{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4 5 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с пратката ми!!!  (Прочетена 20992 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 911

Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Декември 16, 2010, 09:32:00 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked Shocked ShockedСагата не е приключила-отново били изгубили пакета.... Lips Sealed Lips Sealed  Нещо вече и аз взех да се обърквам-обадили им се по телефона да им кажат,че са го намерили,когато отишли - пак не го намерили и ....мацката не спира да ми говори,че такъв колет няма.... Huh? Huh?все за колети всички говорят.Колко пъти да й обясня,че не е колет незнам!!!!!!И онези в пощата невиждат ли че не е колет незнам!! Lips Sealed Lips Sealed Нали го бяха намерили тоя пакет,той да не е колкото кибритена кутия,че го губят толкова лесно?Huh?
Активен

Коректна съм и очаквам коректност и от Вас!
Първият дал адрес на лични е с предимство!
Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #31 -: Декември 16, 2010, 10:05:00 »
Раздели ТемаНагоре

не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Wink
Ако не е зададена опция "Предварителен преглед" от изпращача, те нямат право да ти дадат да го отвориш.

Както и другите мами са ти казали вече, да си знаеш винаги пращай пакетите като Препоръчан малък пакет. 50 стотинки някъде е разликата, но пък си спокойна че ще пристигне и може да се проследи.
Щом си платила 1,05 със сигурност е пратен като обикновен пакет ( а те обикновенно изчезват напоследък- е не навсякъде, но има и такива случай - да не се обидят някои коректни служители ползващи сайта).
Но щом другата мама е получила известие за пакета, със сигурност е стигнал до тяхната поща. Тя трябва да не се отказва и да ги тормози да го намерят и дано си пази известието за да им го покаже.
В никакъв случай не ми е за разликата в парите,просто НИКОЙ в пощата не ми е казал досега че има варианти на изпращане...взима ми кутията или пакета , мерят и ми казват какво да платя.Това ще ми е обеца на ухото и вече ще знам.
Като отиваш да пускаш нещо задължително им натъртваш на "ПРЕПОРЪЧАН". Винаги в случая с препоръчан трябва да ти дадат един лист от матричен принтер с прикрепена касова бележка.
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #32 -: Декември 16, 2010, 11:17:49 »
Раздели ТемаНагоре

Тази сутрин момичето ми писа,че известието не било за моят пакет,а за някакъв друг-международен.И, че не била получила известие за друг.Даде ми дори телефонът на пощенският им клон-всичко било на едно място и колети и пакети,и пратки....Обадих им се и оттам ми казаха че за нея имало международен колет и ОБИКНОВЕННА ПРАТКА от страната.Незнам какво да мисля Undecided Undecided Undecided Undecided Писах й какво са ми отговорили,но тя не ми отговаря.
Незнам какво да правя
Активен

Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #33 -: Декември 16, 2010, 11:22:30 »
Раздели ТемаНагоре

Тази сутрин момичето ми писа,че известието не било за моят пакет,а за някакъв друг-международен.И, че не била получила известие за друг.Даде ми дори телефонът на пощенският им клон-всичко било на едно място и колети и пакети,и пратки....Обадих им се и оттам ми казаха че за нея имало международен колет и ОБИКНОВЕННА ПРАТКА от страната.Незнам какво да мисля Undecided Undecided Undecided Undecided Писах й какво са ми отговорили,но тя не ми отговаря.
Незнам какво да правя

обикновенната пратка не била моята-сега ми писа,че е от друг град. Lips Sealed
Активен

Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #34 -: Декември 16, 2010, 12:48:30 »
Раздели ТемаНагоре

не мислете че само в пощите е така,аз днес за прьв пьт се разочаровах от еконта...порьчах си кухненски робот,доставиха ми го до офиса на еконт,без право да се отвори предварително,в кьщи преди 10 мин го отворих и цеелия стереопор беше на парчета!!!но поне трьгна робота де Wink
Ами браво,че работи.
Аз съм получавала също по еконт,спиди и т.н. и си зависеше каква ми е договорката с магазините,аптеките и т.н.Ако сме се разбрали преди да платя да го видя ме задължаше човека и тогава подпис и парса.
работата ми беше свързана с постоянно получаване и пращане на пратки по еконт или спиди. на ден ги виждах по най-малко 2 пъти. по едно време на колегата от еконт му беше станало навик да ме подписва преди да си взема пратките и да ги видя.Представете си клиентски телефон за 3000 лв пратен от сервиз към нас се е жулнал по пътя аз какво правя Huh? Големи скандали бяха докато не ми смениха разносвача на еконт
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Декември 16, 2010, 12:51:24 »
Раздели ТемаНагоре

