AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 10, 2010, 10:41:35 » |
Нагоре
|
Много моля, когато искате да питате нещо, което не е нужно да гледат всички хора пишете на лични това, което ви интересува, а в обявата само едно "запис" или "въпрос на лични". Пускам обява за 10 лв и след 3 мин ми се записва майка, която ми пише "давам 7 и го взимам" Еми не е редно подобни коментари да стоят под обявите! Писах й на лични и я помолих да си изтрие коментара - слава богу направи го! Снощи пускам лот за 18 лв след 5 мин "цената коментира ли се?" Ами пишете такива неща на застояли обяви, а не на току що пуснати! Нека малко от малко да се съобразяваме! Дори когато пускам промоционални обяви пиша - пишете ми на лични, защото съм имала случай пак под обявите ми да се записват!
|
|
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 10:43:52 от AVANA »
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Декември 10, 2010, 10:55:03 » |
Нагоре
|
аз лично не гледам кога е пусната обявата,за мен е все едно,важното е да е свободна и да ми се отговори,а за ''коментар по цената'',аз също питам в обява,а цената вече трябва да е налични защото си става аукцион с наддаване
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #2 -: Декември 10, 2010, 11:28:36 » |
Нагоре
|
Аз питам за коментар на цената, единствено, когато взимам 4-5 неща от една мама. Една ми намали по 1 лв., друга пое пощата, трета ми отказа и пощата и намаление/пак си ги купих, де/, но не мога да си позволя подобен коментар под обява. Само на лични! Друг е въпроса, че много ми се иска да пиша под някоя доста надута цена, но пак се въздържам. Писах на записалата се мама, от къде да си купи нещото за по-малко пари и чисто ново, но ще спра да го правя, че не знам дали е редно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #3 -: Декември 11, 2010, 22:12:44 » |
Нагоре
|
аз лично не гледам кога е пусната обявата,за мен е все едно,важното е да е свободна и да ми се отговори,а за ''коментар по цената'',аз също питам в обява,а цената вече трябва да е налични защото си става аукцион с наддаване Съгласна.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #4 -: Декември 11, 2010, 22:19:02 » |
Нагоре
|
Аз питам за коментар на цената, единствено, когато взимам 4-5 неща от една мама. Една ми намали по 1 лв., друга пое пощата, трета ми отказа и пощата и намаление/пак си ги купих, де/, но не мога да си позволя подобен коментар под обява. Само на лични! Друг е въпроса, че много ми се иска да пиша под някоя доста надута цена, но пак се въздържам. Писах на записалата се мама, от къде да си купи нещото за по-малко пари и чисто ново, но ще спра да го правя, че не знам дали е редно.
аз пък бих била страшно благодарна ако някой го направи защо да се набутвам излишно с пари
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #5 -: Декември 11, 2010, 22:25:25 » |
Нагоре
|
Като стана въпрос за такъв вид коментари, аз преди 1 -2 дни видях в Продавалника един огромен плюшен тигър, който е момента в Карфур е 17 лв, пуснат за 60! Изобщо не се сдържах и писах в коментарите.След няколко часа обявата беше изтрита. Тук съм правила подобни коментари само под обяви за някакви супер амортизирани боклуци пуснати на баснословни цени.Знам, че не е правилно обаче понякога не се сдържам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #6 -: Декември 11, 2010, 22:37:08 » |
Нагоре
|
Като стана въпрос за такъв вид коментари, аз преди 1 -2 дни видях в Продавалника един огромен плюшен тигър, който е момента в Карфур е 17 лв, пуснат за 60! Изобщо не се сдържах и писах в коментарите.След няколко часа обявата беше изтрита. Тук съм правила подобни коментари само под обяви за някакви супер амортизирани боклуци пуснати на баснословни цени.Знам, че не е правилно обаче понякога не се сдържам Аз пък си мисля, че в подобни обяви коментарите на цените ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са в самата обява Това с "ама не можем да сме сигурни за колко е взето" го има в много редки случаи М повечето случаи защо да се правим, че не сме в час с цените по магазините Има много такива завишени цени, но по някога са леееко надути и не дразни Но това с тигъра /има и слонова за 17 лв/ си е плачело за коментар
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #7 -: Декември 12, 2010, 08:44:36 » |
Нагоре
|
