taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 10, 2010, 11:20:56 » |
Нагоре
|
Не те насъсквам,но госпожата явно възприема поведение в стил "атаката е най-добрата защита".Детето ти е потърпевшо и учителката не я защитава.Тогава не очаквай нищо добро и от родителиге на детето,тях няма пък изобщо кой да ги респектира.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #31 -: Декември 10, 2010, 11:23:04 » |
Нагоре
|
Мили мами аз се отказвам да се боря токущо ми се обади класната и едва ли не не каза в прав текст че аз съм виновна че дъщеря ми си измисля как така аз без доказателства съм обвинявала кои били точно децата по имена -ами те са от др клас и моята не ги знае защо аз акъл съм давала как да ги гледат защо съм нападнала колежкат и как била притеснена .. знаела ли съм какви главоболия съм създала днес цал ден се занимавали с моята дъщеряТЕ Я РАЗПИТВАЛИ И НЕЙНАТА ВЕРСИЯ БИЛА ДРУГА вярвам че се е притеснила и е казала нещо по различно но къде остана проблема с поведението на детето НЯМАМ ДУМИ ТЯ МИ СЕ КАРА НА МЕН ИМИ ВИКА КАК СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА БОЖЕЕЕЕЕЗНАЧИ ДА МЪЛЧИМ КАКВИ МИ БИЛИ ОБВИНЕНИЯТА КЪМ ДЕЦАТА КОИ СА Я ОБИЖДАЛИ КОИ КОИ АМИ НЕСЪМ БИЛА ТАМ КАК ДА КАЖА А МАГИ ЯВНО СЕ Е ПРИТЕСНИЛА Впонеделник сме щели да говоршим и в бъдеще ако не съм била конкректна да не обвинява м какво по конкретно казах името на момчето което я е ударило и на др 2 от класа и които са я обиждали СЕГА АЗ СЪМ ВИНОВНАИ ДЪЩЕРЯ МИ ЧЕ СМЕ И СЪЗДАЛИ ГЛАВОБОЛИЯ следваща стъпка при директора!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #32 -: Декември 10, 2010, 11:26:59 » |
Нагоре
|
ОТ САМОТО НАЧАЛО НЕ МИ ДОПАДНА ПОВЕДЕНИЕТО НА КЛАСНАТА И КАКТО ВИЖДАМ ТЯ НЕ Я ЗАЩИТАВА А ОБВИНЯВА В ЛЪЖА ЕДВАЛИ ДИРЕКТОР ИЛИ ДРУГ ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА СТРАХ ГИ Е ДА НЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ ЛОШО ИМЕ СЕГА ЧАКАМ МЪЖЪТ МИ И ОТИВАМ ДА ВИДЯ КОЙ КАКВО И АЗ КАКВА СЪМ А ТЯ КАКВА ЕДА МИ ВИКА ПО ТЕЛ-А КРЕЩИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Декември 10, 2010, 11:32:55 » |
Нагоре
|
хохохо крещи на родител, а?Мила спирам да коментирам по темата,защото се изнервям,отиди на място и я постави на мястото и, и и напомни какви са и задълженията и правата,както и задълженията и ПРАВАТА на твоето дете,в началото на учебната година се чете по родителските срещи правилника за задълженията и правата на всеки ученик в училище,ако не са ви го чели го поискай и ще видиш по закон за какво иде реч
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #34 -: Декември 10, 2010, 12:00:39 » |
Нагоре
|
Мили мами аз се отказвам да се боря токущо ми се обади класната и едва ли не не каза в прав текст че аз съм виновна че дъщеря ми си измисля как така аз без доказателства съм обвинявала кои били точно децата по имена -ами те са от др клас и моята не ги знае защо аз акъл съм давала как да ги гледат защо съм нападнала колежкат и как била притеснена .. знаела ли съм какви главоболия съм създала днес цал ден се занимавали с моята дъщеряТЕ Я РАЗПИТВАЛИ И НЕЙНАТА ВЕРСИЯ БИЛА ДРУГА вярвам че се е притеснила и е казала нещо по различно но къде остана проблема с поведението на детето НЯМАМ ДУМИ ТЯ МИ СЕ КАРА НА МЕН ИМИ ВИКА КАК СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА БОЖЕЕЕЕЕЗНАЧИ ДА МЪЛЧИМ КАКВИ МИ БИЛИ ОБВИНЕНИЯТА КЪМ ДЕЦАТА КОИ СА Я ОБИЖДАЛИ КОИ КОИ АМИ НЕСЪМ БИЛА ТАМ КАК ДА КАЖА А МАГИ ЯВНО СЕ Е ПРИТЕСНИЛА Впонеделник сме щели да говоршим и в бъдеще ако не съм била конкректна да не обвинява м какво по конкретно казах името на момчето което я е ударило и на др 2 от класа и които са я обиждали СЕГА АЗ СЪМ ВИНОВНАИ ДЪЩЕРЯ МИ ЧЕ СМЕ И СЪЗДАЛИ ГЛАВОБОЛИЯ Не си го и помисляй. Как така ще се отказваш ? Моето дете е малко, но брат ми беше тормозено дете. Никога няма да забравя как го бутнаха и той падайки си чупи ръката. Чак тогава и след моя намеса (учех в същото училище) които трябваше се светнаха, че има тормозители.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #35 -: Декември 10, 2010, 12:07:46 » |
Нагоре
|
Направо ми настръхват косите като чета, не знам как ще си пусна детето на училище, то е малко още де, но .. Това си е жив тормоз и как така тази ще ти крещи, направо сигнализирай за случая на по-висша инстанция щом и учителките вече почват да ти крещят. Ужас направо
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #36 -: Декември 10, 2010, 12:20:47 » |
Нагоре
|
Здравейте! На кратко от няколко дни дъщеря ми която е 1ви клас се прибира почти разплакана от поредния тормоз от момчетата от нейния и съседния клас Казва че я блъскат удрят решавали кой да я удари заобграждали я и един я удрял В ПЪЛНА ПАНИКА СЪМ КЪМ КОГО ОСВЕН КЛАСНА И ДИРЕКТОР ДА СЕ ОБЪРНА Моля ви помогнете със съвет мисля че няма да спрът просто липсва възпитанието на родителя- най -малко че момичетата не са боксова круша не съм на себе си как да я защитя има ли закон който да пази от такива деца разговор и с родителете ще поискам но щом се стига до тук едвали те слушат родителите си НАДЯВАМ СЕ ДА НАМЕРЯ ОТГОВОРА утре сутринта ще пробвам всякакъв вид разговори ... Ох това ми е най-големия страх на мен и за в бъдеще в училище! Съжалявам,че детенцето трябва да преживее този стрес,наистина много неприятно! Вярвам ще успееш! Общо взето тръгваш по етажите ,класната, ако не директорката, то местната дирекция по образование.Мен ако питаш,ако няма резултат и до местен вестник и пресата бих стигнала,ако се наложи! Мисля, че всеки за детето си би обърнал света!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Декември 10, 2010, 12:33:41 » |
Нагоре
|
О КАКВИ ЕТАЖИ МИЛА ТЕ НЕ МЕ ПУСКАТ ГОРЕ ПЪРВО СЕ ВОДИ ЕДИН ДЕБАТ С ЛЕЛКИТЕ ЕДВАЛИ НЕ ТРЯБВА ДА Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ ЗА ДА ТЕ ПУСНАТ ПРЕДПОЧИТАТ ДА ОСТАВЯТ ДЕЦАТА И КЛАСНИЯ ДА СЛЕЗЕ ДОЛУ ПРИ КОЕТО В СТАЯТА СТАВА ПЪЛЕН ХАОС ЧЕ ЦЗА ДА СЕ КАЧА ПЪРВО ИМА- АМА КАКВО КОГА ЗАЩО ДА НЯМАШ ШАНС ДА ГИ КРИТИКУВАШ АЗ ОДЕВЕ КАТО КАЗАХ НА КЛАСНАТА ЧЕ ИДВАМ КОСИТЕ И ПОБЕЛЯХА А -АМА ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ИДВАТЕ КОГАТО СИ РЕШИТЕ И ДА СЕ КАЧВАТА И ДА ГОВОРИТЕ И ОБВИНЯВАТЕ ДЕЦАТА ЛИ ПРИ КОЕТО АЗ И КАЗАХ ЧЕ НИЩО ПОДОБНО НЕ МИСЛЯ ПРОСТО ИСКАМ ПРЕД МЕН МАГИ ДАЖЕ КАКВО Е СТАНАЛО ЗА ДА Е СПОКОЙНА КАТО СЪМ ДО НЕЯ И ДА КАЖЕ КОНКРЕТНО ИМЕНАТЯА НА ДЕЦАТА И ТОГАВА МИ КАЗА ООООООООО ДОБРЕ ЩОМ Е ТАКА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #38 -: Декември 10, 2010, 12:45:42 » |
Нагоре
|