Незнам какво да правя

обикновенната пратка не била моята-сега ми писа,че е от друг град. Lips Sealed
Аз си правя друг извод ,че не е в пощата проблема.Пробва да види дали ще й мине номера на дамата .Тука е няма го.Как така известието било от друг.На известията ясно си пише подател
Активен

Здравейте!!!
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
delia
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 183

delia от Продавалник-а

Профил
« Отговор #36 -: Декември 16, 2010, 12:58:58 »
Раздели ТемаНагоре

На известието от пощата не пише подателя.
Вчера и аз така се обърках - получих покана, очаквам една пратка от момиче от тук, мисля си, че е това, защото друго не очаквам и хоп - изненадка - писах снощи в другата тема - пратка от моята професорка.
Активен

Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #37 -: Декември 16, 2010, 13:10:13 »
Раздели ТемаНагоре

Да и на мойте известия не пише подател,аз чесно казано съм получила 1 и то го намерих на земяна до пощенските кутий.Аз  си ходя,ако е топло или звънкам потела както е сега студено
Активен

desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Декември 16, 2010, 13:22:14 »
Раздели ТемаНагоре

Незнам какво да мисля!В пощата във Варна отново звънях-нищо нямало...Аз ако исках да го изгубя тоя пакет,щях направо в контейнера да си изхвърля чисто новата блуза с етикет... Undecided без да я меря и плащам затова.
Трябва да получа златен шаран от предаването на Въргала Cheesy Наскоро една друга мама ме качи на въртележката с едно палто,но то е за друга тема-в НЕКОРЕКТНИ Huh?
Направих на някой подарък за Коледата!! Ще пия една студена вода-без блуза и без пари!
Но вече ще знам за напред!!Само ПРЕПОРЪЧАНО!!!
Активен

Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: Декември 16, 2010, 13:36:55 »
Раздели ТемаНагоре

Да и на мойте известия не пише подател,аз чесно казано съм получила 1 и то го намерих на земяна до пощенските кутий.Аз  си ходя,ако е топло или звънкам потела както е сега студено
на мойте винаги пише и си знам кой колет е пристигнал
Активен

Здравейте!!!
Задължителен е КОМЕНТАРА
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #40 -: Декември 16, 2010, 13:41:26 »
Раздели ТемаНагоре

на мойте винаги пише и си знам кой колет е пристигнал
При мен пише само пощенски код. Ама обикновенно знам от кой град какво чакам та се ореантирам Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
desiplamen
Mama na Krisi
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #41 -: Декември 16, 2010, 13:48:30 »
Раздели ТемаНагоре

Ами браво,че работи.
Аз съм получавала също по еконт,спиди и т.н. и си зависеше каква ми е договорката с магазините,аптеките и т.н.Ако сме се разбрали преди да платя да го видя ме задължаше човека и тогава подпис и парса.
работата ми беше свързана с постоянно получаване и пращане на пратки по еконт или спиди. на ден ги виждах по най-малко 2 пъти. по едно време на колегата от еконт му беше станало навик да ме подписва преди да си взема пратките и да ги видя.Представете си клиентски телефон за 3000 лв пратен от сервиз към нас се е жулнал по пътя аз какво правя Huh? Големи скандали бяха докато не ми смениха разносвача на еконт

И в Еконт ли е възможно нещо да се изгуби?Huh?Huh???нямам думи просто

U
Активен

Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Декември 16, 2010, 13:53:57 »
Раздели ТемаНагоре

Ами браво,че работи.

U
да случвало ми се е мой телефони да са в офис в нова загора.при мен да пристигат телефони на други магазини,ама там не знам колко са виновни еконт или от софия
Активен

Здравейте!!!
Задължителен е КОМЕНТАРА
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #43 -: Декември 16, 2010, 14:04:12 »
Раздели ТемаНагоре

Незнам какво да правя
Звънни пак в пощата и ги питай от кой е получен и обясни за случая ,че трябва да е от твоето име .И на мен ми намирисва,че нещо не е наред  Lips Sealed с получателя
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
aneliq38
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 430

Това е щастието

Профил
« Отговор #44 -: Декември 16, 2010, 14:06:43 »
Раздели ТемаНагоре

Ами браво,че работи.

U
Загубването при Еконт не е точно загубване.
При пренасянето на пратки от бързане или недоглеждане ги пращат в друг офис. Те не се губят. Отиваш и питаш за пратката която чакаш. С данните от подателя го издирват и го пренасочват по правилното трасе.
На мен една пратка ми беше отишла в Карнобат (аз съм от Кубрат). Лека грешка в прочитането на града. Дойде, но си платих два пъти - един път от подател до Карнобат, 2ри път от Карнобат до Кубрат
Активен

Бъдете коректни, аз винаги съм.
Без записи в обявите!!! При интерес - на лични.
В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: