desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 16, 2010, 09:32:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #31 -: Декември 16, 2010, 10:05:00 » |
Нагоре
|
не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Ако не е зададена опция "Предварителен преглед" от изпращача, те нямат право да ти дадат да го отвориш. Както и другите мами са ти казали вече, да си знаеш винаги пращай пакетите като Препоръчан малък пакет. 50 стотинки някъде е разликата, но пък си спокойна че ще пристигне и може да се проследи. Щом си платила 1,05 със сигурност е пратен като обикновен пакет ( а те обикновенно изчезват напоследък- е не навсякъде, но има и такива случай - да не се обидят някои коректни служители ползващи сайта). Но щом другата мама е получила известие за пакета, със сигурност е стигнал до тяхната поща. Тя трябва да не се отказва и да ги тормози да го намерят и дано си пази известието за да им го покаже.
В никакъв случай не ми е за разликата в парите,просто НИКОЙ в пощата не ми е казал досега че има варианти на изпращане...взима ми кутията или пакета , мерят и ми казват какво да платя.Това ще ми е обеца на ухото и вече ще знам. Като отиваш да пускаш нещо задължително им натъртваш на "ПРЕПОРЪЧАН". Винаги в случая с препоръчан трябва да ти дадат един лист от матричен принтер с прикрепена касова бележка.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #32 -: Декември 16, 2010, 11:17:49 » |
Нагоре
|
Тази сутрин момичето ми писа,че известието не било за моят пакет,а за някакъв друг-международен.И, че не била получила известие за друг.Даде ми дори телефонът на пощенският им клон-всичко било на едно място и колети и пакети,и пратки....Обадих им се и оттам ми казаха че за нея имало международен колет и ОБИКНОВЕННА ПРАТКА от страната.Незнам какво да мисля Писах й какво са ми отговорили,но тя не ми отговаря. Незнам какво да правя
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Декември 16, 2010, 11:22:30 » |
Нагоре
|
Тази сутрин момичето ми писа,че известието не било за моят пакет,а за някакъв друг-международен.И, че не била получила известие за друг.Даде ми дори телефонът на пощенският им клон-всичко било на едно място и колети и пакети,и пратки....Обадих им се и оттам ми казаха че за нея имало международен колет и ОБИКНОВЕННА ПРАТКА от страната.Незнам какво да мисля Писах й какво са ми отговорили,но тя не ми отговаря. Незнам какво да правя обикновенната пратка не била моята-сега ми писа,че е от друг град.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #34 -: Декември 16, 2010, 12:48:30 » |
Нагоре
|
не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Ами браво,че работи. Аз съм получавала също по еконт,спиди и т.н. и си зависеше каква ми е договорката с магазините,аптеките и т.н.Ако сме се разбрали преди да платя да го видя ме задължаше човека и тогава подпис и парса. работата ми беше свързана с постоянно получаване и пращане на пратки по еконт или спиди. на ден ги виждах по най-малко 2 пъти. по едно време на колегата от еконт му беше станало навик да ме подписва преди да си взема пратките и да ги видя.Представете си клиентски телефон за 3000 лв пратен от сервиз към нас се е жулнал по пътя аз какво правя Големи скандали бяха докато не ми смениха разносвача на еконт
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Декември 16, 2010, 12:51:24 » |
Нагоре
|
Тази сутрин момичето ми писа,че известието не било за моят пакет,а за някакъв друг-международен.И, че не била получила известие за друг.Даде ми дори телефонът на пощенският им клон-всичко било на едно място и колети и пакети,и пратки....Обадих им се и оттам ми казаха че за нея имало международен колет и ОБИКНОВЕННА ПРАТКА от страната.Незнам какво да мисля Писах й какво са ми отговорили,но тя не ми отговаря. Незнам какво да правя обикновенната пратка не била моята-сега ми писа,че е от друг град. Аз си правя друг извод ,че не е в пощата проблема.Пробва да види дали ще й мине номера на дамата .Тука е няма го.Как така известието било от друг.На известията ясно си пише подател
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #36 -: Декември 16, 2010, 12:58:58 » |
Нагоре
|
На известието от пощата не пише подателя. Вчера и аз така се обърках - получих покана, очаквам една пратка от момиче от тук, мисля си, че е това, защото друго не очаквам и хоп - изненадка - писах снощи в другата тема - пратка от моята професорка.
