mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 09, 2010, 15:43:28 » |
Нагоре
|
реших да пусна тази тема,защото в другата гледам че се пише предимно за неща свързани с обявите и форума.а повода е следния,просто искам да споделя с някой... та днес се наложи да отида да ми направят снимка на зъба в нашата болница.в кабинета след като вече ме снима жената ми казва,че се плаща 3лв.аз имах две снимки съответно 6лв.няма проблем вадя аз 6лв и и ги давам.а тя си ги прибира в джоба и толкова.каза да изчакам да станат готови.вътрешно нещо взе да ме човърка,защо не ми даде касова бележка или нещо си за това че съм си платила/не че ми е притрябвала,но.../при положение,че има каса в болницата и друг път първо си плащам там и с касовия бон отивам в кабинета.е попитах жената дали ще ми издаде бележка,за сумата която съм платила,а отговорът и знаете ли какъв беше.ами не издаваме касови бележки .ами добре тогава каквото давате ми дайте.тя явно се усети и каза да изчакам.след 15мин се връща и ми носи КБ за 7лв и ми казва,че трябва да и платя още 1лв,защото когато се плащало на касата било толкова.е добре,а тя защо ли не ме прати там.пред мен по същия начин си прибра паричките на още една женица/в джобчето/ много съм възмутена и в същото време ядосана,защото всеки се опитва да те прави на балама.още повече,че повечето не си търсим правата,виждаме нередности,но всеки си мълчи и не смее да каже нищо. благодаря ви че имахте търпението да изчетете написаното от мен.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #1 -: Декември 09, 2010, 16:18:50 » |
Нагоре
|
Ох,мила на всякъде е така и найстина си мълчим,ама защо ли?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #2 -: Декември 09, 2010, 16:26:28 » |
Нагоре
|
Ами освен да те поздравя че не си оставила нещата да се разминат ,а си поискала касова бележка,няма какво друго да коменнтирам!Навсякъде е така,в малки магазинчета,за паркинг или в болници-гледат да си приберат паричките ако стане,нещата няма скоро да се променят,затова не се дразни ,а си знай правата и продължавай в същия дух да ги гониш докрай!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
sladko_bebche
new user
Неактивен
Публикации: 38
Джесика(9г) и Райън(1,5г)-най-голямото ми щастие
|
|
« Отговор #3 -: Декември 09, 2010, 16:39:10 » |
Нагоре
|
никога не се бях сещала да искам касов бон по такъв повод ,следващия път непременно ще го направя
|
|
|
Активен
|
коректна съм , очаквам същото ! винаги съм готова да коментирам цени и предложения за размяна ! след запис, пишете на лични! с предимство потребител дал адрес или пожелал поне две обяви ! разменям за стоки подходящи за момче -ръст 92 и момиче - ръст 156 за тези , които не са контактували с мен ,в "съседите" съм със същия ник хоби, което си заслужава да бъде видяно
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Декември 09, 2010, 17:32:25 » |
Нагоре
|
никога не се бях сещала да искам касов бон по такъв повод ,следващия път непременно ще го направя ами и аз нямаше да се сетя,обаче като я видях как си ги прибира в джобчето и нещо се подразних.иначе дори сега ми е криво заради това,че трябваше да се разправям за това.знаете ли друго какви ми каза също госпожата като ми подаде КБ..."НЕ ЗНАМ КАКВА РАБОТА ЩЕ ТИ СВЪРШИ" ами то не е въпроса каква работа ще ми свърши на мен,а това че те са длъжни да издават такива.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
tobito
new user
Неактивен
Публикации: 163
|
|
« Отговор #5 -: Декември 09, 2010, 17:43:42 » |
Нагоре
|
Аз пък имам касов бон от тоалетна- вграда от който съм-Ловеч на центъра има хотел -ако ползваш кафенето илил ресторанта ти е безплатно ,ако не 1лв и то ако те хванат или по- точно ако чистачката почиства тоалетната .И след като ми прибра левчето в джоба си и аз поисках документ- ходи чак до личен състав и ми се появи с лист формат А4 още си го пазя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #6 -: Декември 09, 2010, 17:49:27 » |
Нагоре
|
Това ми се случи и на мен преди 2 години в Александровска болница!!!!Заведох майка ми там за преглед на скенер,хората(доктор и сестра)си прибраха 75 лв(мисля,толкова беше тогава),в джобчето,при въпроса ми не трябва ли да платя такса на касата ми се отговори отрицателно.....Стана ми ясно за какво става въпрос,но тогава си замълчах и не направих нищо...Имаше едно момче,което беше за електромагнитен резонанс(или ядрено -магнитен,незнам точния термин),докторът (същия,нашия доктор,със скенера),си му поиска 50 лв на ръка,още там -в болничния коридор,пред очите на всички,след което го изпрати към 3-та градска за резонанса,с уговорката,че там тр.да плати останалите 200 лв на еди койси доктор...(негов приятел,най-вероятно!!!І.И когато след няколко дни с майка ми се озовахме в същия болничен коридор,този път пред друг кабинет,в съседство на този със скенера,какво огромно беше очудването на въпросните доктор и сестра ,когато ме видяха отново там,дори ме удостоиха и с внимание-попитаха ме защо съм там,проблем ли има?Ама то и приказката"Гузен негонен бяга!!",се оказа вярна !!!!Засмях се само и им отговорих ,че съм отишла с "Господари на ефира " ,че бая работа има за тяхното предаване,но на майка ми й стана неудобно и ме сбута да не се занимавам,при което им казах ,че се шегувам и отминахме!!!!Та ето за какво става въпрос в нашата мила държавица.....
