Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #15 -: Декември 23, 2010, 10:18:55 » |
Нагоре
|
ето какво ми излезе преди малко в страница от сайта,притесних се да не стане фал с Домакинята и веднага поствам тук за инфо на админчо
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #16 -: Декември 23, 2010, 10:21:17 » |
Нагоре
|
това ми го отваря при една определена моя обява
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #17 -: Декември 23, 2010, 10:25:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #18 -: Декември 23, 2010, 10:29:54 » |
Нагоре
|
и на мен ми излезе
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Декември 23, 2010, 10:30:14 » |
Нагоре
|
само при една моя обява го прави това,не мога да я отворя ,ето я обявата Сребърни пръстени и висулка 925
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #20 -: Декември 23, 2010, 11:38:51 » |
Нагоре
|
Ще помоля никой да не влиза в тази обява. само при една моя обява го прави това,не мога да я отворя ,ето я обявата Сребърни пръстени и висулка 925 Обявата ще бъде изтрита.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #22 -: Декември 23, 2010, 15:05:18 » |
Нагоре
|
радвайте се ,че имате такава антивирусна.И моята не ме пуска ,а понякога и в цял сайт ми забранява
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alisa81
new user
Неактивен
Публикации: 20
|
|
« Отговор #23 -: Януари 20, 2011, 12:09:45 » |
Нагоре
|
Имам нужда от помощ, една потребителка след хиляди претенции за поемане на пощенски от моя страна, за проба да вземела и други , купи от мен маратонки. Сега от една седмица ме тормози, че искала да ги върне, че не били такива каквито искала, че мъжа й нямало да ги носи, и други. Кажете как да процедирам в такъв случай?
|
|
|
Активен
|
1.Пазя ред 12 часа и за купувачи от Шумен с предимство. 2.За проба не изпращам. 3.Рекламации не приемам, затова мерете и мислете предварително. 4.Изпращам след предварително плащане. 5.Пощ. разходи са за сметка на купувача! 6.Коректна съм и очаквам същото отношение.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #24 -: Януари 20, 2011, 12:26:01 » |
Нагоре
|
Имам нужда от помощ, една потребителка след хиляди претенции за поемане на пощенски от моя страна, за проба да вземела и други , купи от мен маратонки. Сега от една седмица ме тормози, че искала да ги върне, че не били такива каквито искала, че мъжа й нямало да ги носи, и други. Кажете как да процедирам в такъв случай?
По принцип админите не вземаме страна в такива спорове. Пусни в Бърборилник или в Некоректни потребители тема, където другите потребители ще изкажат своите мнения.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #25 -: Януари 21, 2011, 09:06:00 » |
Нагоре
|
здравейте от 2 дена много трудно си влизам в ЛС,не ми се отварят обявите или ако се отворят става след 3-4 опита,което е изключително изнервящо.Единственно до форума имам безпроблемен достъп.Това се случва като влизам в сайта както от служебния ми компютър ,така и от компа ми в къщи.Моля за помощ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Януари 21, 2011, 15:51:19 » |
Нагоре
|
здравейте от 2 дена много трудно си влизам в ЛС,не ми се отварят обявите или ако се отворят става след 3-4 опита,което е изключително изнервящо.Единственно до форума имам безпроблемен достъп.Това се случва като влизам в сайта както от служебния ми компютър ,така и от компа ми в къщи.Моля за помощ Пробвай с различен браузър да видим как ще е. Иначе няма проблеми със скоростта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #27 -: Януари 21, 2011, 17:56:45 » |
Нагоре
|
Ауууу, много зле е скоростта. Първо три пъти чуках за да ми отвори домакинята, нямало място Личните ми се зареждат 1 мин Много маймуни станахме на клона май
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Януари 21, 2011, 18:14:40 » |
Нагоре
|
Ауууу, много зле е скоростта. Първо три пъти чуках за да ми отвори домакинята, нямало място Личните ми се зареждат 1 мин Много маймуни станахме на клона май
Незнам защо така, но при мен всичко е ок. Според тестовете пак всичко е наред. Незнам какво става. Ще прегледам пак.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #29 -: Януари 21, 2011, 18:39:23 » |
Нагоре
|
Ето, шефе Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
|