velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Декември 11, 2010, 09:44:59 » |
Нагоре
|
Понякога е решение,зависи от обстоятелствата.Лесно е да се дават съвети,но дали са приложими??? Ще постави госпожата "на място",а ако госпожата е злопаметна,ще поставя Маги "на място" 4 години и то така,че гък не можеш да и кажеш.За всичко си има начин!
Аз съм съгласна с това мнение на 100% Благодаря!И сега се сещам нещо..."На чужд гръб,и 100 тояги са малко!". Соня си знае най-добре,и ако реши да премести детето,значи така е най-добре за тях.От нашия първи клас,миналата година,сега ги няма 2 деца,случва се и не е признак на безпомощност или безпринципност.Просто е вариант. Да аз също бих постъпила така,ако виждам,че от госпожата нищо не става(извинявам се за израза) ама според мен е така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #61 -: Декември 11, 2010, 09:52:43 » |
Нагоре
|
Понякога е решение,зависи от обстоятелствата.Лесно е да се дават съвети,но дали са приложими??? Ще постави госпожата "на място",а ако госпожата е злопаметна,ще поставя Маги "на място" 4 години и то така,че гък не можеш да и кажеш.За всичко си има начин!
След,като майката е пуснала темата е търсила тези съвети.Никой не и ги налага,всеки си изказва мнението,опитвайки се да я насочи в правилната посока.Разбира се че всяко решение,зависи от обстоятелствата,сама казвате че за всичко си има начин.Е тогава защо трябва да се отказва.Ей заради такива изказвания и мисли ,че госпожата може да е злопаметна и ще постави детето на мястото,ще ги има тези издевателства над децата,примирявайки се с недупостимото.А защо семейството да не постави нея на мястото и,да се озъзнае малко какво е на първо място да си учител-педагок.Това трябва да ти е призвание,а не просто професия!Просто ме е срам в момента ,че съм педагок по образование и може да има такива ,,колежки''. И недоумявам все още защо майката не сподели,поне от кой град е ,разбирам я ,ако не иска да каже точно училището,но нека все пак знаем къде се случва това.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #62 -: Декември 11, 2010, 09:54:01 » |
Нагоре
|
ТОВА С МЕСТЕНЕТО Е КРАЙНИЯ ВАРИАНТ ПРОСТО НЕ РАЗБРАХ ОТНОШЕНИЕТО НА Г-ЖАТА -били цял ден правили разследване кои били децата които са я обидили защо съм хвърлила в проблеми всички ако не сме знаели кои са да не сме обвинявали през цялото време използва думата обвинявам а аз не съм обвинила никои а просто казах моля децата които и да са да им се каже общо за целия клас че това и това не е правилно което пък изтълкува като ДАВАНЕ НА АКЪЛ КАК СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА АЗ ДА И ДАВАМ АКЪЛ СЯКАШ ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ДА ИМ КАЖАТ проблема е че първо те не са от нейния клас второ тя не ми казва веднага което е проблем ами след ден два и като са я накарали да ги покаже предполагам не е успяла знаете как децата в междучасието бягат и се дразнят и убиждат и тя гледа да избяга и едвали и идва на ум да ги помни визуално аз и казах когато някои те убижда запомни го за да се намеся адекватно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #63 -: Декември 11, 2010, 10:16:18 » |
Нагоре
|
ТОВА С МЕСТЕНЕТО Е КРАЙНИЯ ВАРИАНТ ПРОСТО НЕ РАЗБРАХ ОТНОШЕНИЕТО НА Г-ЖАТА -били цял ден правили разследване кои били децата които са я обидили защо съм хвърлила в проблеми всички ако не сме знаели кои са да не сме обвинявали през цялото време използва думата обвинявам а аз не съм обвинила никои а просто казах моля децата които и да са да им се каже общо за целия клас че това и това не е правилно което пък изтълкува като ДАВАНЕ НА АКЪЛ КАК СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА АЗ ДА И ДАВАМ АКЪЛ СЯКАШ ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ДА ИМ КАЖАТ проблема е че първо те не са от нейния клас второ тя не ми казва веднага което е проблем ами след ден два и като са я накарали да ги покаже предполагам не е успяла знаете как децата в междучасието бягат и се дразнят и убиждат и тя гледа да избяга и едвали и идва на ум да ги помни визуално аз и казах когато някои те убижда запомни го за да се намеся адекватно
нека запомни кои са децата, защото може да са различни, подтиквани от други и тогава да реагираш и както казах направо при пед. съветник
