rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 14, 2010, 10:00:04 » |
Нагоре
|
Никога не бих писала в обявата. Вярно, може да ме подразни, но не е моя работа, пък и не знам версията на другата страна. Например, аз миналият месец си поръчах два чифта ботуши от един сайт (наш български) Едните ми станаха и си ги нося, но другите са с половин номер по-малки. Мислих дълго и реших, че ще ги пусна, ако мога да ги продам и да си купя нещо друго. Добре, че първо влезнах в сайта за всеки случай. От 79лв в момента са намалени на 49лв. Представям се, ако ги бях пуснала и не бях разбрала за намалението. Щеше да има голяма излагация
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #16 -: Декември 14, 2010, 10:03:06 » |
Нагоре
|
Никога не бих писала в обявата. Вярно, може да ме подразни, но не е моя работа, пък и не знам версията на другата страна. Например, аз миналият месец си поръчах два чифта ботуши от един сайт (наш български) Едните ми станаха и си ги нося, но другите са с половин номер по-малки. Мислих дълго и реших, че ще ги пусна, ако мога да ги продам и да си купя нещо друго. Добре, че първо влезнах в сайта за всеки случай. От 79лв в момента са намалени на 49лв. Представям се, ако ги бях пуснала и не бях разбрала за намалението. Щеше да има голяма излагация
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Декември 14, 2010, 11:10:25 » |
Нагоре
|
Велкова, не се смей Днес съм аз, утре ти
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #18 -: Декември 14, 2010, 11:15:28 » |
Нагоре
|
Велкова, не се смей Днес съм аз, утре ти Вярно е така е много си права
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #19 -: Декември 14, 2010, 11:20:26 » |
Нагоре
|
Никога не бих писала в обявата. Вярно, може да ме подразни, но не е моя работа, пък и не знам версията на другата страна. Например, аз миналият месец си поръчах два чифта ботуши от един сайт (наш български) Едните ми станаха и си ги нося, но другите са с половин номер по-малки. Мислих дълго и реших, че ще ги пусна, ако мога да ги продам и да си купя нещо друго. Добре, че първо влезнах в сайта за всеки случай. От 79лв в момента са намалени на 49лв. Представям се, ако ги бях пуснала и не бях разбрала за намалението. Щеше да има голяма излагация Може ли на ЛС сайтчето за поръчка на бутушки?
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Декември 14, 2010, 12:23:12 » |
Нагоре
|
Няма проблем и тук да го напиша. Става въпрос за Паоло Ботичели. Потърси го в гугъла. Имат големи намаления в момента. Само оглеждайте хубаво моделите, че не всички си заслужават
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #21 -: Януари 13, 2011, 17:59:54 » |
Нагоре
|
чудех се в коя тема да пиша, за да споделя и реших да пиша тук... Гледам в Продавалника онзи ден едни ботички на LC WAIKIKI,и там нали е с ценови диапазон, та една мама пита продавача колко струват.Отговора е "18, мила, купувани са за 32 лв..."Аз щях да падна, понеже преди около месец купих същите от Grand Mall Varna от фирмения магазин за 14.90....Не пожах да сдържа и оставих коментар в обявата с въпрос откъде са купувани за тази цена, понеже аз така и така... Е, какво беше учудването ми, когато на следващия ден коментара ми беше изтрит, а отговор, разбира се, нямаше... А интересното в случая е, че потребителите май нямат право да трият коментари, явно майката е помолила модератор да го изтрие..Което ме навежда на мисълта, че в този сайт правила няма, всеки си прави каквото си иска и си слага каквито си иска цени, при това се ползва и с протекция.. Споделете какво мислите? P.S. пропуснах да напиша, че ботите бяха и носени при това
|
|
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 18:13:31 от springflower »
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #22 -: Януари 13, 2011, 18:05:41 » |
Нагоре
|
Един единствен път не се стърпях и коментирах обява за дрънкалка. Хубаво нова, ама в магазина е 2.99 пък майката искаше 5 или 6лв Отговори ми, че е подарък и не си коригира цената. Още си я продава
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #23 -: Януари 13, 2011, 18:13:24 » |
Нагоре
|
