skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #15 -: Декември 14, 2010, 22:03:38 » |
Нагоре
|
От коя поща във Варна трябва да си го получи мамата? Кажи и да отиде и да не ги оставя на мира, докато не и го намерят! Различните видове пакети/писма/колети се съхраняват на различни места в пощите! Ако мамата им казва, че е МПП, а то е обикн. пратка, може да не търсят на првилното място! На мен ми се е случвало Освен това, на самото известие, трябва да е отбелязано какво има да получава: писмо, пакет, колет и пр. Нека да си го погледне
Много правилно ,защото аз така една седмица търся МПП а то било пратено като колет което се търси за получаване на съвсем друго гише в друга част на пощата.Кажи и да разпита на всички гишета за колети за пакети щом го няма в препоръчаните.
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Декември 14, 2010, 22:10:05 » |
Нагоре
|
От коя поща във Варна трябва да си го получи мамата? Кажи и да отиде и да не ги оставя на мира, докато не и го намерят! Различните видове пакети/писма/колети се съхраняват на различни места в пощите! Ако мамата им казва, че е МПП, а то е обикн. пратка, може да не търсят на првилното място! На мен ми се е случвало Освен това, на самото известие, трябва да е отбелязано какво има да получава: писмо, пакет, колет и пр. Нека да си го погледне
Много правилно ,защото аз така една седмица търся МПП а то било пратено като колет което се търси за получаване на съвсем друго гише в друга част на пощата.Кажи и да разпита на всички гишета за колети за пакети щом го няма в препоръчаните. Ок,ще й пиша да го потърси и при обикновенните. Тя обаче ми писа,че го били търсили навсякъде...немога да повярвам,че ще им ползвам услугите на наще пощи 2 пъти и единият от тези 2 пъти ще изгубят пратката....и в момента в който пуснах новините познайте какво гледам-.....реклама -репортаж за БГпощите,че имали много работа,че всеки си получавал пратката,че пращали хората какво ли не...направо герои се изкараха все едно ми се изсмяха в лицето
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #17 -: Декември 14, 2010, 22:14:32 » |
Нагоре
|
Не разбрах- кой е пощенският код на пратката?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Декември 14, 2010, 22:15:51 » |
Нагоре
|
Не разбрах- кой е пощенският код на пратката?
9020 е пощенският код
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #19 -: Декември 14, 2010, 22:38:49 » |
Нагоре
|
Много правилно ,защото аз така една седмица търся МПП а то било пратено като колет което се търси за получаване на съвсем друго гише в друга част на пощата.Кажи и да разпита на всички гишета за колети за пакети щом го няма в препоръчаните. ето тук е истината, пакетчето ти е предполагам в пощата,но може би умишлено не го намират,или не търсят където трябва. и друг път винаги си пращай пакетите като МПП,за да можеш да си ги проследяваш ако има проблем. успех и пиши как се развиват нещата
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Декември 15, 2010, 09:34:16 » |
Нагоре
|
Ще пиша какво е станало веднага след като се върна от пощата!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Декември 15, 2010, 12:58:57 » |
Нагоре
|
Много правилно ,защото аз така една седмица търся МПП а то било пратено като колет което се търси за получаване на съвсем друго гише в друга част на пощата.Кажи и да разпита на всички гишета за колети за пакети щом го няма в препоръчаните. Ходих до пощата и отговорът им беше че немогат да проследят от тук и че щом е получило момичето известие,значи пакетът й е там Дори ми казаха с ехидна усмивка,че може и момичето да ме лъже,че не е получила пакетът. То,тя ако искаше да ме излъже въобще нямаше да ми казва че е получила известие....Ще й пиша да отиде пак ,да провери и в централният клон......ужас ето тук е истината, пакетчето ти е предполагам в пощата,но може би умишлено не го намират,или не търсят където трябва. и друг път винаги си пращай пакетите като МПП,за да можеш да си ги проследяваш ако има проблем. успех и пиши как се развиват нещата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #22 -: Декември 15, 2010, 13:18:23 » |
Нагоре
|
Какво стана има ли развитие ?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
|
|
« Отговор #23 -: Декември 15, 2010, 13:39:08 » |
Нагоре
|
Както и другите мами са ти казали вече, да си знаеш винаги пращай пакетите като Препоръчан малък пакет. 50 стотинки някъде е разликата, но пък си спокойна че ще пристигне и може да се проследи. Щом си платила 1,05 със сигурност е пратен като обикновен пакет ( а те обикновенно изчезват напоследък- е не навсякъде, но има и такива случай - да не се обидят някои коректни служители ползващи сайта). Но щом другата мама е получила известие за пакета, със сигурност е стигнал до тяхната поща. Тя трябва да не се отказва и да ги тормози да го намерят и дано си пази известието за да им го покаже.
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Декември 15, 2010, 13:46:04 » |
Нагоре
|
Както и другите мами са ти казали вече, да си знаеш винаги пращай пакетите като Препоръчан малък пакет. 50 стотинки някъде е разликата, но пък си спокойна че ще пристигне и може да се проследи. Щом си платила 1,05 със сигурност е пратен като обикновен пакет ( а те обикновенно изчезват напоследък- е не навсякъде, но има и такива случай - да не се обидят някои коректни служители ползващи сайта). Но щом другата мама е получила известие за пакета, със сигурност е стигнал до тяхната поща. Тя трябва да не се отказва и да ги тормози да го намерят и дано си пази известието за да им го покаже.
В никакъв случай не ми е за разликата в парите,просто НИКОЙ в пощата не ми е казал досега че има варианти на изпращане...взима ми кутията или пакета , мерят и ми казват какво да платя.Това ще ми е обеца на ухото и вече ще знам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 15, 2010, 13:55:17 » |
Нагоре
|
Пакета е НАМЕРЕН! Току-що ми писа момичето!Там си бил,но го търсели на друго място Благодаря на всички майчета,които ми писаха и дадоха съвети!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #26 -: Декември 15, 2010, 14:08:06 » |
Нагоре
|
Пакета е НАМЕРЕН! Току-що ми писа момичето!Там си бил,но го търсели на друго място Благодаря на всички майчета,които ми писаха и дадоха съвети! Само да вмъкна, че във Варна в Централна поща няма никакъв ред за подреждане на пратките (поне аз не виждам такъв). Слагат ги по земята, по рафтове, по бюрата. Преди 3 седмици и на мен не можаха да ми намерят един пакет. И упорито твърдяха, че е взет. Три пъти ходих в студа с бебето и накрая се оказа, че си бил там, само дето не се е обадил, че да го видят. Нямам думи.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
|
|
« Отговор #27 -: Декември 15, 2010, 14:15:46 » |
Нагоре
|
Дано всички проблемни случай завършват с добър край като този!
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #28 -: Декември 15, 2010, 14:32:44 » |
Нагоре
|
не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #29 -: Декември 15, 2010, 14:37:00 » |
Нагоре
|
не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Ами браво,че работи. Аз съм получавала също по еконт,спиди и т.н. и си зависеше каква ми е договорката с магазините,аптеките и т.н.Ако сме се разбрали преди да платя да го видя ме задължаше човека и тогава подпис и парса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|