О КАКВИ ЕТАЖИ МИЛА ТЕ НЕ МЕ ПУСКАТ ГОРЕ ПЪРВО СЕ ВОДИ ЕДИН ДЕБАТ С ЛЕЛКИТЕ ЕДВАЛИ НЕ ТРЯБВА ДА Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ ЗА ДА ТЕ ПУСНАТ ПРЕДПОЧИТАТ ДА ОСТАВЯТ ДЕЦАТА И КЛАСНИЯ ДА СЛЕЗЕ ДОЛУ ПРИ КОЕТО В СТАЯТА СТАВА ПЪЛЕН ХАОС ЧЕ ЦЗА ДА СЕ КАЧА ПЪРВО ИМА- АМА КАКВО КОГА ЗАЩО ДА НЯМАШ ШАНС ДА ГИ КРИТИКУВАШ АЗ ОДЕВЕ КАТО КАЗАХ НА КЛАСНАТА ЧЕ ИДВАМ КОСИТЕ И ПОБЕЛЯХА А -АМА ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ИДВАТЕ КОГАТО СИ РЕШИТЕ И ДА СЕ КАЧВАТА И ДА ГОВОРИТЕ И ОБВИНЯВАТЕ ДЕЦАТА ЛИ ПРИ КОЕТО АЗ И КАЗАХ ЧЕ НИЩО ПОДОБНО НЕ МИСЛЯ ПРОСТО ИСКАМ ПРЕД МЕН МАГИ ДАЖЕ КАКВО Е СТАНАЛО ЗА ДА Е СПОКОЙНА КАТО СЪМ ДО НЕЯ И ДА КАЖЕ КОНКРЕТНО ИМЕНАТЯА НА ДЕЦАТА И ТОГАВА МИ КАЗА ООООООООО ДОБРЕ ЩОМ Е ТАКА
Тая класна явно ,се е взела много насериозно ,а относно етажите имах предвид-по етажите на властта,както се казва.Явно с класната няма да се получи,минаваш на горе,имаш пълното право на среща с директор,ако и там положението е същото,минаваш към по сериозни мерки.Аз колкото и да съм разбран човек,става ли дума за детето ми,някой да го обвинява(несправедливо) или недай си боже да го тормози по какъвто е да бил начин,се променям коренно да не си насреща ми. Ами таткото да се заема и той сериозно,сиатуацията не е никак безобидна,в крайна сметка страда детето и за него остава неприятния привкус от училището. Къде е е това училище в кой град е?
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Декември 10, 2010, 12:52:55 » |
Нагоре
|
и на мен ми е интересно кое е училището
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Декември 10, 2010, 12:54:11 » |
Нагоре
|
ЩЯХ ДА ПРИПАДНА -за нея думите ми -поговорете с децата че такива думи и постъпки са НЕДОПУСТИМИ са ДАВАНЕ НА АКЪЛ БОЖЕЕЕЕЕ
И след като извикахме МАГИ-дъщеря ми да каже точно децата и ОТ КОЙ КЛАС СА -явно това я притесняваше да не се окажат от нейния клас -промени тона и обеща да ги следи изкъсо и бурята май беше потушена говорих и с г-жата по занималня да каже какво съм я притеснила след като разговора ни беше спокоен -думите ми че ако трябва и до директор и инспекторат ще стигна мн са я притеснили и в крайна сметка много тъкообидна ни е класната сакън да не и дадеш акъл ще те разфасова -тя е пр безпогрешна да не говорим какъв педант искаше още първия месец да пишат идеално -ръкописно и такива като моята която никога не бях карала да пише ръкописно за да не я обърквам имаше на всеки лист забележка-ПИШИ КРАСИВО СТАРАИ СЕ НЕ СЪМ ДОВОЛНА НЕБРЕЖНО ИЛИ ПЪК ПО МАТЕМАТИКА ДА ВЯРНО НО НЕБРЕЖНОООО И Т Н ... ТОВА МНОГО СТИМУЛИРА ДЕЦАТА вместо да има някоя похвала - добре справяш се но може и по добре - не съм доволна може и да греша но подхода и ми се стува малко строй се преброй се
|
|
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 13:01:10 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #41 -: Декември 10, 2010, 13:13:41 » |
Нагоре
|
И аз съм на мнение да си търсиш правата до край,ако трябва някоя телевизия извикай,но това е не допостимо.Навремето ако ти се скараже ДРУГАРКАТА те е страх да кажеш в къщи,че може и да те набият,а сега ГОСПОЖИТЕ застават на страната на виновните.За родителите да не говорим,защото от малки ги учат бийсе и т.н.Ето до къде стигнахме едни седем годишни хлапете да се държат грубо,а какво ства при по-големите не ми се мисли.Ужасно е. Мила бори се до край,защото никое дете не заслужава това отношение без значение от възраста.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #42 -: Декември 10, 2010, 13:22:24 » |
