!Засмях се само и им отговорих ,че съм отишла с "Господари на ефира " ,че бая работа има за тяхното предаване,но на майка ми й стана неудобно и ме сбута да не се занимавам,при което им казах ,че се шегувам и отминахме!!!!Та ето за какво става въпрос в нашата мила държавица.....
Активен

1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!!
2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата!
3.Не желая размяна!
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #7 -: Декември 09, 2010, 17:49:55 »
Раздели ТемаНагоре

Sad А при нас една снимка на зъба е 5 лв. Lips Sealed Shocked
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #8 -: Декември 09, 2010, 18:27:53 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък имам касов бон от тоалетна- вграда от който съм-Ловеч на центъра има хотел -ако ползваш кафенето илил ресторанта ти е безплатно ,ако не 1лв и то ако те хванат или по- точно ако чистачката почиства тоалетната .И след като ми прибра левчето в джоба си и аз поисках документ- ходи чак до личен състав и ми се появи с лист формат А4 още си го пазя Cheesy
Аплодисменти!!!! Cheesy
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #9 -: Декември 09, 2010, 18:39:20 »
Раздели ТемаНагоре

Аз вчера за пореден път снимах един зъб срещу 4лв,но дори не се бях сещала да искам документ Lips Sealed Тя жената си ги прибра също,само че в една кутийка от вафли,не в джоба.След това бях на зъболекар и се замислих,че (въпреки че е на частно) и там не ти обясняват за кое и защо плащаш еди колко си.Всеки път ме друса с по 30лв,един път за вадене на нерв,после за упойка и канали,после пломба..това явно й е някаква универсална тарифа Cheesy Иначе в ценоразписа например пломбата е 35,упойката 15,незнам какво и как смята,никой не ти казва...дори ако не я питам какво ми прави на зъба няма да си направи труда да обели две думи,може би за да не знаеш защо плащаш определената сума.
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #10 -: Декември 09, 2010, 20:29:29 »
Раздели ТемаНагоре

реших да пусна тази тема,защото в другата гледам че се пише предимно за неща свързани с обявите и форума.а повода е следния,просто искам да споделя с някой...
та днес се наложи да отида да ми направят снимка на зъба в нашата болница.в кабинета след като вече ме снима жената ми казва,че се плаща 3лв.аз имах две снимки съответно 6лв.няма проблем вадя аз 6лв и и ги давам.а тя си ги прибира в джоба Shocked и толкова.каза да изчакам да станат готови.вътрешно нещо взе да ме човърка,защо не ми даде касова бележка или нещо си за това че съм си платила/не че ми е притрябвала,но.../при положение,че има каса в болницата и друг път първо си плащам там и с касовия бон отивам в кабинета.е попитах жената дали ще ми издаде бележка,за сумата която съм платила,а отговорът и знаете ли какъв беше.ами не издаваме касови бележки  Shocked.ами добре тогава каквото давате ми дайте.тя явно се усети и каза да изчакам.след 15мин се връща и ми носи КБ за 7лв и ми казва,че трябва да и платя още 1лв,защото когато се плащало на касата било толкова.е добре,а тя защо ли не ме прати там.пред мен по същия начин си прибра паричките на още една женица/в джобчето/
много съм възмутена и в същото време ядосана,защото всеки се опитва да те прави на балама.още повече,че повечето не си търсим правата,виждаме нередности,но всеки си мълчи и не смее да каже нищо.
благодаря ви че имахте търпението да изчетете написаното от мен.
Аз на твое място директно отивам в НАП и им обяснявам случката. Като я одерат три пъти (един път болницата, че взима пари, които не отиват в касата; един път, че това се води рушвет и един път, че не издава КБ) ще си научи урока.
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #11 -: Декември 10, 2010, 08:56:22 »
Раздели ТемаНагоре

За най-новия хотел ли говориш-Пл......? Huh?
Активен

aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #12 -: Декември 10, 2010, 10:59:39 »
Раздели ТемаНагоре

А ти погледна ли часа и дата на КБ?
Не е изключено да е отишла до касата и да е взела КБ на някой друг пациент, който я е оставил там. Те наистина не служат за нищо тия бележцици  в БГ. Някой е платил за друга услуга 7 лева, не си е взел бончето и хоп ти си имаш бележка.
Съжалявам, че ти развалям илюзията, че си се справила с наглата сестра, но това съм го виждала като изпълнение пред мен за гориво на една бензиностанция. Отива пича със служебната кола и зарежда за 20лева. Говори с момчето което го зарежда и му дава 10лв и получава бележка за 50 лева. Хем той изкарал 20лв, хем бензинджията - 10лв. Всички доволни.
ПП: Не съм песимист, а реалист.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: Декември 10, 2010, 14:23:39 »
Раздели ТемаНагоре

е,не не съм поглеждала за часа,но сега го направих.явно часа им на касовия апарат не е сверен,защото е с един час напред. Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

evkata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #14 -: Декември 11, 2010, 15:51:11 »
Раздели ТемаНагоре

Много ме подразни как се аргументира Симеон Дянков защо няма да има коледни добавки за пенсионерите- защото в Европа и в САЩ /най-вече/ хората не знаели какво е това коледни надбавки.
Все бях чувала цинизми, но това ме погнуси- нали не е необходомо да обяснявам защо.
Възпитан човек съм, но когато го чух по радиото /пътувах в момента/ първо се разпсувах- не предполагах, че знам толкова каруцарски, а после се разплаках.
Добра Коледа за всички ни!
Благодаря, че ме прочетохте, имах потребност да го споделя.
Активен

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: