nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 15, 2010, 21:03:04 » |
Нагоре
|
Много странен сън,бе мила!Аз пък докато бях бременна имах страшно много кошмари много често сънувах че нещо се е случило с едното ми близненце или пък че изобщо не съществува
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #46 -: Декември 17, 2010, 18:00:02 » |
Нагоре
|
Аз + моите сънища = кошмар. Сънувам по 3 пъти в месеца. Два вида сънища. В единият съм с любимият ми човек, в другият съм до него, но след катастрофа с кола. Седя до леглото му в болницата и се съдирам да плача. Ей това е от години.....
Ако е вярно това, което разправят, че като плачеш насън, то наяве ще се радваш, тогава не виждам какво те тревожи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #47 -: Декември 20, 2010, 19:42:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #48 -: Декември 21, 2010, 00:51:50 » |
Нагоре
|
Сетих се за един виц като твоя случай, но малко по-различен: Един мъж се прибира от командировка, а жена му се прави, че спи. Той я побутва и казва: - Какво правиш, ма? - Е спя, не виждаш ли? - Аха. Спиш гола като ме няма... И какво прави докато спа? - Сънувах еротичен сън. - С кого, този път? - попитал мъжът й. - С теб. - А, е добре, че поне насън си ми вярна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Декември 21, 2010, 11:55:35 » |
Нагоре
|
Ина яве и на сьн!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #50 -: Декември 21, 2010, 13:04:48 » |
Нагоре
|
Аз пък сънувам всяка нощ , по няколко сънища , и почти всичко помня на сутринта , когато преди години майка ми ме завлече на психолог , защото видиш ли съм била прекалено нервна , той ме пита доста за сънищата , по нататък преди да срещна мъж ми , бях доста обременнена психически и то с неща които не можех да споделя на никой друг , и затова самостоятелно отидох при психолог за да си излея душата , тогава странно но и той ме пита за това дали сънувам , когато му казах че сънувам ежадневно по един два до 3-4 съня , и му разказах по някой друг сън , той ми каза , че бидейки толкова пренатоварена моята психика чрез сънищата се разтоварва , защото той ме определи като хиперактивна психика , тоест с прекалено много неща се захващам да мисля , за жалост обаче в много чести случеи хиперактивната психика води до безсъние , нервност , параноя и т.н. , за щастие в моя случай , нямам такива проблеми за сега , тоест намерила съм пресрасен начин да компенсирам това натоварване сънувайки много . Като бях 7-ми клас , баш преди изпитите имаше един период от два три месеца преди изпитите , в който като легнех санувах как ставам и започва нов ден и после в саня си като си лягах се събуждах в реалността , по едно време стана много трудно да определя кое е съня и кое е реалноста , защото сънувах напълно нормални и ежадневни неща , как ходя на училище , пиша , чета , излизам с приятели , даже на няколко пъти , ми се случваше , да отида в реалноста на оговорена в съня среща и да ми вържат теникия , тай като действително срещата не съществува , веднага след като си взех изпиттие с 4,75 и 5,25 , сънищата за ежадневието спряха , и всичко пак си тръгна по старому.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #51 -: Декември 21, 2010, 13:23:46 » |
Нагоре
|
психика води до безсъние , нервност , параноя и т.н. , Аз от един месец съм така и много често ми се случва
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #52 -: Декември 21, 2010, 13:34:14 » |
Нагоре
|
Не се брои при въздействие на външни фактори , малки деца , мъже и т.н. Това беше шега , ами мила , да ти кажа моя съвет е иди на психолог , в чужбина всеки втори ходи редовно , защото в днешни дни с тази натовареност , колкото страда физиката толкова и психиката , но ако не искаш , препоръчвам ти следното изпинато нещо , всяка сутрин и всяка вечер изпивай по една чаша топла вода с 1-2 капка тинктура от глог 1-2 капки тинктура от валериан 1-2 тинктура от мента действа отпускащо и успокояващо , но е много важно да се пие с граници , като за начало можеш да слагаш по 2 , като след седмица да ги свалиш на 1 , но не повече от 2 капки , аз съм пробвала , при 10 капки от всяко , направо ставаш полунеадекватен ДРОБ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #53 -: Декември 21, 2010, 13:37:22 » |
Нагоре
|
Нощес пак сънувах земетресения. А защо ги сънувам...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Декември 21, 2010, 13:43:03 » |
Нагоре
|
Нощес пак сънувах земетресения. А защо ги сънувам...
Земетресение да видиш насьн,е знак за голяма промяна в живота ти.Ако си оцелял след земетресението,значи ще се справиш с някоя непосилна работа.Това е от сьновника ми. А ,защо ги сьнуваш.............незнам?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #55 -: Декември 21, 2010, 14:07:50 » |
Нагоре
|
То пък едни промени са наставали, не е истина... И при двата вида трусове, които сънувах оцелях. Ще ми се да вярвам, че "голямата промяна" ще е скорпионска от кв. Овча Купел, ама едва ли...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #56 -: Декември 21, 2010, 14:14:49 » |
Нагоре
|
То пък едни промени са наставали, не е истина... И при двата вида трусове, които сънувах оцелях. Ще ми се да вярвам, че "голямата промяна" ще е скорпионска от кв. Овча Купел, ама едва ли... от където най малко очакваш от там ще дойде
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #57 -: Декември 22, 2010, 00:44:56 » |
Нагоре
|
А на мен пък като сънувам и на следващия ден знам какво ще ми се случи
И при мен така, само че никога не става на следващия ден, а след много дълго време - година, две, три... И като се озова във въпросния момент от съня ми се сещам, че вече съм бил в такава ситуация. Тия сънища обикновено са цветни и така знам, че ще се случат. Само дето някои още не са се случили и много се съмнявам да се случат. И на мене ми се е случвало това-Дежа Вю
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
nikol_meca
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #58 -: Януари 13, 2011, 09:19:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
живеят само влюбените,другите просто съществуват
|
|
|
mima11
power user
Неактивен
Публикации: 1331
|
|
« Отговор #59 -: Октомври 08, 2015, 08:05:10 » |
Нагоре
|
Снощи сънувах много неприятен съвет, един мой роднина почина в него какво значи това?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|