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #37 -: Декември 16, 2010, 13:10:13 » |
Нагоре
|
Да и на мойте известия не пише подател,аз чесно казано съм получила 1 и то го намерих на земяна до пощенските кутий.Аз си ходя,ако е топло или звънкам потела както е сега студено
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Декември 16, 2010, 13:22:14 » |
Нагоре
|
Незнам какво да мисля!В пощата във Варна отново звънях-нищо нямало...Аз ако исках да го изгубя тоя пакет,щях направо в контейнера да си изхвърля чисто новата блуза с етикет... без да я меря и плащам затова. Трябва да получа златен шаран от предаването на Въргала Наскоро една друга мама ме качи на въртележката с едно палто,но то е за друга тема-в НЕКОРЕКТНИ Направих на някой подарък за Коледата!! Ще пия една студена вода-без блуза и без пари! Но вече ще знам за напред!!Само ПРЕПОРЪЧАНО!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Декември 16, 2010, 13:36:55 » |
Нагоре
|
Да и на мойте известия не пише подател,аз чесно казано съм получила 1 и то го намерих на земяна до пощенските кутий.Аз си ходя,ако е топло или звънкам потела както е сега студено
на мойте винаги пише и си знам кой колет е пристигнал
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #40 -: Декември 16, 2010, 13:41:26 » |
Нагоре
|
на мойте винаги пише и си знам кой колет е пристигнал При мен пише само пощенски код. Ама обикновенно знам от кой град какво чакам та се ореантирам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Декември 16, 2010, 13:48:30 » |
Нагоре
|
не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Ами браво,че работи. Аз съм получавала също по еконт,спиди и т.н. и си зависеше каква ми е договорката с магазините,аптеките и т.н.Ако сме се разбрали преди да платя да го видя ме задължаше човека и тогава подпис и парса. работата ми беше свързана с постоянно получаване и пращане на пратки по еконт или спиди. на ден ги виждах по най-малко 2 пъти. по едно време на колегата от еконт му беше станало навик да ме подписва преди да си взема пратките и да ги видя.Представете си клиентски телефон за 3000 лв пратен от сервиз към нас се е жулнал по пътя аз какво правя Големи скандали бяха докато не ми смениха разносвача на еконт И в Еконт ли е възможно нещо да се изгуби? ??нямам думи просто U
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Декември 16, 2010, 13:53:57 » |
Нагоре
|
не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Ами браво,че работи. Аз съм получавала също по еконт,спиди и т.н. и си зависеше каква ми е договорката с магазините,аптеките и т.н.Ако сме се разбрали преди да платя да го видя ме задължаше човека и тогава подпис и парса. работата ми беше свързана с постоянно получаване и пращане на пратки по еконт или спиди. на ден ги виждах по най-малко 2 пъти. по едно време на колегата от еконт му беше станало навик да ме подписва преди да си взема пратките и да ги видя.Представете си клиентски телефон за 3000 лв пратен от сервиз към нас се е жулнал по пътя аз какво правя Големи скандали бяха докато не ми смениха разносвача на еконт И в Еконт ли е възможно нещо да се изгуби? ??нямам думи просто U да случвало ми се е мой телефони да са в офис в нова загора.при мен да пристигат телефони на други магазини,ама там не знам колко са виновни еконт или от софия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #43 -: Декември 16, 2010, 14:04:12 » |
Нагоре
|
Тази сутрин момичето ми писа,че известието не било за моят пакет,а за някакъв друг-международен.И, че не била получила известие за друг.Даде ми дори телефонът на пощенският им клон-всичко било на едно място и колети и пакети,и пратки....Обадих им се и оттам ми казаха че за нея имало международен колет и ОБИКНОВЕННА ПРАТКА от страната.Незнам какво да мисля Писах й какво са ми отговорили,но тя не ми отговаря. Незнам какво да правя Звънни пак в пощата и ги питай от кой е получен и обясни за случая ,че трябва да е от твоето име .И на мен ми намирисва,че нещо не е наред с получателя
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #44 -: Декември 16, 2010, 14:06:43 » |
Нагоре
|
не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Ами браво,че работи. Аз съм получавала също по еконт,спиди и т.н. и си зависеше каква ми е договорката с магазините,аптеките и т.н.Ако сме се разбрали преди да платя да го видя ме задължаше човека и тогава подпис и парса. работата ми беше свързана с постоянно получаване и пращане на пратки по еконт или спиди. на ден ги виждах по най-малко 2 пъти. по едно време на колегата от еконт му беше станало навик да ме подписва преди да си взема пратките и да ги видя.Представете си клиентски телефон за 3000 лв пратен от сервиз към нас се е жулнал по пътя аз какво правя Големи скандали бяха докато не ми смениха разносвача на еконт И в Еконт ли е възможно нещо да се изгуби? ??нямам думи просто U Загубването при Еконт не е точно загубване. При пренасянето на пратки от бързане или недоглеждане ги пращат в друг офис. Те не се губят. Отиваш и питаш за пратката която чакаш. С данните от подателя го издирват и го пренасочват по правилното трасе. На мен една пратка ми беше отишла в Карнобат (аз съм от Кубрат). Лека грешка в прочитането на града. Дойде, но си платих два пъти - един път от подател до Карнобат, 2ри път от Карнобат до Кубрат
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
|