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #7 -: Декември 09, 2010, 17:49:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #8 -: Декември 09, 2010, 18:27:53 » |
Нагоре
|
Аз пък имам касов бон от тоалетна- вграда от който съм-Ловеч на центъра има хотел -ако ползваш кафенето илил ресторанта ти е безплатно ,ако не 1лв и то ако те хванат или по- точно ако чистачката почиства тоалетната .И след като ми прибра левчето в джоба си и аз поисках документ- ходи чак до личен състав и ми се появи с лист формат А4 още си го пазя Аплодисменти!!!!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #9 -: Декември 09, 2010, 18:39:20 » |
Нагоре
|
Аз вчера за пореден път снимах един зъб срещу 4лв,но дори не се бях сещала да искам документ Тя жената си ги прибра също,само че в една кутийка от вафли,не в джоба.След това бях на зъболекар и се замислих,че (въпреки че е на частно) и там не ти обясняват за кое и защо плащаш еди колко си.Всеки път ме друса с по 30лв,един път за вадене на нерв,после за упойка и канали,после пломба..това явно й е някаква универсална тарифа Иначе в ценоразписа например пломбата е 35,упойката 15,незнам какво и как смята,никой не ти казва...дори ако не я питам какво ми прави на зъба няма да си направи труда да обели две думи,може би за да не знаеш защо плащаш определената сума.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #10 -: Декември 09, 2010, 20:29:29 » |
Нагоре
|
реших да пусна тази тема,защото в другата гледам че се пише предимно за неща свързани с обявите и форума.а повода е следния,просто искам да споделя с някой... та днес се наложи да отида да ми направят снимка на зъба в нашата болница.в кабинета след като вече ме снима жената ми казва,че се плаща 3лв.аз имах две снимки съответно 6лв.няма проблем вадя аз 6лв и и ги давам.а тя си ги прибира в джоба и толкова.каза да изчакам да станат готови.вътрешно нещо взе да ме човърка,защо не ми даде касова бележка или нещо си за това че съм си платила/не че ми е притрябвала,но.../при положение,че има каса в болницата и друг път първо си плащам там и с касовия бон отивам в кабинета.е попитах жената дали ще ми издаде бележка,за сумата която съм платила,а отговорът и знаете ли какъв беше.ами не издаваме касови бележки .ами добре тогава каквото давате ми дайте.тя явно се усети и каза да изчакам.след 15мин се връща и ми носи КБ за 7лв и ми казва,че трябва да и платя още 1лв,защото когато се плащало на касата било толкова.е добре,а тя защо ли не ме прати там.пред мен по същия начин си прибра паричките на още една женица/в джобчето/ много съм възмутена и в същото време ядосана,защото всеки се опитва да те прави на балама.още повече,че повечето не си търсим правата,виждаме нередности,но всеки си мълчи и не смее да каже нищо. благодаря ви че имахте търпението да изчетете написаното от мен. Аз на твое място директно отивам в НАП и им обяснявам случката. Като я одерат три пъти (един път болницата, че взима пари, които не отиват в касата; един път, че това се води рушвет и един път, че не издава КБ) ще си научи урока.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #11 -: Декември 10, 2010, 08:56:22 » |
Нагоре
|
Аз пък имам касов бон от тоалетна- вграда от който съм-Ловеч на центъра има хотел -ако ползваш кафенето илил ресторанта ти е безплатно ,ако не 1лв и то ако те хванат или по- точно ако чистачката почиства тоалетната .И след като ми прибра левчето в джоба си и аз поисках документ- ходи чак до личен състав и ми се появи с лист формат А4 още си го пазя За най-новия хотел ли говориш-Пл......?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #12 -: Декември 10, 2010, 10:59:39 » |
Нагоре
|
А ти погледна ли часа и дата на КБ? Не е изключено да е отишла до касата и да е взела КБ на някой друг пациент, който я е оставил там. Те наистина не служат за нищо тия бележцици в БГ. Някой е платил за друга услуга 7 лева, не си е взел бончето и хоп ти си имаш бележка. Съжалявам, че ти развалям илюзията, че си се справила с наглата сестра, но това съм го виждала като изпълнение пред мен за гориво на една бензиностанция. Отива пича със служебната кола и зарежда за 20лева. Говори с момчето което го зарежда и му дава 10лв и получава бележка за 50 лева. Хем той изкарал 20лв, хем бензинджията - 10лв. Всички доволни. ПП: Не съм песимист, а реалист.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Декември 10, 2010, 14:23:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evkata
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #14 -: Декември 11, 2010, 15:51:11 » |
Нагоре
|
Много ме подразни как се аргументира Симеон Дянков защо няма да има коледни добавки за пенсионерите- защото в Европа и в САЩ /най-вече/ хората не знаели какво е това коледни надбавки. Все бях чувала цинизми, но това ме погнуси- нали не е необходомо да обяснявам защо. Възпитан човек съм, но когато го чух по радиото /пътувах в момента/ първо се разпсувах- не предполагах, че знам толкова каруцарски, а после се разплаках. Добра Коледа за всички ни! Благодаря, че ме прочетохте, имах потребност да го споделя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|