nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 15, 2010, 23:51:08 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство Ами,на майчинство съм и аз.Да не казвам,че докато го взема и за 4 дена,нищо няма вече.Ама си се стискам,не ходя по кафета А детските си ги събирам за кръщене,пък и др.седмица ставаме на годинка и ще трябват доста манги;)Нали сме и двама:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #31 -: Декември 15, 2010, 23:53:09 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство Ами,на майчинство съм и аз.Да не казвам,че докато го взема и за 4 дена,нищо няма вече.Ама си се стискам,не ходя по кафета А детските си ги събирам за кръщене,пък и др.седмица ставаме на годинка и ще трябват доста манги;)Нали сме и двама:) Абе какво ти кафе в тоя студ тук ще си го пием всяка сутрин и децата ще щъкат покрай нас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #32 -: Декември 15, 2010, 23:54:13 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство А, че съм напред с материала - да - баткото на 6,5г, дребния на 4,5г. Ама да е жив и здрав мъжо да бачка, че той е главния "виновник" за отсъствието на детски и държа така да си остане и за напред.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #33 -: Декември 15, 2010, 23:55:53 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство А, че съм напред с материала - да - баткото на 6,5г, дребния на 4,5г. Ама да е жив и здрав мъжо да бачка, че той е главния "виновник" за отсъствието на детски и държа така да си остане и за напред. Ами дано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Декември 15, 2010, 23:56:35 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство Ами,на майчинство съм и аз.Да не казвам,че докато го взема и за 4 дена,нищо няма вече.Ама си се стискам,не ходя по кафета А детските си ги събирам за кръщене,пък и др.седмица ставаме на годинка и ще трябват доста манги;)Нали сме и двама:) Абе какво ти кафе в тоя студ тук ще си го пием всяка сутрин и децата ще щъкат покрай нас Оооо ами аз така и правя.Още очите ми не са отворени като хората,ама ядам с кафето и почвам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #35 -: Декември 15, 2010, 23:59:38 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство Ами,на майчинство съм и аз.Да не казвам,че докато го взема и за 4 дена,нищо няма вече.Ама си се стискам,не ходя по кафета А детските си ги събирам за кръщене,пък и др.седмица ставаме на годинка и ще трябват доста манги;)Нали сме и двама:) Абе какво ти кафе в тоя студ тук ще си го пием всяка сутрин и децата ще щъкат покрай нас Оооо ами аз така и правя.Още очите ми не са отворени като хората,ама ядам с кафето и почвам ама и цигарка има при мен,а при теб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Декември 16, 2010, 00:00:43 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство Ами,на майчинство съм и аз.Да не казвам,че докато го взема и за 4 дена,нищо няма вече.Ама си се стискам,не ходя по кафета А детските си ги събирам за кръщене,пък и др.седмица ставаме на годинка и ще трябват доста манги;)Нали сме и двама:) Абе какво ти кафе в тоя студ тук ще си го пием всяка сутрин и децата ще щъкат покрай нас Оооо ами аз така и правя.Още очите ми не са отворени като хората,ама ядам с кафето и почвам ама и цигарка има при мен,а при теб Оооо кафе без циагар или цигара без кафе за къде е???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #37 -: Декември 16, 2010, 00:02:08 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство Ами,на майчинство съм и аз.Да не казвам,че докато го взема и за 4 дена,нищо няма вече.Ама си се стискам,не ходя по кафета А детските си ги събирам за кръщене,пък и др.седмица ставаме на годинка и ще трябват доста манги;)Нали сме и двама:) Абе какво ти кафе в тоя студ тук ще си го пием всяка сутрин и децата ще щъкат покрай нас Оооо ами аз така и правя.Още очите ми не са отворени като хората,ама ядам с кафето и почвам ама и цигарка има при мен,а при теб Оооо кафе без циагар или цигара без кафе за къде е??? е дойдохме си на думата аз лягам и утре те чакам по на едно с една
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Декември 16, 2010, 00:02:52 » |
Нагоре
|
Мен ме зарадва с това,че мъжо взе заплата пък и детски имам Че детските толкова рано този месец ли дойдоха???Чак се учудвам:) Ами ние у наше "село" имаме и аз се изненадах,ама факт оцъклиха ми се очите като видях Аз такваз екстра не получавам Ами значи си напред с материала не си като нас на майчинство Ами,на майчинство съм и аз.Да не казвам,че докато го взема и за 4 дена,нищо няма вече.Ама си се стискам,не ходя по кафета А детските си ги събирам за кръщене,пък и др.седмица ставаме на годинка и ще трябват доста манги;)Нали сме и двама:) Абе какво ти кафе в тоя студ тук ще си го пием всяка сутрин и децата ще щъкат покрай нас Оооо ами аз така и правя.Още очите ми не са отворени като хората,ама ядам с кафето и почвам ама и цигарка има при мен,а при теб Оооо кафе без циагар или цигара без кафе за къде е??? е дойдохме си на думата аз лягам и утре те чакам по на едно с една Айде миличка,лекинкаи мекинка.Аз още малко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Декември 16, 2010, 23:23:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Декември 17, 2010, 00:20:38 » |
Нагоре
|
И аз така повечето време бях тук а преди обяд бяхме на рожден ден от който само се ядосах ,но тук ми оправиха настроението ееее рдавам се,че има още някой,който се е повеселил с нас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #42 -: Декември 18, 2010, 09:27:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sabah
new user
Неактивен
Публикации: 78
|
|
« Отговор #43 -: Декември 18, 2010, 12:23:33 » |
Нагоре
|
Аз само да споделя с вас от ежедневието, не от форума...вчера моето момче ми да де годежен пръстен!
|
|
|
Активен
|
Не ми съсипвай деня, да не ти съсипя живота! моите обяви
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #44 -: Декември 18, 2010, 12:38:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!