Bonbon
new user
Неактивен
Публикации: 85
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 09, 2010, 21:37:05 » |
Нагоре
|
denismami доста съвети са ти дали момичетата преди мен,на мен ми остава само да те подкрепя макар и виртуално,толкова ми стана гадно,представям си на теб и на момиченцити ти какво ви е.Дано бързо се реши проблема с тези побойници,стискам палци.Определено трябва на по високи инстанции от "класни" да се оплачеш,за да има ефект.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #16 -: Декември 10, 2010, 09:20:27 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙТЕ на всички много ми помогнаха вашите съвети най вече разговора с АНГЕЛЧЕТО благодаря ти Сутринта се видях с двете учителки разговаряхме и с самото дете но за жшалост не и с родителите му просто го бяха пуснали от оградата и за една бройка го изтървахме но в понеделник ще го извикат на род среща ще пиша довечера как е минало днес
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #17 -: Декември 10, 2010, 09:22:44 » |
Нагоре
|
чакам развитие по темата,знам как се чувства мамчето,била съм на нейно място,а може и пак да съм на нейно...мила,пробвай разговор с директорката,да привика родителите на въпросните деца,всеки си обича детето и не е приятно да бъде бито или да бие други
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Декември 10, 2010, 09:23:52 » |
Нагоре
|
да де аз докат напиша вече имало развитие
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
|
|
« Отговор #19 -: Декември 10, 2010, 09:31:52 » |
Нагоре
|
Боже, чета и ми настръхват косите какво стана в този живот, каква е тази агресия в малките деца, направо се чудя и се мая.Миличка, да знаеш,че съм с теб и те подкрепям и се надявам да постигнете полоцителен резултата и дъщеря ти да ходи спокойно и с вдигната глава на училище.Успех
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Декември 10, 2010, 09:46:45 » |
Нагоре
|
Проблемите са много те се подиграват за всичко обиждали са я -някой и казва че това яке не е хубаво или друга дреха и тя вече не иска да ги облича взимат и закуските може и парите а това ме подсеща че в лафката в училището лелката пък беше решила да забогатее от 1 волаците Питала ги ти можеш ли да смяташ и те наивните ами не и хоп питам я Маги къде са ти парите АМИ КУПИХ СИ СУЛЕТИ -2ЛВ ЗА СУЛЕТИ ТАКА БЕШЕ 2 3 СЕДМИЦИ И НАКРАЯ НЕ ИЗДЪРЖАХ ОТИДОХ ПРИ ТАЗИ ЖЕНА СЛЕД ПОРЕДНИЯ ОБИР Започнах най - възпитано а тя като се нахвърли ООООООО ТЯ ВАШАТА ДЪЩЕРЯ Е ЕМБЛЕМАТИЧНА ЛИЧНОСТ ПО 4 5 ПЪТИ ИДВА ДА СИ КУПУВА ЕЕЕЕЕкакво от това тя е цял ден там нормално е а и нали целта е да се продаде стоката не виждам проблем и как така от 4 1ви класа и още незнам колко от по големите запомни точно моята колко пари е дала за 1 ни сулети-2лв и колко уж си и върнала.. просто я помни защото всеки ден крадеш от нея -защо я е питало ти можеш ли да смяташ няма косови билижки АНАРХИЯ КРАДЕ ОТ МАЛКИТЕ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Декември 10, 2010, 09:52:35 » |
Нагоре
|
мила,спри и парите за лавката,аз така направих и всеки ден аз и купувам тези неща които обича и би ги купила от там и и ги слагам в раницата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Декември 10, 2010, 09:57:28 » |
Нагоре
|
Да направих го давам и само за вода- 0.60ст
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Декември 10, 2010, 10:00:03 » |
Нагоре
|
Да направих го давам и само за вода- 0.60ст
и за това не и давам,купила съм специално шише за вода и в къщи сипвам минерална от тубата ,единственото за което и давам са 1.50 лв. за стола за обяд
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #24 -: Декември 10, 2010, 10:02:43 » |
Нагоре
|
До сега само четох и рекох и аз да драсна два реда-мале какво ме чака от догодина УЖАС.Моито дете голямото е момче,но съм сигурна,че и по отракано момиче ще го тормози.Много е сгънат горкия и сега в градината има пререкания с някой деца и то какви- В предучилищна е.Понеже е активен и му се отдава почти всичко 2-3 момчета явно ги дразни това нещо и постоянно дебнат госпожите и го удрят кадето им падне идвал си е със скъсана блуза и т.н.Питам казваш ли на госпожите "ДА" и какво им правят ами наказват ги и после"ами като ги освободят или на другия ден почват пак на ново".Имат 2 деца в групата с инвалидни колички,които присъстват само на занятията(уроците) с родителите си и са ги сложили до сина ми да им помага.Тези 2-3 деца явно се дразнят и постоянно му е надраскана де тетрадка де учебник и щом си дойде винаги плаче.Колко пъти ходих питах и отговора беше "ние взимаме отношение-СПОКОЙНО",той може и да преувеличава пред Вас".Та мамата пуснала тази тема напълно я разбирам и съм на мнение,че трябва да се срешне с госпожите,педагога,директора и родителите.Успех мила и ще следя развитието на темата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 10, 2010, 10:17:30 » |