чудех се в коя тема да пиша, за да споделя и реших да пиша тук... Гледам в Продавалника онзи ден едни ботички на LC WAIKIKI,и там нали е с ценови диапазон, та една мама пита продавача колко струват.Отговора е "18, мила, купувани са за 32 лв..."Аз щях да падна, понеже преди около месец купих същите от Grand Mall Varna от фирмения магазин за 14.90....Не пожах да сдържа и оставих коментар в обявата с въпрос откъде са купувани за тази цена, понеже аз така и така... Е, какво беше учудването ми, когато на следващия ден коментара ми беше изтрит, а отговор, разбира се, нямаше... А интересното в случая е, че потребителите нямат право да трият коментари, явно майката е помолила модератор да го изтрие..Което ме навежда на мисълта, че в този сайт правила няма, всеки си прави каквото си иска и си слага каквито си иска цени, при това се ползва и с протекция.. Споделете какво мислите? P.S. пропуснах да напиша, че ботите бяха и носени при това Инересно ми е че казваш,че нямаме право да трием коментари като аз изтрих заяждане на една потребителка към моя обява понеже преди това и коментирах цената на едни ботушки ,които беше пуснала на двойна цена,но коментари мога да трия там
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Януари 13, 2011, 18:16:47 » |
Нагоре
|
ами значи самата потребителка го е изтрила, аз мислех, че не може...както и да е. Там и да даваш сигнали, да пишеш по теми е все едно глас в пустиня..никой няма да то обърне внимание. Ама това с ботите си е кощунство според мен, защото майката, което е направила запитване е от по-малък град и откъде да знае каква е цената на тези маркови боти, пък аз после я осветлих на лични и й предложих да й купя, ако иска Ако някой любопитства мога и линк да дам
|
|
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 18:20:10 от springflower »
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #25 -: Януари 13, 2011, 18:38:30 » |
Нагоре
|
пиши на майчето на лични колко струват ботушките там в другия сайт всеки продавач може да трие коментари в обявите си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Януари 13, 2011, 18:42:20 » |
Нагоре
|
писах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #27 -: Януари 13, 2011, 20:25:39 » |
Нагоре
|
Лично аз направих днес такъв коментар относно състоянието на една дреха, но в последствие се извиних на продавалката, защото все пак всеки има право да постави каквато иска оценка на артикула, който продава.Но за мен нещо, дори носено малко попада в графа мн.добро, но това си е мое мнение.Аз лично бих сложила състояние отлично на дреха нова без етикет или такава, която е изпрана и необличана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #28 -: Януари 14, 2011, 00:31:17 » |
Нагоре
|
Лично аз направих днес такъв коментар относно състоянието на една дреха, но в последствие се извиних на продавалката, защото все пак всеки има право да постави каквато иска оценка на артикула, който продава.Но за мен нещо, дори носено малко попада в графа мн.добро, но това си е мое мнение.Аз лично бих сложила състояние отлично на дреха нова без етикет или такава, която е изпрана и необличана
То така и е правилно за състояние отлично се слага когато дрехата има магазинен вид а не носена но понеже е без дупки дай да е отлично .Когато попадате на такива обяви които не отговарят на описанието винаги може на някой от нас да пуснете линка за да се предупреди продавача и да се редактира и обявата
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #29 -: Януари 14, 2011, 00:37:56 » |
Нагоре
|
чудех се в коя тема да пиша, за да споделя и реших да пиша тук... Гледам в Продавалника онзи ден едни ботички на LC WAIKIKI,и там нали е с ценови диапазон, та една мама пита продавача колко струват.Отговора е "18, мила, купувани са за 32 лв..."Аз щях да падна, понеже преди около месец купих същите от Grand Mall Varna от фирмения магазин за 14.90....Не пожах да сдържа и оставих коментар в обявата с въпрос откъде са купувани за тази цена, понеже аз така и така... Е, какво беше учудването ми, когато на следващия ден коментара ми беше изтрит, а отговор, разбира се, нямаше... А интересното в случая е, че потребителите май нямат право да трият коментари, явно майката е помолила модератор да го изтрие..Което ме навежда на мисълта, че в този сайт правила няма, всеки си прави каквото си иска и си слага каквито си иска цени, при това се ползва и с протекция.. Споделете какво мислите? P.S. пропуснах да напиша, че ботите бяха и носени при това Амииии, какво мислим Вече не ми се мисли, ако трябва да бъда откровена. Нооооо, аз снощи разконспирирах една обява в Продавалника Тя гласеше: "Ботите са купени за 150 паунда". Вярно, хубави бяха, нови, но аз все пак реших да се поровя, защото точно пък тази марка не ми е позната. Чичко Гугълчо, да е жив и здрав , веднага ме светна. Неееее, не са 150 паунда, може да си ги поръчаш за 210 лв. Не, че е много евтинко, но защо трябва да лъжем , че са купени за 300 лв., не мога да разбера . Ами, напиши си честно бе, еййййй! Ама много се дразня, като някой напише, че е купил нещо за еди колко си, а то не е така. По-добре си трай, ами така де
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
|
|