velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 11, 2010, 14:54:27 » |
Нагоре
|
Пускам тази тема и дано бъде посещавана,защото на последък във форума,а и извън него ежедневието само ни прецаква.Тук искам да благодаря за съдействието на една от модераторките skoki81,която ми помогна да изгладя недоразуменията си с една мама от форума и получих оценка,която не бях заслужила. Това адски много ме зарадва.Благодаря ти skoki81
|
|
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 14:58:29 от velkova_1914 »
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #1 -: Декември 11, 2010, 22:10:29 » |
Нагоре
|
Във форума е много забавно так че всеки ден нещо ме радва тук. В ежедневието днес сякаш не се зарадвах кой знае колко на нищо.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #3 -: Декември 12, 2010, 00:24:01 » |
Нагоре
|
Мен форума всеки ден си ме радва И мъжо взе да мърмори вече Ама кой го чува А в ежедневието-нищо хубаво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #5 -: Декември 12, 2010, 21:31:19 » |
Нагоре
|
Днес ме зарадва едно мамче.Записах и се в една обява и я помолих да пише на лични.Не бях обърнала внимание на подписа й,че само запис в обява не и е достатъчно,но мамчето излезна точна и ми писа.Така с по-две лични стигнахме до сделка.Евала на такива мами Очаквайте продължение за финала на сделката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #6 -: Декември 12, 2010, 22:30:34 » |
Нагоре
|
Аз откакто спрях да чета този раздел съм все щастлива Дамо сега отворих и прочетох последната страница на 1-2 теми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #7 -: Декември 12, 2010, 22:38:58 » |
Нагоре
|
И аз за пореден път останах очарована от екипа Специални благодарности на skoki81,която ми помогна да изгладя недоразуменията си с една мама от тук и бях получила оценка,която не бях заслужила.Оценката вече я няма-аз съм много щастлива ,че истината възтържествува и ,че най вече има екип който винаги е готов да помага. БЛАГОДАРЯ ВИ А днес си седяхме цялото семейство в къщи,много се смяхме, играхме.Абе, беше супер гот.
|
|
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 22:49:43 от rosina75 »
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 12, 2010, 22:53:43 » |
Нагоре
|
Аз и днес съм доволна от сайтааааа!Сключих много добра сделка и ще чакам ново якееееее А и от ежедневито съм доволна днес.Мъжо ме смени за децата и ме пусна да пия кафе!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #9 -: Декември 14, 2010, 11:03:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #10 -: Декември 14, 2010, 11:24:01 » |
Нагоре
|
Днес ми е последен работен ден и след това дъъъълга отпуска. Ще имам още повече свободно време да щъкам тук и да се отдам на хобитата си - гоблени, плетиво...
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #11 -: Декември 14, 2010, 11:29:00 » |
Нагоре
|
Днес ми е последен работен ден и след това дъъъълга отпуска. Ще имам още повече свободно време да щъкам тук и да се отдам на хобитата си - гоблени, плетиво... Браво и Честито
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #12 -: Декември 14, 2010, 11:30:56 » |
Нагоре
|
Мерси, мерси! Да вземем да заформим една плетаческа тема в "ХОБИ" ?
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Декември 14, 2010, 22:25:49 » |
Нагоре
|
Ехааааа,вече и аз съм със сини звездички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #14 -: Декември 14, 2010, 22:30:05 » |
Нагоре
|
аз пък днес получих много благодарствени писма от мами,които са доволни от покупката си от мен,това ми даде едно приятно удовлетворение,че съм направила някой макар и от разстояние щастлив,днес ще спя като бебе(може и да не прихърквам )
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|