Като стана въпрос за такъв вид коментари, аз преди 1 -2 дни видях в Продавалника един огромен плюшен тигър, който е момента в Карфур е 17 лв, пуснат за 60! Изобщо не се сдържах и писах в коментарите.След няколко часа обявата беше изтрита. Тук съм правила подобни коментари само под обяви за някакви супер амортизирани боклуци пуснати на баснословни цени.Знам, че не е правилно обаче понякога не се сдържам И аз така направих вчера в Продавалника,пусната е детска блузка,която имаме и съм купувала от магазин за 16 лв. чисто нова(на Дисни ),а там пусната на 14 лв. носена,еми като се сложат и пощенските излиза колкото нова!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Infinity
new user
Неактивен
Публикации: 25
дива и щастлива
|
|
« Отговор #8 -: Декември 12, 2010, 09:33:37 » |
Нагоре
|
Като стана въпрос за такъв вид коментари, аз преди 1 -2 дни видях в Продавалника един огромен плюшен тигър, който е момента в Карфур е 17 лв, пуснат за 60! Изобщо не се сдържах и писах в коментарите.След няколко часа обявата беше изтрита. Тук съм правила подобни коментари само под обяви за някакви супер амортизирани боклуци пуснати на баснословни цени.Знам, че не е правилно обаче понякога не се сдържам И аз така направих вчера в Продавалника,пусната е детска блузка,която имаме и съм купувала от магазин за 16 лв. чисто нова(на Дисни ),а там пусната на 14 лв. носена,еми като се сложат и пощенските излиза колкото нова! Момичета, едва ли има смисъл да пишете в Продавалник за цените... Доколкото виждам, там вече не е проблем всеки да си пуска на каквато цена си иска. Не е приоритет вече идеята за взаимопомощ
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 12ч! Изпращам и получавам като МПП! Боклуци не купувам и не продавам! Пощенските за сметка на купувача,ако не сме се разбрали друго! BG40RZBB91554002450600
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #9 -: Декември 12, 2010, 18:04:36 » |
Нагоре
|
аз пък бих била страшно благодарна ако някой го направи защо да се набутвам излишно с пари Еми преди време, аз писах на лични -на няколко записали се мами за едни прословути ботушки, който без да искам предният ден срещнах на половин цена от продаващите тук.....Няма нищо нередно според мен!
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #10 -: Декември 12, 2010, 18:32:51 » |
Нагоре
|
Да,но има и момент в който ми иде да замълча, защото не знам за колко са го купили. Последно гледах в онлайн магазин един комплект, струвал 40лв., сега намален на 28лв. Тук продавалката продава само дънките за 21лв., якето щели да си го носят. Мислех да и пиша, че комплекта е 28лв. но се отказах, може да си го е купила за 40 и да създавам само конфликти - не желая.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #11 -: Декември 12, 2010, 22:13:33 » |
Нагоре
|
Да,но има и момент в който ми иде да замълча, защото не знам за колко са го купили. Последно гледах в онлайн магазин един комплект, струвал 40лв., сега намален на 28лв. Тук продавалката продава само дънките за 21лв., якето щели да си го носят. Мислех да и пиша, че комплекта е 28лв. но се отказах, може да си го е купила за 40 и да създавам само конфликти - не желая.
аз купих един комплект за 18лв.След 1 седмица виждам тук същия по-голям само дънки 35лв,яке 25лв... Пиша на моята продавалка,че ми го е дала за без пари,а тя ми пише:Е,можеше да ти го дам на промоция за 50лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #12 -: Декември 12, 2010, 22:24:46 » |
Нагоре
|
Аз също видях в съседния сайт(вече и в този),страхотен,актуален модел панталон,пуснат за близо 40 лв !!!Няма проблем-хубав е панталона,заслужава си,но аз си го купих същия от фирмения им магазин(български е панталона) на цена 25 лв ,като току що получен нов артикул,след седмица две ,когато донесат още по-новите модели,този ще падне на 20/22 лв (такава е практиката им!!).Не ми се струва редно да пиша в обявата,защото не се знае откъде го е купило момичето и колко се е "изръсило",но все пак е факт...
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #13 -: Декември 12, 2010, 22:26:32 » |
Нагоре
|
А между другото сега се сетих,че и на Илиенци ги продават -на цена 28 лв!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #14 -: Декември 13, 2010, 22:18:50 » |
Нагоре
|
А между другото сега се сетих,че и на Илиенци ги продават -на цена 28 лв!!
Коя е марката мила, не че искам да създавам напрежение просто аз нося само една БГ марка панталони и ако е същата 28 лв. е уникална цена.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
|