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #64 -: Декември 11, 2010, 11:32:16 » |
Нагоре
|
Аз не давам съвет а изразявам мнение !!! Ако госпожата е злопаметна и реагира така - значи няма място в училище за нея !!! И особено в тази безработица - има толкова млади и кадърни учители така че няма как да постави Маги на място в следващите 4 години ! От прочетеното до тук за мен това не е педагог и майката е тази която преценя кое е най добрия вариант за детето !!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #65 -: Декември 11, 2010, 11:45:13 » |
Нагоре
|
Дори и да се наложи преместване, аз лично не бих пропуснала разговор с директорката и организирана от нея, среща с родителите на децата. Имали сме подобен случай, но детето беше едно, а потърпевшите деца -много. Преместиха него и освободиха госпожата от работа. Писахме писмо до Инспектората, с копие до директорката. Още, преди да се намеси Инспектората, директорката свърши работа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #66 -: Декември 11, 2010, 11:55:02 » |
Нагоре
|
Дори и да се наложи преместване, аз лично не бих пропуснала разговор с директорката и организирана от нея, среща с родителите на децата. Имали сме подобен случай, но детето беше едно, а потърпевшите деца -много. Преместиха него и освободиха госпожата от работа. Писахме писмо до Инспектората, с копие до директорката. Още, преди да се намеси Инспектората, директорката свърши работа.
Ето това имах в предвид - не трябва да се мълчи !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #67 -: Декември 11, 2010, 12:58:25 » |
Нагоре
|
Аз не давам съвет а изразявам мнение !!! Ако госпожата е злопаметна и реагира така - значи няма място в училище за нея !!! И особено в тази безработица - има толкова млади и кадърни учители така че няма как да постави Маги на място в следващите 4 години ! От прочетеното до тук за мен това не е педагог и майката е тази която преценя кое е най добрия вариант за детето !! На много хора мястото не им е там,където са.А учител може така да ти вгорчи живота,че...явно не си патила.Огледай се и се ослушай колко неправди стават,поради такива причини. И на лекар не му е там мястото,ама си стои.И на учител,и на шофьор,и на счетоводител и т.н.,ама си стои. И не всеки родител има възможност да реагира подобаващо!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #68 -: Декември 11, 2010, 13:16:42 » |
Нагоре
|
Аз не давам съвет а изразявам мнение !!! Ако госпожата е злопаметна и реагира така - значи няма място в училище за нея !!! И особено в тази безработица - има толкова млади и кадърни учители така че няма как да постави Маги на място в следващите 4 години ! От прочетеното до тук за мен това не е педагог и майката е тази която преценя кое е най добрия вариант за детето !! На много хора мястото не им е там,където са.А учител може така да ти вгорчи живота,че...явно не си патила.Огледай се и се ослушай колко неправди стават,поради такива причини. И на лекар не му е там мястото,ама си стои.И на учител,и на шофьор,и на счетоводител и т.н.,ама си стои. И не всеки родител има възможност да реагира подобаващо! Според теб трябва да се мълчи - то от мълчание държавата е в такова положение ! Преместване в друго училище не оправя нещата - защото и там може да има такива деца ! Защо да не може всеки родител да реагира подобаващо? Аз съм чужденка и имам поглед на нещата как харата се примиряват - склонни са на компромиси на мълчание но се питам защо? Това е дете - то неможе да разбере че неадекватната реакция на учителката е довела до преместване в друго училище !!!! А колкото до това дали съм си патила - не съм давала възможност дори да си помислят за това ! Но дари и да ми се случи никого няма да си оставя както се изразявате - магарето в калта ! В тази държава има институции които работят - просто не трябва да се мълчи !!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #69 -: Декември 11, 2010, 13:47:57 » |
Нагоре
|
