The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 13, 2010, 12:28:44 » |
Нагоре
|
Тук може да обсъждате всякакви играчки , техните плюсове и минуси , какви играчки са радвали детето/децата ви , да търсите и давате съвети за играчки и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #1 -: Декември 13, 2010, 14:11:34 » |
Нагоре
|
Танам мислех да пиша в темата да ми покажете какви са тия магарета и елени ама я заключиха,та някой ще ме светне ли
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Декември 13, 2010, 14:14:43 » |
Нагоре
|
Ами да си кажа лично аз незнам ама си мисля,че са от рода на големите топки с по-две като учички където се държат децата и подскачат.Аз така си го обяснявам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #3 -: Декември 13, 2010, 14:15:28 » |
Нагоре
|
Танам мислех да пиша в темата да ми покажете какви са тия магарета и елени ама я заключиха,та някой ще ме светне ли Ето едното добиче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #4 -: Декември 13, 2010, 14:16:37 » |
Нагоре
|
Танам мислех да пиша в темата да ми покажете какви са тия магарета и елени ама я заключиха,та някой ще ме светне ли Ето едното добиче Нали като му се яхнеш и подскача
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Декември 13, 2010, 14:18:55 » |
Нагоре
|
Не знам! Аз го гледах в Джъмбо, ама хич не ми изглеждаше подскачащо. Да разказват, майките дето си имат такова:)0 Ето и мишок
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #6 -: Декември 13, 2010, 14:22:32 » |
Нагоре
|
И каква им е цената горе-долу
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 13, 2010, 14:30:15 » |
Нагоре
|
От 12 до 20лв. ,зависи от магазина.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 13, 2010, 14:41:50 » |
Нагоре
|
Танам мислех да пиша в темата да ми покажете какви са тия магарета и елени ама я заключиха,та някой ще ме светне ли Ето едното добиче Нали като му се яхнеш и подскача Аха ясно,красивички са....уууу че от 12 до 20лв разликата малко ме притеснявам,това значи ли че едните са ментета а другите са хубави.то само това нямаме в нас Даже и незнам дали ги имаме тук при нас
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 13, 2010, 14:42:24 » |
Нагоре
|
Не знам! Аз го гледах в Джъмбо, ама хич не ми изглеждаше подскачащо. Да разказват, майките дето си имат такова:)0 Ето и мишок Сякъш мишока ми изглежда по стабилен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 13, 2010, 14:44:35 » |
Нагоре
|
ахааааа ето го,точно за скачане е http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPath=51_211_215&products_id=13069е кажете поне забавно ли е?Щото ние имаме такава топка ама само си я разнася от време на време,а и пък вътре в нас имаме батут за скачане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
|
|
« Отговор #11 -: Декември 13, 2010, 14:56:12 » |
Нагоре
|
Е чак за скачане не мисля, или поне моето дете не е скачало с него. Ние го купихме(за 15лв.) лятото, малкият беше на година и месец и много му се радваше и постоянно си го яздеше но сега малко интереса поутихна. Падал е от него но да чукам на дърво всичко е било нормално. Според мен са забавни и интерсни играчки. А ето и нашият добитък
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 13, 2010, 15:09:56 » |
Нагоре
|
Е чак за скачане не мисля, или поне моето дете не е скачало с него. Ние го купихме(за 15лв.) лятото, малкият беше на година и месец и много му се радваше и постоянно си го яздеше но сега малко интереса поутихна. Падал е от него но да чукам на дърво всичко е било нормално. Според мен са забавни и интерсни играчки. А ето и нашият добитък Хихихи че е сладък
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #13 -: Декември 13, 2010, 15:17:23 » |
Нагоре
|
Ние също имаме такава играчка,само,че нашето е еленче. Подариха го на малкият ми син за първият му рожден ден. Трябва да ви кажа,че той оттогава все си се друска и му доставя огромно удоволствие. За мен не са опасни играчки-Те са си стабилни и тежки.Много добре си подскачат. Наложи се да купим и за баткото една,той е на 2ги 11м.,и ставаше голямо каране кой да се друска на нея.А смея да кажа,че са диви и двамата та знае ли се Мисля,че е много хубава и забавна за дребните. Това е мое мнение,базирано на база наблюдение в къщи.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|