Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #15 -: Декември 15, 2010, 13:24:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Декември 15, 2010, 18:35:26 » |
Нагоре
|
И аз сьм щастлива,днес купих всички коледни подарьци!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #17 -: Декември 15, 2010, 18:44:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #18 -: Декември 15, 2010, 19:02:56 » |
Нагоре
|
Днешния ден ме зарадва ,че успях аз да зарадвам доста хора ,щастлива съм че доставих радост дори сълзи в очите от благодарност ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
mayakub
new user
Неактивен
Публикации: 36
Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично ус
|
|
« Отговор #19 -: Декември 15, 2010, 20:31:47 » |
Нагоре
|
и за мен е хубав ден, продадох доста неща, пратих записи и получих страхотно вълнено палто тип пелерина, което ми пасна страшно. Имах такова подобно в студентските си години и ми стана едно такова носталгично....
|
|
|
Активен
|
1.Може и размяна за мен означава предпочитам да продам освен ако не харесам нещо много от вашите обяви 2. Хората с намерение да купуват нека пишат ЛС 3.Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 4.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 5.След пускане на пощенски запис ме уведомявайте на лични 6.Очаквам коректност 7.Игнорирам по собствено усмотрение 8. Поставям оценки 9. Поставяйте и вие на мен.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #20 -: Декември 15, 2010, 21:41:13 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #21 -: Декември 15, 2010, 23:34:11 » |
Нагоре
|
Ха-ха и моя го зарадваха днес със заплатата. Освен това днес имам истинско старомодно писмо от моя професор. Изпратила ми е коледна картичка и ми е написала много мили думи. На седмото небе от щастие съм...
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #22 -: Декември 15, 2010, 23:35:43 » |
Нагоре
|
Ха-ха и моя го зарадваха днес със заплатата. Освен това днес имам истинско старомодно писмо от моя професор. Изпратила ми е коледна картичка и ми е написала много мили думи. На седмото небе от щастие съм... Да не са от една порода
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #23 -: Декември 15, 2010, 23:40:42 » |
Нагоре
|
Ха-ха и моя го зарадваха днес със заплатата. Освен това днес имам истинско старомодно писмо от моя професор. Изпратила ми е коледна картичка и ми е написала много мили думи. На седмото небе от щастие съм... Да не са от една порода Знам ли, още не сме се надушили...
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #24 -: Декември 15, 2010, 23:41:59 » |
Нагоре
|
Ха-ха и моя го зарадваха днес със заплатата. Освен това днес имам истинско старомодно писмо от моя професор. Изпратила ми е коледна картичка и ми е написала много мили думи. На седмото небе от щастие съм... Да не са от една порода Знам ли, още не сме се надушили... има време.........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 15, 2010, 23:42:44 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #26 -: Декември 15, 2010, 23:44:13 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Декември 15, 2010, 23:45:10 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз понеже детските не ги закачам,не знаех че ги има.Ама много се радвам,че скоро ще трябват за голямо парти на децата;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #28 -: Декември 15, 2010, 23:45:37 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #29 -: Декември 15, 2010, 23:47:28 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|