Нагоре
|
И аз съм на мнение да си търсиш правата до край,ако трябва някоя телевизия извикай,но това е не допостимо.Навремето ако ти се скараже ДРУГАРКАТА те е страх да кажеш в къщи,че може и да те набият,а сега ГОСПОЖИТЕ застават на страната на виновните.За родителите да не говорим,защото от малки ги учат бийсе и т.н.Ето до къде стигнахме едни седем годишни хлапете да се държат грубо,а какво ства при по-големите не ми се мисли.Ужасно е. Мила бори се до край,защото никое дете не заслужава това отношение без значение от възраста.
Лошото е, че започват от много по-ранна възраст Вчера имах досег с едно момиче, на окол 2 г. което буквално почти преби детето ми заради някаква играчка, която даже не беше нейна. Е познай дали майка й реагира. Да се карат за играчки е едно, но да бута малкият и да го рита Бой щеше да стане и между нас
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #43 -: Декември 10, 2010, 13:24:25 » |
Нагоре
|
Лошото е, че започват от много по-ранна възраст Вчера имах досег с едно момиче, на окол 2 г. което буквално почти преби детето ми заради някаква играчка, която даже не беше нейна. Е познай дали майка й реагира. Да се карат за играчки е едно, но да бута малкият и да го рита Бой щеше да стане и между нас Да ти кажа ли чесно.Щях да я сритам ако ще след това да ме съди и т.н.Абе ние тези деца да не ги създаваме да ги мачкат още от малки ужас жена ядосах се
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #44 -: Декември 10, 2010, 13:32:37 » |
Нагоре
|
Аз да кажа малко не е по темата ама,аз завърших преди 2г години,та учениците НЯКОИ бяха ужасни,агресията я има навсякъде,брат ми беше много обиждано и тормозено дете,никой не се заема с нищо.Е добре,че всичко свърши добре(ПАК АЗ СЕ РАЗПРАВЯХ). Та за учителите и директорите. Понеже аз забременях средата на 12-ти клас...наложи се да ме освободят по рано от училище,бях говорила само с класната отначало и мислиихме вариант за да не и казваме на директорката и решихме да кажа,че ще заминавам за чужбина.....обаче не отивам да говоря с директорката и със самото ми влизане,тя ми вика "ти ли си бременното момиче"? унемях за секунди,защото не бях подготвена,та както и да е разговаряхме,каза,че ще говори с учителите нали да ми оформят оценките по рано и т. н После питах класна,защо и казахте,а нейния отговор беше "ТЯ Е ЧОВЕКА,КОЙТО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ" и понеже аз бях отговорник на класа,един ден отивам при нея за и докладвам за нещо с учители и ученици и тя пред мен ги ПЛЮЕШЕ,та имах предвид,че има различни директори ХОРА.Ако не беше тя нито щях взема диплома,нито матури.За което съм и много благодарна,затова най-добре да се говори със директора.......няма нищо общо това,че щом учителя е бил груб и не те е разбрал,директора няма да го направи.Успех ти желая и дано успеете,но РАЗГОВОР С ДИРЕКТОР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
|
|
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 13:34:54 от Криси09 »
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
|