denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 09, 2010, 17:48:32 » |
Нагоре
|
Здравейте! На кратко от няколко дни дъщеря ми която е 1ви клас се прибира почти разплакана от поредния тормоз от момчетата от нейния и съседния клас Казва че я блъскат удрят решавали кой да я удари заобграждали я и един я удрял В ПЪЛНА ПАНИКА СЪМ КЪМ КОГО ОСВЕН КЛАСНА И ДИРЕКТОР ДА СЕ ОБЪРНА Моля ви помогнете със съвет мисля че няма да спрът просто липсва възпитанието на родителя- най -малко че момичетата не са боксова круша не съм на себе си как да я защитя има ли закон който да пази от такива деца разговор и с родителете ще поискам но щом се стига до тук едвали те слушат родителите си НАДЯВАМ СЕ ДА НАМЕРЯ ОТГОВОРА утре сутринта ще пробвам всякакъв вид разговори ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #1 -: Декември 09, 2010, 18:02:46 » |
Нагоре
|
А класния ръководител не взема ли отношение по въпроса ?? И след като детето е в 1 клас предполагам го прибирате от училище и директно може да говорите с родителите на въпросните ученици
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #2 -: Декември 09, 2010, 18:08:01 » |
Нагоре
|
Аз като потърпевша с такъв случай,ще дам съвет...разговор и молба към учителката да вземе отношение по въпроса,ако това не става,изчакваш родителите на детето и разговор,ако не става и с разговор...скандал!Ама насред двора да ги хване срам от другите родители по двора!При мен беше успешно Дъщеря ми вече няма оплаквания и я прибирам щастлива
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
alex_t123
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #3 -: Декември 09, 2010, 18:09:38 » |
Нагоре
|
Провежда се разговор със кластният ръководител, педагогически , ако има такъв в училището и в крайна сметка Вие вземате крайниото решение - как да постъпите.
|
|
|
Активен
|
1. Не приемам размяна. 2. Изпращам МПП.. 3. Предимство на купуващите повече от едно нещо. 4. Предпочитам банков превод BG30 PIRB 8062 4603 3840 17 - PIRAEUS BANK 5. Пращам на първият дал адрес на лични
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #4 -: Декември 09, 2010, 18:10:19 » |
Нагоре
|
първо говори с класния-как така допуска дете от 1-ви клас така да бъде малтретирано да привика родителите, да говори и с тия момченцане може деца на такава възраст все още да не слушат родителите си следващата инстанция е директорът и педагогическия съвет на училището, регионалния инспекторат към МОН, пък и ако щеш и отделът за закрила на детето към съответния район ако имаш други въпроси, питай и ни дръж в течение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Декември 09, 2010, 18:16:52 » |
Нагоре
|
сС класната не съм разговаряла понеже сутрин не я виждам или поне последните 3 дена те се въртят на А клас Б ..... А ПО СЕРИОЗНИТЕ ЗАПЛАХИ СА ОТ ВЧЕРА И ДНЕС ПРЕДИ ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ КАТО СА Я БЛЪСНАЛИ В ЛОКВА И БЕШЕ ЦЯЛАТА МОКРА ДРЕБНИ ПОБУТВАНИЯ АЗ ПОНЕ ТАКА СИ МИСЛЕХ -КАЗВАХ СИ ДА НЕ ПРАВЯ ОТ МУХАТА СЛОН но...... а аз я взимам 5 без 5 или без 10 тогава тези са си заминалиа и не очоквах че ще има продължение също не е само тя тормозена дъщеря ми казва че избирали по слабите момичета и тях тормозели а за родителите трябва да ги дебна от 4 до 5 с бебе съм но ако трябва и баща и ще намеся макар че трлудно излиза от работа но за нея .. скандал че ще има ще има накрая мисля че ще го отнесе шамара някой и от жетва ще станем нападатели но да се надявам че има ред или правила наказващи тези ученици Представяте ли си какви побоиници ще станат и те деца един ден ще имат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 09, 2010, 18:21:01 » |
Нагоре
|
Също самата ми 7г щерка каза -МАМО ГОСПОЖИТЕ СТОЯТ НА ЕДНА ПЕЙКА И ВЪОБЩЕ НЕ НИ ГЛЕДАТ А наказанието от г-жата по занималня понеже следобяд е станало - ДА ПИШЕЕЕ ПОВЕЧЕ наказание писане за побойника НЯМА ЩЕ ПОВИКАМ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ИЛИ ДА КАЖАТ НА ДИРЕКТОРА . КАКВО ДА ОЧАКВАМ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 09, 2010, 18:28:52 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ ТИ GALIA2007 ДОРИ НЕ ЗНАЯ КАКВО ДА ПИТАМ ТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СА РЕАГИРАЛИ-УЧИТЕЛИТЕ и като са видяли че им се разминава всеки следващ ден е по зле вчера са я гонили блъснали и беше с навехнато коляно и ожулена ръка сутринта пак я нямаше г-жата и и казах като дойде да я информира направила го е и УЧИТЕЛКАТА-КЛАСНА КАЗАЛА АЗ ЩЕ ГИ НАКАЖА -1ЧАС ПРАВИ..... НЕ МИ СЕ Е ОБАДИЛА НИЩО Сутрин винаги бързам понеже тати гледа бебето и ме чака за да тръгне за работа и тази сутрин просто нямах време но наистина не предполагах че ще има продължение също очаквах че класната ще потуши страстите но.....