Аз не давам съвет а изразявам мнение !!! Ако госпожата е злопаметна и реагира така - значи няма място в училище за нея !!! И особено в тази безработица - има толкова млади и кадърни учители така че няма как да постави Маги на място в следващите 4 години ! От прочетеното до тук за мен това не е педагог и майката е тази която преценя кое е най добрия вариант за детето !! На много хора мястото не им е там,където са.А учител може така да ти вгорчи живота,че...явно не си патила.Огледай се и се ослушай колко неправди стават,поради такива причини. И на лекар не му е там мястото,ама си стои.И на учител,и на шофьор,и на счетоводител и т.н.,ама си стои. И не всеки родител има възможност да реагира подобаващо! Според теб трябва да се мълчи - то от мълчание държавата е в такова положение ! Преместване в друго училище не оправя нещата - защото и там може да има такива деца ! Защо да не може всеки родител да реагира подобаващо? Аз съм чужденка и имам поглед на нещата как харата се примиряват - склонни са на компромиси на мълчание но се питам защо? Това е дете - то неможе да разбере че неадекватната реакция на учителката е довела до преместване в друго училище !!!! А колкото до това дали съм си патила - не съм давала възможност дори да си помислят за това ! Но дари и да ми се случи никого няма да си оставя както се изразявате - магарето в калта ! В тази държава има институции които работят - просто не трябва да се мълчи !! В тази държава има институции,но доколко работят,може да се спори. Ако бях аз,щях да вдигна училището на главата си.ЖАЛНА ИМ МАЙКА!Толкова съм кротка,щом се отнася до децата ми. Но аз живея в голям град и имаме избор на училища,на учители и възпитатели.Представете си,че става въпрос за малко градче или село./Аз знам за кое населено място става въпрос в случая/.И нямаш избор.Или всеки е някакъв на някого,но не и на теб.Или ,че има други причини,за да се вземе определено решение.И не смятам,че това с преместването е правилната решение,дори и за мен,а че просто НЯКОГА,може да бъде единствено верния избор.Поради каквато и да е причина!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #70 -: Декември 11, 2010, 13:59:27 » |
Нагоре
|
Ми нали това казвам и аз - нетрябва да се мълчи ! Дори и да е малко населено място трябва да се дава гласност! Като е некадърна да си ходи - сигурно има и други недоволни родители! Неприятна ситуация но преместване в друго училище не решава проблема
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #71 -: Декември 11, 2010, 14:03:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Декември 11, 2010, 14:19:29 » |
Нагоре
|
Да кажа само че този разговор по между нас е недоказуем -относно тона в същия ред тя може да каже че аз съм викала и тогава ако синът ми можеше да говори щеше да потвърди че аз през цялото време само казвах ДА ДА ГРАМ НЕ СЪМ И ПОВИШИЛА ТОН мисля че тя си е такъв човек и скоро съдбата ще застане на моя страна ЩЕ ИМА ВИДЬОВ ДЕНи ще е пред свидетели за да няма М ТОВА НЕ Е ВяРНО не я оправдавам в никакъв случай но знам че тепърва ще имаме сблъсаци и тогава ще цитирам и тази случка проблема е че вчера пред колежката си тя беше мн блага а малко преди това ми се зъбеше но както вече казах без свидетели на разговора ще е война на думи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #73 -: Декември 11, 2010, 22:37:55 » |
Нагоре
|
Здравейте отново ! В голям размисъл съм какво да кажа в понеделник на класната и бащата на момчето -побойник ИСКАМИ СЕ ДА ГОВОРЯ С КЛАСНАТА И ДА И КАЖА ЧЕ ТОВА И ТОВА ОТ НЕЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА НО ...-срока още не е свършил знам ли как ще реагира и дали няма да бъда обвинена в убида по НЕЙНИТЕ СТАНДАРТИ ако в прав текст и кажа това и това сигурно пак ще ме пита дали вярвам на всичко което казва МОЕТО ДЕТЕ и едвали тя ще се промени от моя разговор а само ще се притеснявам как ще минат тези 4години и дали детето ми ще получи правилен старт или ще бъде емоционално смачкано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #74 -: Декември 12, 2010, 09:32:38 » |
Нагоре
|
Не се занимавай с класната, а просто си кажи притесненията и че не желаеш подобно отношение към детето си. Изслушай спокойно и ако няма резултат, кажи, че ще поставиш въпроса към по висша инстанция -директор, Закрила на децата, Инспекторат... Пожелавам успех! П.С. Бъди търпелива и спокойна в разговора, колкото и да ти е трудно. Нещата, понякога се оправят с блага дума, но с упоритост и настояване, нещата да стигнат до желания резултат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|