Нагоре
|
абе едно време не сме били такива ученици,все е имало закачки ама като скръцнеше другарката и я гледахме в очите,сега ако госпожата скръцне,маминото детенце се жалва на мама и тате и те реагират като че е спукано от бой,те точно от такива родители и деца страдат нашите,аз съм казала на нашата госпожа да наказва на ред,какво е т'ва разюздано учение,тя чете урока,едно си чопли носа и блее през прозореца,друго си цъка на телефона,трето обикаля по стаята и закача другите....леле не ставам за учител аз,ще ме съдят после
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #26 -: Декември 10, 2010, 10:22:00 » |
Нагоре
|
абе едно време не сме били такива ученици,все е имало закачки ама като скръцнеше другарката и я гледахме в очите,сега ако госпожата скръцне,маминото детенце се жалва на мама и тате и те реагират като че е спукано от бой,те точно от такива родители и деца страдат нашите,аз съм казала на нашата госпожа да наказва на ред,какво е т'ва разюздано учение,тя чете урока,едно си чопли носа и блее през прозореца,друго си цъка на телефона,трето обикаля по стаята и закача другите....леле не ставам за учител аз,ще ме съдят после много си права и аз съм на същото мнение аз също не ставам за учител.Когато си е бил виновен са го наказвали и него и сега се сещам за един случай от миналата седмица.Тези 2-3 момчета които описах по-горе бяха ритнали едно момиченце в устата,защото баща и бил полицаи...............в следствие на това детето е със спукани усни(горна и долна) и счупено зъбче(не цяло ,а само парче).Коментара е ..............
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Декември 10, 2010, 10:29:23 » |
Нагоре
|
абе едно време не сме били такива ученици,все е имало закачки ама като скръцнеше другарката и я гледахме в очите,сега ако госпожата скръцне,маминото детенце се жалва на мама и тате и те реагират като че е спукано от бой,те точно от такива родители и деца страдат нашите,аз съм казала на нашата госпожа да наказва на ред,какво е т'ва разюздано учение,тя чете урока,едно си чопли носа и блее през прозореца,друго си цъка на телефона,трето обикаля по стаята и закача другите....леле не ставам за учител аз,ще ме съдят после много си права и аз съм на същото мнение аз също не ставам за учител.Когато си е бил виновен са го наказвали и него и сега се сещам за един случай от миналата седмица.Тези 2-3 момчета които описах по-горе бяха ритнали едно момиченце в устата,защото баща и бил полицаи...............в следствие на това детето е със спукани усни(горна и долна) и счупено зъбче(не цяло ,а само парче).Коментара е .............. ще ги избия ,ако ще после да си местя детето от там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #28 -: Декември 10, 2010, 10:32:26 » |
Нагоре
|
винаги е имало "проблемни" деца, който ще намерят с кого да се заядат, напр. дъщеря ми я "закачаха", че е със скоби , след разговор с нея -да "утрепе" глупаците с усмивка се спря, след това я погнаха за очилата, но и там удариха на камък, защото и казвахме с баща и, че е много красива с тях и да не обръща внимание, но това да ти блъскат детето в локва си е чиста агресия, трябва да се говори с родителите на тези деца , разбира се с културен тон и ако не си вземат поука има и ДПС(дет. пед. стая) с която е свързан педагогическият съветник в уч- щето
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Декември 10, 2010, 11:10:18 » |
Нагоре
|
Мили мами аз се отказвам да се боря токущо ми се обади класната и едва ли не не каза в прав текст че аз съм виновна че дъщеря ми си измисля как така аз без доказателства съм обвинявала кои били точно децата по имена -ами те са от др клас и моята не ги знае защо аз акъл съм давала как да ги гледат защо съм нападнала колежкат и как била притеснена .. знаела ли съм какви главоболия съм създала днес цал ден се занимавали с моята дъщеряТЕ Я РАЗПИТВАЛИ И НЕЙНАТА ВЕРСИЯ БИЛА ДРУГА вярвам че се е притеснила и е казала нещо по различно но къде остана проблема с поведението на детето НЯМАМ ДУМИ ТЯ МИ СЕ КАРА НА МЕН ИМИ ВИКА КАК СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА БОЖЕЕЕЕЕЗНАЧИ ДА МЪЛЧИМ КАКВИ МИ БИЛИ ОБВИНЕНИЯТА КЪМ ДЕЦАТА КОИ СА Я ОБИЖДАЛИ КОИ КОИ АМИ НЕСЪМ БИЛА ТАМ КАК ДА КАЖА А МАГИ ЯВНО СЕ Е ПРИТЕСНИЛА Впонеделник сме щели да говоршим и в бъдеще ако не съм била конкректна да не обвинява м какво по конкретно казах името на момчето което я е ударило и на др 2 от класа и които са я обиждали СЕГА АЗ СЪМ ВИНОВНАИ ДЪЩЕРЯ МИ ЧЕ СМЕ И СЪЗДАЛИ ГЛАВОБОЛИЯ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|