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 18:33:34 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #8 -: Декември 09, 2010, 18:54:15 » |
Нагоре
|
Соня,при нас положението е толкова тежко,че вече влизам в час на открит урок,за да виждам какво става.Не ми се обяснява тук,НО има училищен психолог,нека се обърнат и към него.Едва ли ще има някаква реакция, не вярвам.Децата НИ вече са толкова обръгнали,че нищо не ги впечятлява.Те са жертва на домашен тормоз и това повлиява завинаги на психиката им. Има родители-изроди,които не обръщат никакво внимание, и буквално ще те размажат физически и психически, в опит да защитят чедата си. Изправете се,СЪС СЪПРУТА СИ,срещу тях,за да се распектират и от мъжко присъствие и дано се стреснат.Заплаши родителите с всичко,което ти дойде наум.НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ПЛАША,но ако вие не помогнете на детето си,не знам до къде може да се стигне.И не разчитай много на институциите,за тях всичко е за момента и докато отмине,проформа.Но въпреки това,трябва да минеш през нях,за да не ви обвинат в саморазправа. Пиши на ЛС,ако искаш. Аз утре съм родителски контрол в училище...ПАК...Късмет е в този случай,че съм безработна,децата ми са здрави и имам време да посветя на баткото. УСПЕХ!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 09, 2010, 19:13:58 » |
Нагоре
|
ДА ПРАВА СИ Тъкмо говорих с учителката по занималня понеже днес е било последно Тя ме убеди че утре ще има наказани ще се говори с родители класни и....да видим и че повече нямало да има такива случки - в което се съмнявам тези проблеми са от самото начало бяха я блъснали по стълбите но подир нея и друго дете което се оказа с пукната глава можеше да е и моята и жалко и за другото дете ПИТАМ АЗ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗВЪНЯ ПО НИКОЕ ВРЕМЕ ДА ОБЯСНЯВАМ 20 МИНУТИ КАКВО И КАК ЧЕ ДА СЕ СТРЕСНЕ НЯКОЙ като казах че и до инспектората ако трябва ще стигна и се стресна г-жата а също казах на баща и да дойде за респект и той както теб се съмнява че ще има наказани само факта че го допускат това е показен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #10 -: Декември 09, 2010, 20:08:12 » |
Нагоре
|
Това е посевместно и учителите не могат да го спрат по никакъв начин.Само ще спомена ,че майка ми е учител с 30 г. стаж и е отчаяна от ставащото. Дано при вас нещата се оправят.Надявам се и стискам палци. Дръж ни в течение! Сега ще ти пиша на ЛС за друго!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #11 -: Декември 09, 2010, 20:21:34 » |
Нагоре
|
обърни се към педагогическият съветник в уч-щето - неговата дейност е да разговаря с кл. ръководител и родителите по такива въпроси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
данина
new user
Неактивен
Публикации: 74
|
|
« Отговор #13 -: Декември 09, 2010, 20:59:15 » |
Нагоре
|
Тъй като училищата имат делегиран бюджет,зависят от броя ученици.Предупреди училищното ръководство,че ако не успеят да овладеят положението ще преместиш детето си в друго училище и ще направиш всичко възможно да научат повече родители за неумението им да се грижат за децата.Може да има ефект.То детенцето добре,че си е казало,че има деца,които се страхуват да разказват за проблемите си в училище,което е ужасно.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм. Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
|
|
|
|
|
|